- 27 Mayıs 2021
- 486
- 384
- 23
- Konu Sahibi Greensummer
-
Size de gelmiş geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah. Sizin leke kanamaya dönmüş benimkisi biraz daha farklı oldu birinci gün kanama ikinci ve üçüncü gün kahverengi leke oldu. 2 gün gelen giden yoktu doktora gittiğimde de leke durmuştu. Doktorda kanamam olur tekrar demedi. Doktor sonlanmış dedi tekrar beta bakıldı beta 2 çıktı eve geldim gece tekrar kanama başladı. Ve Dediğiniz gibi çok şiddetli sancılarım vardı bugün üçüncü gün sancılar geçti şükür ama kanama biraz farklı adet kanaması gibi değil. Yaptığınız kür çok ilgimi çekti ben de deneyeceğim inşallahMerhaba. Bu ay bende kimyasal geçirenlerdenim . Dediğiniz gibi önce yerleşme lekesi olarak iki gün pembe geldi. Kızımda böyle olup bitmişti. Ama bu defa 2.günü akşam iftar sonrası kanamaya döndü o da 2 gün sürdü. Şiddetli sancılar çektim. Leke öncesi testim pozitifti. Çörekotu kürü yapmadım diye sanırım :) Birde nasip işi tabii ki.
Sizinle daha benzer olmuş parça değil ama adet kanamasından baya farklı rengi de sıvılığı da bir de bu arada açılmış bir konu var tekrarlayan kimyasal gebelik ve kan pıhtılaşması diye bir göz atın istersenizAynen benimki de o şekilde oldu önce adetten iki gün önce çok açık pembe kanamam oldu belki bir iki damla hatta fotoğrafını bile çekmiştim ardından kesildi akıntıya döndü dort gün ardından da adet oldum şuan adetliyim resmen parça düşüyor
Allah razı olsunSize de gelmiş geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah. Sizin leke kanamaya dönmüş benimkisi biraz daha farklı oldu birinci gün kanama ikinci ve üçüncü gün kahverengi leke oldu. 2 gün gelen giden yoktu doktora gittiğimde de leke durmuştu. Doktorda kanamam olur tekrar demedi. Doktor sonlanmış dedi tekrar beta bakıldı beta 2 çıktı eve geldim gece tekrar kanama başladı. Ve Dediğiniz gibi çok şiddetli sancılarım vardı bugün üçüncü gün sancılar geçti şükür ama kanama biraz farklı adet kanaması gibi değil. Yaptığınız kür çok ilgimi çekti ben de deneyeceğim inşallah
Evet renk ve sivilik olarak benimki de çok farklı bir de sizden farklı olarak parça durumu da var çok teşekkür ederim bakayım hemenSizinle daha benzer olmuş parça değil ama adet kanamasından baya farklı rengi de sıvılığı da bir de bu arada açılmış bir konu var tekrarlayan kimyasal gebelik ve kan pıhtılaşması diye bir göz atın isterseniz
kanda gebelik testi verdin mi ? benim 4. oldu 3 kere düşük 1 küretaj bende ne yapacağımı bilmiyorum . inşallah seninki tutmuştur.Kızlar merhaba aranizda yeniyim 4 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyoruz ve son 6 ayda geçirdiğim 3.kimyasal gebelik çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum ilk ikisini pek önemsemedim hatta sağlıksız gebelik olarak nitelendirildigi için her işte bir hayır vardım dedim ardından devlet hastanesine gittim tedaviye başladık eşimde de bende de bir sorun yok klomen ve d vitamini başladık ama bu ay yine husraaan az önce hastaneye gittim durumumu anlattim ama hemşire pek ilgilenmedi adet olmussun üçüncü günü gel dedi.Adetim 3 gün gecikmisti gebelik testleri pozitifti normal gebelik testi yaptım bu arada ve hatta yerleşme kanamam oldu tüm hamilelik belirtilerini yaşadım nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim gebelik testimi de ekliyorum üç dakikada cikti
Verdim canım üç kimyasal gebelik maalesefkanda gebelik testi verdin mi ? benim 4. oldu 3 kere düşük 1 küretaj bende ne yapacağımı bilmiyorum . inşallah seninki tutmuştur.
Hayırlısı Olsun hakkımızda inşallah en kısa zamanda seninde benimde olur sağlıklı ve kolay şekildeVerdim canım üç kimyasal gebelik maalesef
İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsunHayırlısı Olsun hakkımızda inşallah en kısa zamanda seninde benimde olur sağlıklı ve kolay şekilde
Canım benim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Allah razı olsun sanırım benimki de seninki gibi gebelik oluşuyor ama tutunamiyor rabbim cocuklarini sana bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin bizleri de en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi etsin inşallahMerhaba kizlar...uzun bir süre bu kulupte yazilanlari okuyup uye olmamis birisiydim.....ama simdi size faydali olabilecegini dusunerek yasadiklarimi yazmak istedim..... öncelikle Rabb'im şu mubarek gunler hurmetine gonlunuzden ne geciyosa kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah isteyen herkese annelik babalik duygusunu tattirsin.....ben ilk çocuğuma evlendikten bir yil sonra normal şekilde hamile kaldim ama ikinciyi 9 yıl tedavi sonrasi kucagimiza aldık şükür.......neler neler denedim bir bilseniz işin garip yani hic bi sekilde sorun yoktu sebepsiz kisirlik diye gecti dosyaya.....ben aslinda hamile kaliyomusum ama yerlesemeden gidiyomus bunu besinci kimyasalda anladim....bu arada bana bir asilama yapildi tutmadi sonra doktorum tüp bebek son çare dedi o ayda rahim filmi cekildi diger ay tup bebek yapilacakti ama ben bir iki ay beklemek istedim filmden sonra kendiliginden belki olur diye nitekimde oyle oldu diger ay hemen hamile kaldim ......diger doktorum gebelikten onceki ay coraspin kullanmami onermisti yumurtlama gununden itibaren coraspin 100 mg kullanmaya basladim ve saglikli bi gebelik oluştu bebegim sımsıkı tutundu ve bir erkek bebegim oldu simdi 4 yasinda haaa bu arada bence onemli bir ayrintida 40 gun araliksiz gunde bir tane meryem suresi okumakti ben okudugum ay hamile kaldim....mutlaka deneyin
Amin canimCanım benim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Allah razı olsun sanırım benimki de seninki gibi gebelik oluşuyor ama tutunamiyor rabbim cocuklarini sana bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin bizleri de en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi etsin inşallah
Aslında ben en iyisi doktorumu degistireyim çünkü herkes coraspirinden bahsediyor benim doktorun umrunda bile değilAmin canimşunu unutma kimyasal gebelik tutunmayi basarabilirse yakinda bir bebeğin olabileceginin habercisi demek yani hersey yolunda sayilir.... Sana önerim Doktorunada danışarak gebelik planladigin ay yumurtlama gununden itibaren coraspin kullanmayi denemen ....ben ovulasyon testiyle daha kolay hamile kalabiliyorum...cok yardimci oluyorlar işe yariyor yani ben bir hafta once yine kimyasal gebelik yasadim düşük oldu ve bugun doktoruma kan sulandirici ilac yazdirdim ....bakalim nasip ....once sizlere versin Rabb'im tabiiki
Merhaba son 1 yılda 4 kez kimyasal gebelik geçirdim. Ne yazıktır doktorlar kimyasalı pek önemsemiyor. Kendim tibbi genetik bölümüne başvurdum ve 3 farkli gende pıhtılaşma çıktı. En azından sebebini öğrenmiş olduk. Sizede tavsiyem geç kalmadan yaptırın.Kızlar merhaba aranizda yeniyim 4 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyoruz ve son 6 ayda geçirdiğim 3.kimyasal gebelik çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum ilk ikisini pek önemsemedim hatta sağlıksız gebelik olarak nitelendirildigi için her işte bir hayır vardım dedim ardından devlet hastanesine gittim tedaviye başladık eşimde de bende de bir sorun yok klomen ve d vitamini başladık ama bu ay yine husraaan az önce hastaneye gittim durumumu anlattim ama hemşire pek ilgilenmedi adet olmussun üçüncü günü gel dedi.Adetim 3 gün gecikmisti gebelik testleri pozitifti normal gebelik testi yaptım bu arada ve hatta yerleşme kanamam oldu tüm hamilelik belirtilerini yaşadım nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim gebelik testimi de ekliyorum üç dakikada cikti
Merhaba son 1 yılda 4 kez kimyasal gebelik geçirdim. Ne yazıktır doktorlar kimyasalı pek önemsemiyor. Kendim tibbi genetik bölümüne başvurdum ve 3 farkli gende pıhtılaşma çıktı. En azından sebebini öğrenmiş olduk. Sizede tavsiyem geç kalmadan yaptırın
Yok cuma öğrendim bugün doktorla görüştük. İğne kullanmam gerekecek hamilelik ve emzirme sürecinde, riskli gebelik olarak takip edilmesi gerekecektir.bilmiyorum şu an için kendimi hazır hissetmiyorum biraz zaman vermeye karar verdim. Allah hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inş isteyen herkeseMerhaba çok geçmiş olsun evet doktorlar önemsemiyor nedendir bilinmezpeki tedaviye başladınız mi
Bende sizle ayni durumdayim nasil olacak bilmiyorum 3 kez kimyasaldan sonra kafayi yemis durumdayimYa coooook teşekkür ederimmm içimi ferahlattinn o halde en güzeli dediğin farklı bir doktora gidip tüm süreci hızlandırmak olur stres yapıyorum hem de nasilll onunla da bahsetmeyi öğrenmem gerekiyor bana doktorum klomenle tedavinin 6 ay süreceğini olmazsa aşılama yapılacağını söyledi aslında beklemenin bir anlami yok ama sanırım devlet hastanesi olduğu için prosedüre göre davraniyor inşallah sağlıklı bir gebelik elde ederiz Allah emeklerimizi boşa cikarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?