Çocuk Hastalıkları Tekrarlayan hastalıklar ve antibiyotikler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
İciniz rahat edicekse verin ,aklinizin kalmasindan iyidir. Ben de verdim zamaninda Zamanla alistim ben de ama havale 40 alti ateste de olabilirmis. Havale , ateşin aniden yukselmesiyle , vücudun kendini savunmasi.
Kendinizi uzmeyin her seyi bilemeyiz . Ogrenmeye calismamiz onemli olan ben de sizin gibi arastirirken bulmustum

Aromaterapiyi araştırın lütfen. 5 aylıktan 1.5 yaşa kadar hemen hemen her ay kızıma antibiyotik ve nebülizatör tedavisi verdi doktorlar. Alerjik astım denmeye başladığı sırada ben kendimi toparlayıp araştırmaya giriştim. Aromaterapi ile tanıştım ucundan kıyısından. Birde bitki çayları.
Tabi bunlarda erken farktmek önemli. Ateş birden 40 olmuyor, ateşe gelene kadar halsizlik, hapşuruk, öksürük, burun akıntısı gibi ön belirtiler başladığı an benim tedavim başlıyor. İlk amaç burnu açık tutmak, özellikle uyurken. Odasına kaynayan suyun içerisine nane yağı koyup burnu açık tutuyorum gibi gibi yöntemler geliştirdim. Tabi ben bu yağları kesinlikle ağız yoluyla vermedim, vermemde. Bunu da belirteyim yinede.
Birde ilaçlar gibi 2 günde kesmesini beklememek gerek, 4-5 güne iyileşiyorlar çok şükür.
Sizede geçmiş olsun.

Nereden takip ediyorsunuz? İnst... baktım aktif değil sanırım.

1 hafta oldu kullanmaya başlayalı. neden sordunuz?
Çünkü probiyotik vücutta aşırı önemliymiş ve bağışıklığı güçlendirmede birebirmiş. Bu durumda ben şöyle düşünüyorum yanlışsam düzeltin lütfen . Mesela ben oğlum hastalanmadan hasta olmaması için çaba sarf ediyorum bağışıklığını güçlü tutmaya çalışıyoruz . Karadut özü karamürver ve keçiboynuzu özü veriyorum sabahları birer kaşık . Birde sürekli yaptığım şey kefir içirmek oda tamamen probiyotik olduğu için işe yarıyor diye düşünüyorum tabi ev yoğurdu birde .

yanlış olduğunu düşünmüyorum, bence çok doğru. ben de bağışıklık açısından önemli olduğunu öğreneli çok olmadı ama ne yazık ki şu sıra çocuğum ev yapımı probiyotik kaynağı şeyler tuketmiyor, o yüzden kapsül kullanmaya başladık vücudu direnç kazanana kadar. Allah tüm çocuklara sağlık, afiyet versin :)

Kefir ve yoğurt tamam ama diğerlerini bir uzmana danışarak kullanın lütfen. Kullandıklarınızın zararı var mı bilmiyorum, neden böyle dedim derseniz çörekotu yağı, lavanta yağı, bıldırcın yumurtası gibi gibi masum gördüğümüz şeyler çocuklarda kullanımda erken ergenliği tetikliyormuş. Bu yüzden ağızdan verilen her şeyde uzmana sormak gerektiğini düşünüyorum.

Hepsinden doktorun haberi var zaten teşekkür ederim

Çocuk iyileşmesin hastalık tekrarlasın diye elinizden geleni yapmışsınız bravo
İlk hastalandığında doktorun verdiği antibiyotiği kullansaydınız bunların hiçbirini çekmeyecekti yavrucak
Antibiyotiğe ilaca karşı olmak imtina etmek başka birşey gereken tedaviyi olmamak başka birşey
Antibiyotik zehir değil, önce bunu kafanıza bir sokun, doktor kullanmak zorunda dediyse olay bitmiştir, çocuğun boğazındaki kulağındaki enfeksiyonu iltihabı nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz? Boğazındayken enfeksiyon ilaç kullanmadığı için ilerlemiş kulağındada enfeksiyon oluşmuş ki bu tedavi edilmezse sağırlığa neden olabiliyor, üst solunum yolu enfeksiyonu tedavi edilmezse mikrop akciğerlere iniyor bronşite zatürreye astıma kalp hastalıklarına böbrek hastalıklarına neden oluyor. Bunları nasıl göze alabiliyorsunuz ilaç vermemek adına? Ayrıca madem tedavi ettirmeyeceksiniz neden doktora götürüyorsunuz? Çocuğunuzun bağışıklığı mahveden sizsiniz antibiyotik değil. Doktor varken eczacı lafı dinlemek de enteresan yani. Doktor çocuğunuzu tedavi etmek için hayatını kurtarmak için var eczacı doktorun yazdığı ilacı temin edebilmeniz için var.
Benim çocuğum anne sütünden önce antibiyotik içti, iki yıl boyunca hergün, böbreğinin alınmamasını önce Allah a sonra doktora sonra antibiyotiğe borçluyuz, ben iki kez ölümden döndüm antibiyotik sayesinde kurtuldum.
Doktorun dediği şekilde dediği sürece kullanmadığınız için çocuğun hastalığı kötüleşerek ilerliyor, bağışıklığı zayıflıyor
Doğru düzgün bir doktora gidip tüm yaptıklarınızı yapmadıklarınızı anlatıp muayene ettirin çocuğu ve bu sefer gerekeni yapın

Boğazla öyle sorun olduğu zaman iyileşmesi çok zor yani nasıl iyileşecek ki . Düzgün tam tedavi olmadığı zaman sürekli tekrarlıyor yapışıyor resmen
Benim kızıma da laranjit dediler önce 2 antibiyotik verdiler 1 hafta geçti hala düzelmedi kandaki crp 82 çıktı tam 1 hafta sonra tekrar gittim düşmeyen ateş şikayetiyle bu defa da crp 85 çıktı antibiyotik sayısını 5 e çıkardık 5 çeşit antibiyotik serum tedaviaiyle ancak iyleşebildi kuzucuğum. Kandaki enfeksiyonu antibiyotik kullanmadan nasıl geçirebilirim. Bağışıklık sistemini nasıl güçlendirebilirim hiç bilmiyorum

Ne yaptınız peki ben yazılanların tamamını okuma fırsatı bulamadım bu yazınıza denk geldim ne yaptıysanız banada söyleyin lütfenn

82 mi o kadar yüksek ki şoka girdim ben şuan . Oğlum 2 kez dişi yüzünden ateşlendi ikisinde de kulağı kızardı baskı yüzünden.birinci de crp 14 tü . Geçen hafta perşemve cuma yine ateşlendi bu kez crp 16 oldu perişan olduk biz sizi düşünemiyorum . Doktor 40 olsa hastaneye yatırırdım demişti . Hatta serum vermişti . Doktorunuz neden yatış yapmadı ki

Hastanede yer yoktu malesef 2 hafta önce yaşadık ve evet dediğiniz gibi mahvoldum çok şükür şimdi iyi ama nasıl korumam gerek tekrar antibiyotik kullanmasını istemiyorum.önümüz kış havalar serinledi valla napıcamı bilemiyorum ne yediriyim ne içiriyim napıyım

Karadut özü pekmez ıhlamur bol probiyotik bence

Ara ara yapıyorum kefiri daha dogrusu yapmaya çalışıyorum
Ben yapamıyorum açıkçası öyle zamanım yok o yüzden paket alıyorum doktor önemli değil dedi . Sizde öyle yapın. Kefir içen çocuk antibiyotik içmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…