Aşılama Tekrarlayan kimyasal gebelik

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Greensummer

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
29
13
18
31
Kızlar merhaba aranizda yeniyim 4 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyoruz ve son 6 ayda geçirdiğim 3.kimyasal gebelik çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum ilk ikisini pek önemsemedim hatta sağlıksız gebelik olarak nitelendirildigi için her işte bir hayır vardım dedim ardından devlet hastanesine gittim tedaviye başladık eşimde de bende de bir sorun yok klomen ve d vitamini başladık ama bu ay yine husraaan az önce hastaneye gittim durumumu anlattim ama hemşire pek ilgilenmedi adet olmussun üçüncü günü gel dedi.Adetim 3 gün gecikmisti gebelik testleri pozitifti normal gebelik testi yaptım bu arada ve hatta yerleşme kanamam oldu tüm hamilelik belirtilerini yaşadım nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız çok sevinirim gebelik testimi de ekliyorum üç dakikada cikti

Eklentiler

• IMG20220416174720.jpg
    100,4 KB · Görüntüleme: 268
Çok geçmiş olsun canım.. Umarım bir daha tekrarlamaz.. eşine ve sana ne testleri yaptılar? Rahim filmi çektirdiniz mi?spermiyogram sonuçlarınız nasıl? Tekrarlayan düşüklerde sperm dna hasarına bakıyorlar, her ikinizde de kromozom testine bakıyorlar.. bunların hepsi yapıldı mı?

Canım eşimin sperm değerlerine bakıldı herhangi bir sorun çıkmadı rahim filmine ihtiyaç duymadilar sadece vajinal ultrasonla tüplere bakıldı kromozom testi de yapmadılar sence nasıl bir yol izlemeliyim gerçekten tavsiyeye çok ihtiyacım var

Net üç kez kimyasal oldu diyorsunuz bu bazen cidden tesadüf öyle denk gelmiş de olabiliyor hatta çoğu kadın adet oldum sanıp hiç fark etmez diyenler de oluyor ama diğer bir ihtimal de yelpaze geniş sperm ve yumurtada sıkıntı olduğu için sağlıksız olup tutunamıyor olabilir yada rahimde şekil bozukluğu olup oraya denk gelip tutunamıyor da olabilir, kan pıhtılaşması bunu etkiler mi onu bilmiyorum. Ben kimyasal geçirmedim bebeğin 9. Hafta kalbi durdu ama kayıp kayıptır sonuçta.

Sperm dna hasar testi, eşiniz ve sizin kromozom analizi testi, sizin için kan pıhtılaşmasına bakılan trombofoli paneli testi yaptırabilirsiniz, rahim filmi çektirip bir şekil bozukluğu var mı ona da baktırabilirsiniz. Ama dedim ya belki de bunların hepsi temiz ve sorunsuz kendiliğinden çocuğunuz da olabilir arkadaşım tek kimyasal yaşadı diğer ay normal hamile kalmıştı

Bence için rahat etsin istiyorsan, tüm ihtimalleri elemeniz gerekir.. doktorunla görüş, ya da başka bir doktora git.. uzun süredir hamile kalamadığını söyle, 4 yıldır korunmuyorum de hatta.. hızlı yol izlesinler çünkü doktorlar zamana bırakmayı tercih ediyor. Ultrasonda tüplerin açık kapalı olması ve başka şeyler asla görünmüyor. Mutlaka bir rahim filmi çektir. Bana doktorlar iyi iyi diyordu ama bir tüpüm tıkalıymış mesela.. test olarak da genetik tarama ve spermde dna hasarı ilk bakılan şeyler. Bunların hepsi tamamen temiz çıkarsa bir de bağışıklık testleri var ama bunu kimyasaldan sonra değil genelde düşüklerden sonra yapıyorlar.. ben bir kez aşılamada kimyasal geçirdim doktorum herşeye bakalım istedi. Bu arada kimyasal aslında yumurta ile spermin birleştiğini ve vucudun hamileliğe hazır olduğunu göstern bir şey hiç merak etme.. stres hormonu tüm rahatsızlıklardan daha kötü etki yapıyor strese girmemeye çalış

Ya coooook teşekkür ederimmm içimi ferahlattinn o halde en güzeli dediğin farklı bir doktora gidip tüm süreci hızlandırmak olur stres yapıyorum hem de nasilll onunla da bahsetmeyi öğrenmem gerekiyor bana doktorum klomenle tedavinin 6 ay süreceğini olmazsa aşılama yapılacağını söyledi aslında beklemenin bir anlami yok ama sanırım devlet hastanesi olduğu için prosedüre göre davraniyor inşallah sağlıklı bir gebelik elde ederiz Allah emeklerimizi boşa cikarmasin

Bu ihtimali biz de o kadar çok düşündük ki acaba bir sorun yok ve şansa böyle mi oluyor diye olabilir aslında hiç belli olmaz kötü şans (( kan pıhtılaşmasi da olabilir corasprin kullananlar faydasını görmüşler ama öncesinde söylediğin tüm tahlillerin yapılması gerek coook teşekkür ederimmm

Rica ederim bir rahim filmi ve o testler ile inşallah sorunsuz bir gebelik yaşamak nasip olur yada belli mi olur bu testler ile uğraşırken güzel haberi almış da olabilirsiniz hiç belli olmaz bu işler ama en azından şöyle şükredin bana göre kaybın her türlüsü zor olsada kimyasal bedene en az zarar vereni bence bakın benim tek kaybım var zorunlu kürtaj oldum sonra kürtaj arkası adet azaldı yok rahim inceldi bünyem kaldırmadı resmen sizin en azından operasyona gerek olmadı öyle bakıp azıcık içinizi ferah tutun.

Ve bu süreçte araştırma yapıp tüm konularda boğulup aklınıza en kötü senaryoları getirip hayatı kendinize asla zindan etmeyin 2 yıl bunu kendime yaptım hiç bir faydasını görmedim, yapılacak testler belli hızlı hızlı verip bir rahim filmi sonuca göre yol çizilir emin olun nasip olacak olduktan sonra mutlaka herşey yoluna girer ha nasip değilse de ne yapsak boş önemli olan siz kul olarak elden gelen testleri yapın gerisi Rabbime kalmış teslim olmak önemli teslim olamayıp sürekli irdeledik mi stres daha kötü yapıyor

Keşke daha önceden yazsaymisim buraya her birinizin yorumları içimi ayrı ferahlatti inşallah bu kötü gunlerimiz son bulur karanlık günlerin ardından bizim de yuzumuze güler rabbim bir de bakarsınız araştırmalarimiz sürerken ,siz de ben de sorunsuz bir gebelik elde ederiz ayyyyy insallllllllah ve evet en önemlisiiiii tedaviyi elden bırakmamak stres yapmamak ve tevekkül etmek rabbimmm su mubarek günlerde bizim de yuzumuze güler insallllahhhh bu kadar bekledik bakarsıniz sağlıklı hayirli ikizlerimiz olur ah keşke hayali bile güzeeeel :))))

Vallahi bana tek de olur yeterki sağlıklı sorunsuz ilerlesin başka bişey istemem tabiki bizim de yüzümüz gülecek sadece demekki bizim de zamanımız var o kadar vardır Rabbimin bir bildiği biz sağlıklı bebek sağlıklı olsun da ilerde yeterki o kısımlardan sınanmayalım hiç strese telaşa gerek yok

O kadar doğru söyledin kiiiii herşey insallahhhhh çok güzel olacak hem ne demişler Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur inşallah bizi de ister melekler ve gelirler dünyamıza rabbim gitmek istiyor musunuz diye sorduğunda içlerinden bir veya ikisi eveeeeeet der ve koşar adım gelir

İşte böyle güzel bakmak lazım ben boşuna 2 yıl heder ettim stresten kendimi sonra dak etti ben ne yapıyorum dedim ya ne yapıyorum yani zaten elimden geleni yaptım testler, rahim filmi histeroskopi artık gerisi rabbime kalmış

Artık gerisi galiba doğru zamaaaan ve insalllah o zaman çok yakindir nerdesiniz ey bebiskolar artık gelin sizi cooooook istiyoruz umut filizleri serpildi sayende yüreğime rabbim insallllahhh senin beni ferahlattigin gibi seni ferahlatır ennnnn kısa zamanda burdan olumlu haberlerini yazarsın amiiiiiiiiiiiiin gerçekten kafayı yemek üzereydim çok uzun zaman sonra ilk defa iyi hissediyorum Allah bin kere razı olsun gönlünden geçeni ennnnnn kısa zamanda hayırlısıyla versin

Amin amin Rabbim hepimizin gönlünü farahlatsın insanız işte bir an herşey elimizde sanıp bir telaş bir stres halinde dolanıyoruz etrafta kafada kuruyoruz da kuruyoruz ya halbuki her şeyi yoktan var eden Allah neden bu durup güvenmiyorsun ki değil mi yeterki o nasip etmek istesin hem ağzımız açık öylesine de rabbim çocuk istiyoruz demiyoruz ki elimizden geleni yaptık eee sende yapacaksın iyi bir doktor ile süreci hızlandırıp testler film halledip bakacaksın yoluna daha ne olsun geriye tevekkül etmek kalacak başka bişey yapamayız çünkü valla takla da atsak amuda da kalksak yapamayız o yüzden sakin olup güvenmek lazım

Evet yaaa çok şükür ki inançlı insanlarız ancak sadece inanmakla kalmıyor mucadeleyi de elden bırakmıyoruz bu da demektir ki artık kafamizdan ya olmazsa sorusunu atmamız lazım ne demişti Gülşen ya tutarsaaaaaaa bundan sonraki sloganimiz bu olsunnnnn

Merhaba geçmiş olsun inşallah Allah kısa zamanda kucağınızı doldursun. Ben de bu ay kimyasal geçirdim. Kanamalarınız nasıl oldu acaba ben önce yerleşme kanaması zannettiğim leke tarzı bir kanama yaşadım 3 gün süren doktor 1 ay sonra adet görürsün demişti ama muayenenin ertesi günü adet oldum. Yerleşme kanaması demişsiniz sizinse mi böyle oldu kanamanız.

Rabbim en hayırlı günde hayırlı bir evlatla müjdelesin sizi ve tüm hakkıyla isteyenleri

Eşimde sperm sorunu var. Bende yumurtalar vs düzgün dendi yıllardır. Eşim sürekli macun yedi kür yaptı. Ben ara sıra yaptım bir şeyler ama sorun yok diye üzerinde durmadım. Sonra bir gün bu forumdan çörekotu bal tarçın kürünü okudum. Uyguladım. Yumurtaları kaliteli yapıyor ve tutunmasını sağlıyor. 2019 senesinde yediğim ay gebe kaldım ve şuan kızım var hamdolsun.

Birde preesed jeli kullanıyoruz. Onu da tavsiye ederim. Hareketsiz olan spermin gitmesini ve ölmemesini sağlıyor, Allah'ın izniyle.

Bu kürü deneyen birkaç arkadaşımda gebe kaldı. Aklınızda bulunsun. Ayrıntı için o gün açtığım konuya bakabilirsiniz

Merhaba. Bu ay bende kimyasal geçirenlerdenim . Dediğiniz gibi önce yerleşme lekesi olarak iki gün pembe geldi. Kızımda böyle olup bitmişti. Ama bu defa 2.günü akşam iftar sonrası kanamaya döndü o da 2 gün sürdü. Şiddetli sancılar çektim. Leke öncesi testim pozitifti. Çörekotu kürü yapmadım diye sanırım :) Birde nasip işi tabii ki.

Allahimmm ne güzel şeyler duyuyorummmmm Allah bin kere razı olsun tamam denicem bu ay bunları insallllllllah oluuuuuuur cooooook mutlu oldummmm sizin adınıza da Allah bağışlasın kizinizi hayırlı uzun ömürler versin insallahhhh

Aynen benimki de o şekilde oldu önce adetten iki gün önce çok açık pembe kanamam oldu belki bir iki damla hatta fotoğrafını bile çekmiştim ardından kesildi akıntıya döndü dort gün ardından da adet oldum şuan adetliyim resmen parça düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…