• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşüklerden sonra... önemli! lütfen yardım

Asinam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
34
12
8
İstanbul
kızlar. 1 ay önce 3. gebeliğimde kürtajla sonlandı.
çok yıpratıcı sancılı ve ağrılıydı.
kalbi durdu bebeğimin. çok üzgünüm çok

genetik bazı araştırmalar yaptırıcam. kan pıhtılaşması var mı, kromozom bozukluğu v.s.

az önce çapayı aradım. direk genetik bölümüne gelebilirsiniz dedi,
genetik bölümünü aradım önce kadın doğumdan randevu almalısınız dedi sonra dahiliye dedi. (hamile olmadığım için sanırım)

anlamadım. bu testleri yaptıranlar hangi aşamalardan geçtiniz ve eşinizle mi gittiniz?
randevu aldınız mı hangi bölüme gittiniz direk. benim doktorum özelde onlar çok pahalıya yapıyor o testleri
gerekli bilgiyi edinmeliyim çünkü sürekli izin alamıyorum işten

Şuanda aynı soruları soruyorum
2 düşük yaptım bende
Blastokist transferi 1 aylık olup düşüyorlar
Nedeni ne olabilir

Ben iki kimyasal yaşadım devlet hastanesinde kadın doğuma gittim o yönlendirdi genetik bölümüne. Orda yaptılar pıhtılaşma için olan testleri ama direk o bölüme de randevu alıp gidebiliyosun canım kadın doğum doktorum istedi dersen yaparlar

Eses07 Eses07
pawlover pawlover

Tüp bebek mi? Eger tup bebekse embriyolara kromozom testi yaptirmayi danisin doktorlarıniza. Kromozom acisindan anomali olan gebelikte düşük kaçinilmaz..

Evet tüp bebek
2 düşük
İstiyorum gerekli testleri
Embriyoda kromozom testi yatırıyorsunuz. Kromozom anomalisi varsa zaten transfer edilmiyor. Negatif tup bebek sonuclarinin ve dusuklerin bir sebebi de sagliksiz embriyo transferinden dolayı oluyor :(
Bizim de tup bebek. Birden fazla denemelerimiz oldu. Toplamda 3 OPU'da 10 kaliteli embriyo elde edildi ama sadece 1 tanesi genetikten geçti. O da şu an 21.haftasinda :)
Umarim siz de saglikla pozitif sonucla bebişinizi kucağınıza alirsiniz..

Embriyoda kromozom testi yatırıyorsunuz. Kromozom anomalisi varsa zaten transfer edilmiyor. Negatif tup bebek sonuclarinin ve dusuklerin bir sebebi de sagliksiz embriyo transferinden dolayı oluyor :KK43:
Bizim de tup bebek. Birden fazla denemelerimiz oldu. Toplamda 3 OPU'da 10 kaliteli embriyo elde edildi ama sadece 1 tanesi genetikten geçti. O da şu an 21.haftasinda :)
Sağlığıyla kucağına al inşallah canım benimki dostinexleydi :)

genetik bazı araştırmalar yaptırıcam. kan pıhtılaşması var mı, kromozom bozukluğu v.s.

genetik bölümünü aradım önce kadın doğumdan randevu almalısınız dedi sonra dahiliye dedi. (hamile olmadığım için sanırım)

anlamadım. bu testleri yaptıranlar hangi aşamalardan geçtiniz ve eşinizle mi gittiniz?
randevu aldınız mı hangi bölüme gittiniz direk. benim doktorum özelde onlar çok pahalıya yapıyor o testleri
Gecmis olsun ne kadar yipratici bir surec oldugunu tahmin ediyorum. Ben ilk bebegim karnimda kalbi durunca ikinciyi beklemeden arastirilmasini istedim ancak tek kayipta kimse dikkate almadigi icin ozele gittim o yuzden devletteki proseduru bilmiyorum ama ozelde hem benden hem esimden kan alindi ikimizin de kromozom analizi yapildi ve benim ayrica trombofili panelime bakildi kan pihtilasmam oldugu anlasildi ve gebeligim boyunca igne kullandim cok sukur bebegimi saglikla kucagima aldim darisi basiniza olur insallah

Embriyoda kromozom testi yatırıyorsunuz. Kromozom anomalisi varsa zaten transfer edilmiyor. Negatif tup bebek sonuclarinin ve dusuklerin bir sebebi de sagliksiz embriyo transferinden dolayı oluyor :KK43:
Kesinlikle haklısınız
10 transfer de olsa
Düşebilir kalitesiz ise

Ben sadece embriyolog süper deyince
Bu iş tamamdır sanıyordum
Ta ki burda okudukça anlıyorum

Genetik ve kromozom bozukluğu
Ya da kan pıhtılaşması var ise
Düşük olabiliyor

Doktoruma kesinlikle testleri istediğini
Test yapılmazsa transfer istemediğimi
Söyleyeceğim

Canım sende 3 kayıp yaşamışsın. Şimdi nasıl geçiyor hamilelik. neler yaptın 3. den sonra

Canım bende bir kimyasal bir kalp durması sebebiyle kürtaj yaşadım doktorum devlete yönlendirdi pahalı testler olduğu icin önce üniversite hastanesine kadın Doğum infertilite ye gittik benden kan aldılar kromozom analizi icin olması lazım sonuçları dört ayda cıktı. Birde periferik diye bisey var onu üniversite yapamıyormuş başka bi araştırma hastanesine yönlendirdiler orda genetik bölümünde eşim ve ben kan verdik üç üç buçuk aya çıktı. Birde ilk üni gittiğimizde sıvı alıp semaar testi yaptılar. Adetim üçüncü günü gittim hormon testi yapıldı sonuçlarımı alıp özeldeki doktoruma gittik. Çok şükür çok korü çıkmadı kan pıhtılaşması yüksek hergün sulandırıcı hap kullanıyorum birde hamile kalınca göbeğe hergün iğne vurulacakmış

Back