Tekrarlayan gebelik kayıpları

fadme35

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
61
14
8
26
hamile kalabiliyorum fakat bebeğin kalp atşını duyamıyoruz gelişmiyor 3 tane kürtajım böyle şeyler yaşayan var mı aramızda kortizon tedavisi önerildi vücudum bebeği kabul etmiyor Muş

hamile kalabiliyorum fakat bebeğin kalp atşını duyamıyoruz gelişmiyor 3 tane kürtajım böyle şeyler yaşayan var mı aramızda kortizon tedavisi önerildi vücudum bebeği kabul etmiyor Muş
Bende 2 kürtaj oldum kalp atışı duyulmadan düştü. Genetikte pıhtılaşma çıktı. İğne kullandım sonraki gebeliğimde sağlıklı doğum yaptım. Siz genetik test yaptırdınız mı

Ben aşılardan şüpheleniyorum bende geçen ay düşük yaptım birdaha yapmaya korkuyorum bebek çok istiyorum ama korkuyorum aşılar için pis kanlar temizlensin diye hacamat öneriliyor

Bende 2 kürtaj oldum kalp atışı duyulmadan düştü. Genetikte pıhtılaşma çıktı. İğne kullandım sonraki gebeliğimde sağlıklı doğum yaptım. Siz genetik test yaptırdınız mı
Evet genetik test yapıldı zaten kan sulandırıcı ilk hamileliğimden beri kullandım kürtaj parçasını da genetik test yaptırdık embriyo sağlıklı çıktı

Ben aşılardan şüpheleniyorum bende geçen ay düşük yaptım birdaha yapmaya korkuyorum bebek çok istiyorum ama korkuyorum aşılar için pis kanlar temizlensin diye hacamat öneriliyor
Ben o tarz şeylerden hoşlanmıyorum inanmıyorum da üzgünüm ülkede bir sürü doktor var profesör ne gerek var hacamat a

Ben o tarz şeylerden hoşlanmıyorum inanmıyorum da üzgünüm ülkede bir sürü doktor var profesör ne gerek hacamata

Evet genetik test yapıldı zaten kan sulandırıcı ilk hamileliğimden beri kullandım kürtaj parçasını da genetik test yaptırdık embriyo sağlıklı çıktı
Merhaba! Bazen o en iyi prefesörler bile sebeb bulamıyor bilen tıraşa gittim genetik taramalı tüp bebek yaptı 3 kez tutmadı bende kendiliğinden anca hamile kalıp beneğim kalp atışını gördükten 1veya 2 hafta sonra kalp atışı duruyor gelişmiyor cumartesi bebeğimin kalbi durdu şuan ölü karnımda kendiliğinden düşük bekliyorum 8.bebeğim bu benim

Bu kortizon ne oluyor biraz araştırdım çoğunun kortizonla durmus birde bebek sizin sağlıklı çıktı ya arkadaşomın da sağlı çıktı ama ngsli tüp bebekle dogurabildi benimkilerde sağlıklı çıktı ama bende ne hikmetse tam tersi tüp bebek 3 kez ngs li yaptırdık tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…