- 27 Nisan 2020
- 66
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi Yorgunghln
-
Allah yaşatmasın kimseye hiç bir zaman . Genetigime bakılmisti bi sorun çıkmamıştı. Inşallah başka sorunlar yoktur.Geçmiş olsun. Ben yaşamadim ancak bu forumda sizden daha fazla kürtaj olanları görmüştüm. Allah herkese sabir versin. Yani problem yoksa yeniden hamile kalabiliyorsunuz. Biraz ara verin, beslenmenize ve psikolojinize dikkat edin. Bagisiklik sisteminizi yüksek tutmaya bakin, düşerse vajina pH dengesi de düşer. Bakterilere mantarlara iltihaplara elverişli olur. Allah en kisa zamanda saglikli bir bebis nasip etsin.
Hormonlarım normaldi canımşekerine baktırdınmı canım
HORMON DEĞİL CANIM ŞEKER DİYORUMHormonlarım normaldi canım
Bi çok tahlil yapılmıştı canım hiç tahlilleri hatırlamıyorumHORMON DEĞİL CANIM ŞEKER DİYORUM
Aynen canım ben eşim genetikten tut yapmadığımız test kalmadı, iki kez ecomarda rahim flimi çektim, en son ikizlerimi kaybettim bebkleri payolojiye ve genetik incelemeye gönderdim sağlıklı erkek ve kız çocukları çıkmıştı. Sonra araştırmalarım sonucu benim bağışıklık ile ilgili sorunum çıktı ondan kaynaklı muhtemelen vede eşimde hafif düzey varikosel vardı sırf negatif etkiyi ortadan kaldırmak babında hemen ameliyat oldu doktorlar önermiyordu bile.ama küçük bir ihtimalde olsa herşeyi düşünmek zorundayız.yoksa giden bizden gidiyor. Yaşım oldu 39 ona rağmen acele etmiyorum çünkü şimdi önemli olan bundan sonraki süreçte nasıl bir tedavi uygulanacak iyi bir doktor bulup o şekilde ilerlemem laxım.yoksa tekrardan aynı tedavi şekliyle aynı durumları yaşama ihtimalim var. Tedbir bizden gerisi Allahtan.Sakinkal arkadaşımızın da dediği gibi sebepsiz düşük yoktur aslında.. Araştırmalar yapılmış evet ama anlam veremiyorum neden sadece size bakıldı?? Genetiğime bakıldı, hormonlarıma bakıldı, rahim filmim çekildi falan demişsiniz elbette bunlar yapılmalı ama eşinizin de değerleri bakılmalı ki en önemlisi onun da Genetiğine bakılmalı.. Eğer genetiğinde bir hastalık barındırıyorsa bu otomatik olarak bebeğinize geçiyor ve gebelik kendiliğinden son buluyor olabilir.. Ne bileyim kalitesiz yumurta sorununuz olabilir ya da eşinizin kalitesiz sperm sorunu da olabilir.. Sebebini tam araştırmadan, siz ve eşiniz için tüm tahliller yapılmadan bir daha hamile kalmayın bence..
Ayrıca kürtaj rahime bir zarar vermez ve hamile kalmanızı önleme.. Tabi kürtaj sonrası kontrollerinize gitmişsinizdir bir problem yoksa sonrası için yeni gebelik oluşmasını engellemez.. Rabbim size tekrar bu acıyı yaşatmasın.. Sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun canımAynen canım ben eşim genetikten tut yapmadığımız test kalmadı, iki kez ecomarda rahim flimi çektim, en son ikizlerimi kaybettim bebkleri payolojiye ve genetik incelemeye gönderdim sağlıklı erkek ve kız çocukları çıkmıştı. Sonra araştırmalarım sonucu benim bağışıklık ile ilgili sorunum çıktı ondan kaynaklı muhtemelen vede eşimde hafif düzey varikosel vardı sırf negatif etkiyi ortadan kaldırmak babında hemen ameliyat oldu doktorlar önermiyordu bile.ama küçük bir ihtimalde olsa herşeyi düşünmek zorundayız.yoksa giden bizden gidiyor. Yaşım oldu 39 ona rağmen acele etmiyorum çünkü şimdi önemli olan bundan sonraki süreçte nasıl bir tedavi uygulanacak iyi bir doktor bulup o şekilde ilerlemem laxım.yoksa tekrardan aynı tedavi şekliyle aynı durumları yaşama ihtimalim var. Tedbir bizden gerisi Allahtan.
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun İnşallah birdaha böyle acılar yaşamayız. Sağlıklı evlatlarımız olur. çok haklısın veren Allah verir yaş kaç olursa olsun.malesef kayıplar yaşadıkça tecrübe ediniyoruz mecburen haklısın sonuçta tek başımıza yapmıyoruz ama ne olsa başta kadın suçludur.erkek spermi kör topalda olsa iş yapar oysa biz yaş ilerledikçe yok efendim yumurta yaşlanması, rezerv daha bir çok şey önümüze diziliyor. Bakıyorsun çocuğu olmuyor erkek en son araştırılıyor.malesef bu işler hep böyle ilerliyor Allahtan insanlar son zamanlarda bilinçlendide şimdi bakılıyor.Çok geçmiş olsun canımbunlar çok acı şeyler.. Bende kayıplar yaşadım bilirim.. En güzelini yapmışsınız yaşınıza da hiç takılmayın artık söylememe gerek yoktur ama sizde biliyorsunuz 45 inde doğuran var.. Tüm ihtimalleri ortadan kaldırıp tekrar bu yola girmek en güzeli tabi ki.. Bir de şaşırıyorum etrafımda da var tekrarlayan kayıplar yaşıyorlar sadece kadın inceleniyor buna anlam veremiyorum sanki bu bebeklere tek başımıza sahip oluyoruz.. Birsürü tanıdığım var herşeyime baktırdım ama düşük sebebi bulunamadı diyor.. E soruyorum eşinin spermlerine bakıldı mı, genetiğine bakıldı mı cevap yok..
3 kürtajda adetinizde sıkıntı olmadımı benim adet miktarım nerdeyse hiçe indiIlk iki kürtaj arası 3 ay vardı sonra 3 yıl bekledim korktum çünkü yine aynı şeyleri yaşarım diye tekrar hamile kaldım 3. Defa ama olmadı bu seferde rahim filmi çekildi temiz çıktı herşey
Hayat ne kadar garip kimisi uğraşıyor uzun süre düşukler kimyasallar erken dogumlar kimisi de hemen elde ediyo istediği zamandabu mübarek günün hürmetine Rabbim sağlıkla kucağımiza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..
Amin kızlar inşallah Allahım inşallah neolur en yakın zamanda sapasağlam sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırızHer dusukte buldum dedim ama olmadı ..Arastirmaktan hiç vazgeçmedim .. İnandığım an hamile kaldım .. Son olsun artık hepimizin .. Hepimizin ihtiyacı neyse rabbim onu versin bizlere ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?