- 20 Mart 2024
- 77
- 27
- 3
- 36
Canım kurtajdan sonra bebegi patolojiye gönderiyorlar neden öldü diye 2 düşüğun sonucunu gormemistim dün onlarında gördüm e nabizdan koryon villusları ve desidua dokular tanısı 3 üde böyle konmuş tanı yani açıklaması rahim dokuları bozulmuş buda tekrarlayan dusuklere sebep miş kalp durmasida öyle doktor kurtajdan sonra bize vermiyorlar olen bebegi direk patolojiye gönderiyorlar neden niçin ne hastası neden öldü gibiGeçmiş olsun canım bişey soracağım nasıl patoloji ne için neden yaptırdın anlatır mısın
E nabizda çıkıyor e nabiz patoloji sonuç diyeBende gönderdim bizde bişey çıkmadı olsa çıkardı heralde
Haftaya salı randevum tamam muayene olayım yazicam burayaDoktordan sonra yaz mutlaka bize
Evet canım devlette oldu iki kurtajimda ve özelden daha iyi oldu diyebilirim devlette olunca kayıt yapmak zorundalarBende çıkmıyor ben bi klinikte yaptırdım hücreler ölü dediler senin kanınla uyuşmuyor falan dediler yani sağlıklı bi sonuç olmadı o yüzden kaydetmediler demekki saçma sapan sen devlette mi yaptırdın
Senin düşüğün benden sonra oldu heralde benim 21 ekimdi benimde sadece rahim filmi kaldıŞimdi bide genetik sonuclari bekliyorum onlarda gelsin toplu muayene olacağım
Çoğu arkadaşlarım da devlette doğum yaptı hatta komşum 1 hafta oldu doğum yapalı çokta memnundu dedim ya önemli çok çok bisey olmadığı sürece özelden yana değilim boş yere para vermekten yasada değilim gerçekten devlette çok iyi doktorlarda varValla helal olsun çok güzel bazen böyle güzel denk geliyor Allah güzel insanlarla karşılaştırsın buna çok inanıyorum
Doğru benim yengem falan da orda yaptı doğru söylüyorsunÇoğu arkadaşlarım da devlette doğum yaptı hatta komşum 1 hafta oldu doğum yapalı çokta memnundu dedim ya önemli çok çok bisey olmadığı sürece özelden yana değilim boş yere para vermekten yasada değilim gerçekten devlette çok iyi doktorlarda var
Evet rahim filmi olucskŞimdi sen rahim filmimi çekineceksin çekindin mi bu duruöda nasıl ilerleyecek doktor acaba
Ewet rahim filmi kaldı onunda çekindiğimiz sonucu yazarımŞimdi sen rahim filmimi çekineceksin çekindin mi bu duruöda nasıl ilerleyecek doktor acaba
Evet 2 hafta önce oldum ben kurtaj diğerlerine biri 23 nisan di 2024Senin düşüğün benden sonra oldu heralde benim 21 ekimdi benimde sadece rahim filmi kaldı
Bende dün arkadaşımla konuştum 3 düşüpü varmış yeni doğum yaptı rahminde sılıntı varmış ameliyat olmuş iki ay sonra hamile kalmışEvet 2 hafta önce oldum ben kurtaj diğerlerine biri 23 nisan di 2024
Diğerinde 8 ağustos
Bilmiyorum.ki sorcam onu gittiğimde dediğin gibiyse acılı ise bende özelden yaptırırım heraldeBenim devlette şuram var 31 ocakta ama ben özelde anestezili olacağım çok acılı bi işlemmiş korktum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?