• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşüklerden sonra... önemli! lütfen yardım

Asinam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
34
12
8
İstanbul
kızlar. 1 ay önce 3. gebeliğimde kürtajla sonlandı.
çok yıpratıcı sancılı ve ağrılıydı.
kalbi durdu bebeğimin. çok üzgünüm çok

genetik bazı araştırmalar yaptırıcam. kan pıhtılaşması var mı, kromozom bozukluğu v.s.

az önce çapayı aradım. direk genetik bölümüne gelebilirsiniz dedi,
genetik bölümünü aradım önce kadın doğumdan randevu almalısınız dedi sonra dahiliye dedi. (hamile olmadığım için sanırım)

anlamadım. bu testleri yaptıranlar hangi aşamalardan geçtiniz ve eşinizle mi gittiniz?
randevu aldınız mı hangi bölüme gittiniz direk. benim doktorum özelde onlar çok pahalıya yapıyor o testleri
gerekli bilgiyi edinmeliyim çünkü sürekli izin alamıyorum işten

genetik bazı araştırmalar yaptırıcam. kan pıhtılaşması var mı, kromozom bozukluğu v.s.

genetik bölümünü aradım önce kadın doğumdan randevu almalısınız dedi sonra dahiliye dedi. (hamile olmadığım için sanırım)

anlamadım. bu testleri yaptıranlar hangi aşamalardan geçtiniz ve eşinizle mi gittiniz?
randevu aldınız mı hangi bölüme gittiniz direk. benim doktorum özelde onlar çok pahalıya yapıyor o testleri
Geçmiş olsun:( bir bilgim yok sadece iyi dileklerimi iletmek istedim inşallah ilk hamileliğinde hayırla ve sağlıkla yavruna kavuşursun. Ben de bir düşük yaptım ve 2.kez hamile kalmaya çalışıyorum. Umarım tez zamanda aşarsın bu günleri...

teşekkür ederim Allah razı olsun. amin inşallah. dilerim sende istediğin zamanda hamile kalıp alırsın bebeğini kucağına.

Ben yaptırdım canım .. genetik. Ölümüne direk gittik eşimle durumu anlattık ikimizden de kan aldılar . Kromozom ve kan pıhtılaşması testi yaptırdık 1,5 ay sonra sonuçlar çıktı ..kadın doğumluya girmeme gerek Yok .o buraya yönlerdindi dersin

Ben yaptırdım canım .. genetik. Ölümüne direk gittik eşimle durumu anlattık ikimizden de kan aldılar . Kromozom ve kan pıhtılaşması testi yaptırdık 1,5 ay sonra sonuçlar çıktı ..kadın doğumluya girmeme gerek Yok .o buraya yönlerdindi dersin

Randevusuz mu? hangi hastane peki ?

Canm direk kendi adına ve eşin adına genetik bölümünden randevu al...daha önce düşük yaptığını ve kan pıhtılaşma testi ve kromozon testi istediğini söyle onlar eşinden ve senden kan alıyorlar sadece..sonuçlar iki ay gibi bir zamanda anca cikiyor zaten

Randevusuz mu? hangi hastane peki ?

Sen randevu al hatta eşin adına da randevu al...
Ben her ihtimale karalık eşim adına da aynı doktordan randevu almıştım....
Belki randevusu yok muayene etmezler diye
Ki sorduğumda iyi yapmışsın randevu almakla dediler..ben kanuni de yaptırdım ama

Canm direk kendi adına ve eşin adına genetik bölümünden randevu al...daha önce düşük yaptığını ve kan pıhtılaşma testi ve kromozon testi istediğini söyle onlar eşinden ve senden kan alıyorlar sadece..sonuçlar iki ay gibi bir zamanda anca cikiyor zaten
çapaya mı gittiniz peki? ben hastaneyi aradım genetik bölümünde şimdilik o testler yapılmıyor dediler. yılbaşından sonra ne zaman başlarız bilmem dedi. kafayı yicem vakit kaybetmek istemiyorum. sormamda sakınca yoksa siz neden yaptırdınız bu testleri?

Sen randevu al hatta eşin adına da randevu al...
Ben her ihtimale karalık eşim adına da aynı doktordan randevu almıştım....
Belki randevusu yok muayene etmezler diye
Ki sorduğumda iyi yapmışsın randevu almakla dediler..ben kanuni de yaptırdım ama
anladım. kanunide genetik bölümünden direk randevu alıcam hem kendim hem eşim için ve gidip kadın doğum yönlendirdi dicem. doğru mu ?

çapaya mı gittiniz peki? ben hastaneyi aradım genetik bölümünde şimdilik o testler yapılmıyor dediler. yılbaşından sonra ne zaman başlarız bilmem dedi. kafayı yicem vakit kaybetmek istemiyorum. sormamda sakınca yoksa siz neden yaptırdınız bu testleri?

Canm ben kanuni sultan Süleyman hastanesinde yaptirdim... sonuçlar iki ay sonra çıktı...
Bence de imkanın varsa hiç bekleme başka hastanede yaptır..
Zaten hemen çıkmıyor en az bir ay bekliyorsun..
Bezmiâlem Hastanesi'de yapıyor sanırım
Bende tekrarlayan düşükler için yaptırdım..

Kromozon temiz çıktı Allah'a şükür..
Pıhtılaşma ise hafif de olsa çıktı..kimi düşüğe sebep olmaz dediler kimi olur..
Ama hamilelik olursa kesin iğne kullanacam o kesin....

anladım. kanunide genetik bölümünden direk randevu alıcam hem kendim hem eşim için ve gidip kadın doğum yönlendirdi dicem. doğru mu ?

Aynen cnm....tekrarlayan düşüklerim var kadın doğum pitilasma ve kromozon testi istediler de yeter...orada eşin ve sana bir kaç soru soruyor işte
Daha önce kaç düşük yaptım ne zaman yaptın kaç kardeşsiniz ailede daha önce düşük yapan var mı gibi bir kaç basit soru sordu sonra eşim ve ben kan verdik o kadar...

Ben 182 aldım randevu yu...benim doktorum Alper gezdirici
İyi güler yüzlü bir doktordu..
Zaten sonuçlar çıkınca hem genetik doktoru yorumluyor hemde Kadindogum..

Son düzenleme:
Aynen cnm....tekrarlayan düşüklerim var kadın doğum pitilasma ve kromozon testi istediler de yeter...orada eşin ve sana bir kaç soru soruyor işte
Daha önce kaç düşük yaptım ne zaman yaptın kaç kardeşsiniz ailede daha önce düşük yapan var mı gibi bir kaç basit soru sordu sonra eşim ve ben kan verdik o kadar...

Ben 182 aldım randevu yu...
anladım canım çok geçmiş olsun.
rahim yapısı rahim ağzı gevşekliği için film çekildin mi peki?
troid problemleri diyabet v.s. bunlarında araştırılması gerektiği yazıyor.

anladım canım çok geçmiş olsun.
rahim yapısı rahim ağzı gevşekliği için film çekildin mi peki?
troid problemleri diyabet v.s. bunlarında araştırılması gerektiği yazıyor.

Sağol cnm..sana geçmiş olsun..rabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve bebekler versin...
Hepsine bakıldı cnm..şimdilik elle tutulur bir şey yok...gebelikte iğne ve ilaç kullanacağım...

Temmuz ayında ben de 3 düşükten sonra Cerrahpaşa'ya gittim. Kendi doktorumun yazdığı durumumu anlatan, şu testlerin yapılması gerekli diyen bir istek kağıdım vardı, yeterli oldu. Telefonla randevu alıyorsunuz, o gün hemen test için kan alıyorlar. Testlerin çıkış süresi 2 ayı buluyor. Eşinizle gitmeniz gerekiyor, bir test için aynı anda kan vermeniz gerekli.

Temmuz ayında ben de 3 düşükten sonra Cerrahpaşa'ya gittim. Kendi doktorumun yazdığı durumumu anlatan, şu testlerin yapılması gerekli diyen bir istek kağıdım vardı, yeterli oldu. Telefonla randevu alıyorsunuz, o gün hemen test için kan alıyorlar. Testlerin çıkış süresi 2 ayı buluyor. Eşinizle gitmeniz gerekiyor, bir test için aynı anda kan vermeniz gerekli.

peki o istek kağıdında dr kaşe ve imzası oluyor mu? ona göre kendi doktoruma gidip yeniden bu listeyi alıcam... teşekkür ederim bilgi için. telefonla randevu alıcam anladım. peki hangi bölümden aldınız randevuyu?

peki o istek kağıdında dr kaşe ve imzası oluyor mu? ona göre kendi doktoruma gidip yeniden bu listeyi alıcam... teşekkür ederim bilgi için. telefonla randevu alıcam anladım. peki hangi bölümden aldınız randevuyu?

Kaşe ve imza vardı ama Cerrahpaşa'ya özel bir istek kağıdı değildi, sadece neler istediğini ve hasta geçmişini anlatan bir istek kağıdıydı. Direkt genetik bölümünden alıyorsunuz randevuyu, ben ilk gidişimde Cerrahpaşa’nın internetten randevu sistemi var oradan almıştım muayeneye gittiğimde telefonla arasanız da olur demişlerdi.

Back