- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
Pıhtılaşmanız var mıydı?öyle cnm her şey nasip içini ferah tut allahin izni ile bisey olmaz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pıhtılaşmanız var mıydı?öyle cnm her şey nasip içini ferah tut allahin izni ile bisey olmaz inşallah
Yok cnm benim sağ rahîm çift bebeklerde Sağ tara yerleşiyor doktor küçük olduğu için rahim bebek beslenemiyor diyor yarını kazasız belasız atlattıktan sonra memleketime gidip Amaliyat olacamPıhtılaşmanız var mıydı?
AmiiiinnnnnCnm ya çok zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun elden bir şey gelmiyor insanı yıpratan aynı hayal kırıklığı ama rabbimin de bizleri böyle imtihan ediyordur belki sabrımızı selamete çıkarır inşallah bizlerinde kucağını doldurur inşallah en kısa zamanda![]()
Yazıyorum hemen.Merhaba bana da yzabilirimisiniz?benim de 3 tane sebepsiz duaugum var
Bundan sonrakini inşallah allah tamamına erdirir canımYok cnm benim sağ rahîm çift bebeklerde Sağ tara yerleşiyor doktor küçük olduğu için rahim bebek beslenemiyor diyor yarını kazasız belasız atlattıktan sonra memleketime gidip Amaliyat olacam
Aminnnn canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin hepimizeBundan sonrakini inşallah allah tamamına erdirir canım
İste acaba o 10 dusuk sonrasnda tedaviye devammiydi yoksa hirakti hic bi tedavi uygulamadimi.. cunku ben son gebelikte sadece deltacortril kullandım igne aspirin kullanmadm olucaksa olur dedim ama olmadı kalbi durduKizlar 10 tane düşük yapıp 2 tane sağlıklı olan biliyorum yani çok zor ama bazen yaşanıyor bunlar çok yıpratıcı.
Benimde sonuncusu kalbi durdu. Biraz dinlen bence.İste acaba o 10 dusuk sonrasnda tedaviye devammiydi yoksa hirakti hic bi tedavi uygulamadimi.. cunku ben son gebelikte sadece deltacortril kullandım igne aspirin kullanmadm olucaksa olur dedim ama olmadı kalbi durdu
Allah 1 taneyi nasip etse dediginiz gibi gercekten stress kalmayacak bende de ama bilmiyorum olmuyor dusunmeden olmuyor takip etmeden bilemiyorum ben sanirim dinlenip kafamdan atmaya calisacağim bu arada doktor bulmam lazimBenimde sonuncusu kalbi durdu. Biraz dinlen bence.
Pıhtılaşması varmış dediğim kisinin kullanmıştır yine. Ama bak görümcem 5 kimyasal yaşadı ilkine kan sylandirici kullandı kızı oldu. 2ncide hicbirsey kullanmadım güya pıhtılaşması vardi.komsumda aynı şekilde 2 düşükten sora ilki iğneyle soraki hicbirseysiz. Stressizlik başka birşey değil
Saglikla alin kolariniz insallahBenim ilk gebeliğim kendiliğnden oldu istedik hemen oldu ama kalp atısını duyamadan kanama oldu kürtaj oldum sonra 3 kimyasal oldu tabi arada 2 tüp bebek negatifti bide aşılama. Bu haziranda boş gebelik gecirdim korunmadım yine hamile kaldım şükür suan 11 haftalık allah nasip ederse sağlıkla doğar inşallah. Pıhtılaşma vardı sadece son boş gebeliğmden başlamıstım iğneye ama düştü. Bu gebeliktede hemen başladım suan iyi gidiyoruz
Maşallah canım saglıkla gelsinDoktora gittim ense kalınlıgı iyi burnuda cıkmısFazla hareketli dedi ölçümğ yaparken zorlandı yüzünü döndü minnoşum
![]()
Sende zorlu yollardan geçmişin çok şükür inşallah sağlıkla al kucağınaDoktora gittim ense kalınlıgı iyi burnuda cıkmıs ☺ Fazla hareketli dedi ölçümğ yaparken zorlandı yüzünü döndü minnoşum![]()
Maşallah cnm sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahDoktora gittim ense kalınlıgı iyi burnuda cıkmıs ☺ Fazla hareketli dedi ölçümğ yaparken zorlandı yüzünü döndü minnoşum![]()
Olsun yaa çok minnoş herkese umut olsunKızlar cok özür ben yanlış yere atmışım valla kusura bakmayın gercekten nisn annelerine atıcaktım
Ya valla bende diyorum nisan anneleri neden yazmıyo geecekten özür dilerim herkes iyi niyetli anlamayabilir o yüzden hakkınızı helal edinOlsun yaa çok minnoş herkese umut olsun![]()
Karışıklık olmuş belli canim atmazdin yoksa olsun yav olur öyle herşey ne olacak hicmi bebiş görmüyoruzYa valla bende diyorum nisan anneleri neden yazmıyo geecekten özür dilerim herkes iyi niyetli anlamayabilir o yüzden hakkınızı helal edin