tekrarlayan kimyasal gebelik

İnşallah güzel sonuçlar cikar.Bu arada tahlil verdiğin kurumun online tahlil sonucu sorgulama ekranı yok mu?Artık kamu ve özel hastaneler hatta özel laboratuvarlardan bile online sorgulama yapilabiliyor.
Ciktı sonuclar ekleyeceğim simdi

Ayrıca benim de bağışıklığım ile ilgili bir sorun olabilir, vücut bebeği atıyor olabilir diye 12.haftaya kadar prednol (kortizon) kullandım, intralipid serum tedavisi uygulandı, pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullandım
Merhaba dusukleriniz mi vardi?neden kortizom ve serum aldiniz

Kızlar ne durumdasınız ben bu ay tüp bebeğe başladım.Merak ediyorum tedaviler süreçler nasıl gidiyor.
goah goah bebekedi bebekedi A Aharven H M H M
Merhaba canım 😊 Güzellikler seninle olsun, şansin bol olsun,güzel haberlerini bekliyorum.Benim Eksik olan tahlilerim yapiliyor .. Sonuçlarini bekliyorum.Ona göre neler yapılacak bizde bilmiyoruz.Bekliyoruz ..

Merhaba canım 😊 Güzellikler seninle olsun, şansin bol olsun,güzel haberlerini bekliyorum.Benim Eksik olan tahlilerim yapiliyor .. Sonuçlarini bekliyorum.Ona göre neler yapılacak bizde bilmiyoruz.Bekliyoruz ..
Çok teşekkür ederim canım güzellikleri ve güzel haberleri hep birlikte en kısa sürede beraber yaşarız. 🤗🤗🤗Sonuçlar belli olunca durum paylaşımı yaparsan merakta kalmamış oluruz😉

Çok teşekkür ederim canım güzellikleri ve güzel haberleri hep birlikte en kısa sürede beraber yaşarız. 🤗🤗🤗Sonuçlar belli olunca durum paylaşımı yaparsan merakta kalmamış oluruz😉
Amin canım inşallah. En kısa zaman da güzel haberleri konuşuruz .Tabi ki paylaşırım canım ☺️ güzellikler bizimle olsun

Kızlar ne durumdasınız ben bu ay tüp bebeğe başladım.Merak ediyorum tedaviler süreçler nasıl gidiyor.
goah goah bebekedi bebekedi A Aharven H M H M
Bende yine icerde parca var dediler oarcayı dusurmeye calisiyorum yada kurtajla yine alacaklarr benim surec biraz uzayacak senden guzel haberler bekliyorummmm insallah rabbimin izni ile hersey yolunda gider mutlaka bilgilendir bizi

Ayrıca benim de bağışıklığım ile ilgili bir sorun olabilir, vücut bebeği atıyor olabilir diye 12.haftaya kadar prednol (kortizon) kullandım, intralipid serum tedavisi uygulandı, pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullandım
Merhaba intralipid serumu hangi doktor nasil uyguladi acaba yasiniz kac dusukleriniz varmiydi

Merhaba sizin dusugunuz mu olmustu daha once yoksa tuo bebek basarisizligi sebebiyle mi serum vurulmustunuz?

Arkadaslar 8 haftalik gebeyim. dun aksam bel ve kasik agrim oldu ve bu sabah da var olan gogus hassasiyetim bitmisti.doktoruma yazdim gel bakalim dedi ...lutfen bebegim icin dua edermisniz ...cok ihtiyacim var...3 dusukten sonra ilk defa kalp atisi duyduk ve hic cocugum yok henuz🤲

Arkadaslar 8 haftalik gebeyim. dun aksam bel ve kasik agrim oldu ve bu sabah da var olan gogus hassasiyetim bitmisti.doktoruma yazdim gel bakalim dedi ...lutfen bebegim icin dua edermisniz ...cok ihtiyacim var...3 dusukten sonra ilk defa kalp atisi duyduk ve hic cocugum yok henuz🤲
Canım maşallah:nazar:İnsallah sağlıklı bir bebisle haberlerini alırız.Sen içini ferah tut,sakin stres yapma!...Ayy çok sevindim yaaa

Merhaba arkadaşlar,
Benimde toplamda kaybim var.7+5 kalp durması,13+5 trizomi 18 sunu sancı ile tıbbi tahliye yapıldı.Sonrasinda da 3 kimyasal gebelik yasadim.Kimyasal gebelik sonrasi prolaktin seviyem çok yükselmişti o dönem prolaktin yüksek diye korunmamistik ve tekrar hamile kaldim.Bhcg 382 yw yukselmistu.Doktora kontrole gittigim günüm kanamam oldu 178 dusmustu.prolaktin seviyem yüksek diye doktorum dostinex vermişti onu kullanırken geçici gorme kaybı yasadim.doktorum endokrin bölümüne yonlendirdi.Bazen hipofizde tümör yada problem olunca görme kaybı ve düşüklere sebep olabiliyormus.Endokrin bölümünde tahlil vs. Baktılar Mr sekildim sıkıntı yoktu sadece büyüme hormonum normal değerlerin biraz üzerinde ama bunun gebelik kayıplarına alakası olmadığını,eğer çok yüksek değerlerde olsaydı hamile kalamazdin dedi doktor.beni antifosfolipid sendromu şüphesi ile romatolojiye yonlendirdi.Bende romatolojiyde prof.randevu dün gittim.hikayemi anlattim Lupus antigülan testim pozitif ve sedimantasyon değerim yüksek olduğu için sistemik lupus erimatozus (SLE)teşhisi konuldu.sizlerin hangi degerleri yüksek merak ediyorum.benim en büyük şansım kadın doğumcumun. Ana ilk gittigimde bu testleri yapmasiydi.2.gebelikten sonra çok sütüm geldiği için dostinex kullanmıştım o dönemde de yolda giderken aniden geçici görme kaybı yaşamıştım.Meğer ilacın yan etkisiymis 100/1 kişide görülebilen yan etkiymis.Zaten lupusta 2500/1 kişide görülebilen bir rahatsızlık.Banada kuzenim demişti bir arkadaşımda bizler gibi kayıplar yaşamış romatizması olduğu için düşüyormuş bebekleri,tedavi olduktan sonra hamile kalmış sağlıklı bebeği olmuş.romatoloji uzmanı hamile kalabilirsin dedi bana plquanil(şuan kovid hastalarının kullandığı sıtma ilacı) verdi.hamileyken de kullanilabilecek bir ilacmis.ama hamile kaldigimda aspirin ve kan sulandırıcı ignede kullanmam gerekiyormuş çünkü kanımda pihlasmaya yatkınlık varmış.Benim adet döndüm 26 gun.ben 10.12.gunler arasında yumurtluyorum.Bu yüzden kadim dogumcum şimdiden ecopirin yazdı.sadece reglimden sonrası 10 gün yani yumurtlamaya başladığım gün kullamaya başlayıp regli olunca bırakacağım.tekrar reglimden sonra yine 10.gun başlayacağım.bu ay korunmayı biraktik muhtemelen hamile kalmış olabilirim.
Merhaba bu yorumu yapalı cok olmuş ama size sorum olacaktı . Benimde 2 düşüğüm var 2 side kalp durması iğne ve hapa rağmen. Bende araştırma yapıyorum bağışıklık sistemiyle alakalı sorunda düşüğe neden olurmuş acaba benimde romatoloji bölümüne gitmem gerekirmi siz tedaviniz sonucu hamile kalabildinizmi acaba

Unutmadan yazayım.Bana genetik doktoru dedi ki,bazi kişilerin otoimmun sistemle ilgili sıkıntısı olduğu için bağışıklık sistemi vücutta bebeği yabancı cisim gibi algılıyor ve onu vücuttan atmak istiyor.bu yüzden bebeğe zarar veriyor bir şekilde onu vücuttan atmak istiyor.Bağisiklik sistemini baskılayan ilaçlar kullanıp çok sağlıklı bebek dünyaya getiren bir çok kişi tanıyorum.Bende meğerse lupus hastasi olduğum için antifosfolipidsin dedi doktor.
Peki bu hastalık sizde bu zamana kadar hiç belirti vermedimi acaba bendede 2 kalp durması var bende şüphelenmeye başladım o tarz bir problem olabilirmi bende diye

Belirtileri varmış fakat doğru teşhis konulmamış

X