hocam, ben 33 yaşındayım, 14 aylık evliyim, benim son adetim 1 temmuz du, 28 temmuz da adet olmam gerekirdi, ancak 4 ağustosa kadar adet olmadım. 4 ağustosta betahcg değerim 16,40 çıktı, aynı gün birkaç saat kanamam oldu ama çok yoğun değildi, lekelenme şeklindeydi, sadece birkaç saat kanamam oldu. ertesi gün hcg değeri 23,98 çıktı, iki gün sonra 24,73 dü, doktor düşük yapıyorsun dedi ama benim kanamam falan olmadı, önceki gün yani 11 ağustosta yeniden test yaptımdım bu kez 2,33 çıktı, benim kanamam olmadı, halen de yok, ancak kasıklarımda ve belimde ağrı var, doktor bana hiçbirşey söylemedi, kimyasal gebelik düşük yapmışın dedi, bu aşamalarda bana hiçbir ilaç da vermemişti, şu an kendimi hala hamile gibi hissediyorum. vucudumdaki halsizlik yorgunluk ve ağrılar hiç geçmedi, bu normal mi hiç kanama olmadan düşük yapılabilir mi, kafam çok karışık, yeniden hamile kalabilirmiyim bu durumu daha önce de yaşadım ancak bu şekilde doktora gidip tahlil yaptırmamıştım. adetimin geçtiğini düşünmüştüm. ancak öncekilerde adet kanamam başladığında normal şekilde devam etmişti. yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojik olarak rahatlamaya çok ihtiyacım var, kimse bana doğru dürüst birşey söylemiyor,