Tekrarlayan kürtaj hakkında?

Yorgunghln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
66
7
1
31
3. Kurtajimı da oldum. Tekrarlayan kurtajdan sonra hamile kalma süreciniz nasıldı? Herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaştınız mı? Ben tekrar hamile kalamamaktan çok korkuyorum. Böyle bi sorun yaşar mıyım? Şimdiden teşekkürler

çok geçmiş olsun allah tekrar versin sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin bende bir kez oldum gerçekten psikolojik olarak cok yıpranıyorsun ,hele tüp bebek se daha da beter oluyor allah kimseye göstermesin özel demi oldun kurtajı devlettemi canım?ben daha önceden kurtaj gibi parca aldılar 7 kere devlette olmuştum rahim yapıştı, dikkat et üşütme iltihaplanma olmasın ve rutin kontrollerine git yapısıklık kurtajdan sonra çok oluyor onu açtırmakta büyük sıkıntı ben yaşıyorum su an o sorunu devlet maaleef kürtajlarda çok hassas olmuyor

Kaçıncı haftalardaydi düşukler? Sebep bulundu mu

Pıhtılaşma yoktu ama önlem amaclı oksapar kullandım progestan fayda etmedi
Ömrü yokmuş demekki meleklerinin cnm.. Kan değerlerin eşinin değerleri iyi mi peki bazen bunlar da sebep olabiliyo

Bizim değerlerimizde problem yoktu canım artık kısmet ben bu kurtajdan sonra korkuyorum tekrar hamile kalamamaktan rahmin zarar görmesinden

Bizim değerlerimizde problem yoktu canım artık kısmet ben bu kurtajdan sonra korkuyorum tekrar hamile kalamamaktan rahmin zarar görmesinden
Kurtajlar arası ne kadar sürede hamile kaldınız peki rahim filmi vs cekildiniz mi?
Geçmiş olsun Rabbim hakknzida hayırlı olanı nasip etsin

Amiin inşallah.Allah hepimize sabır versin çok zor süreç çünkü bu nasipte yoksa. Dikkat edicem Artık takdiri ilahi

Ilk iki kürtaj arası 3 ay vardı sonra 3 yıl bekledim korktum çünkü yine aynı şeyleri yaşarım diye tekrar hamile kaldım 3. Defa ama olmadı bu seferde rahim filmi çekildi temiz çıktı herşey

Ilk iki kürtaj arası 3 ay vardı sonra 3 yıl bekledim korktum çünkü yine aynı şeyleri yaşarım diye tekrar hamile kaldım 3. Defa ama olmadı bu seferde rahim filmi çekildi temiz çıktı herşey
Ben bikere oldum. Bidaha olmaz umarım ya peki ne yapmayı dusunuyorshn zordur senin için bu durum

Geçmiş olsun. Ben yaşamadim ancak bu forumda sizden daha fazla kürtaj olanları görmüştüm. Allah herkese sabir versin. Yani problem yoksa yeniden hamile kalabiliyorsunuz. Biraz ara verin, beslenmenize ve psikolojinize dikkat edin. Bagisiklik sisteminizi yüksek tutmaya bakin, düşerse vajina pH dengesi de düşer. Bakterilere mantarlara iltihaplara elverişli olur. Allah en kisa zamanda saglikli bir bebis nasip etsin.

Amiin inşallah.Allah hepimize sabır versin çok zor süreç çünkü bu nasipte yoksa. Dikkat edicem Artık takdiri ilahi
şekerine baktırdınmı canım

Kürtaji yapan doktor iyiyse pek sıkıntı olmuyo diye biliyorum cnm ben ama rabbim bilir tabi.. Zamanı gelince olur elbet bu kez Rabbim sağlıkla kucağına alabilcegin sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…