Merhaba gebemisiniz siz ?genetik test yaptirdiniz mi? Ek olarak ne gibi degsiklik yaptiniz bu tup bebek tedavinizdeAynen banada öyle dediler 2 kez yaptırdım tutmadı. 3. Ye genetik test yapılıcak embriyolara şuan tek çare bu malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba gebemisiniz siz ?genetik test yaptirdiniz mi? Ek olarak ne gibi degsiklik yaptiniz bu tup bebek tedavinizdeAynen banada öyle dediler 2 kez yaptırdım tutmadı. 3. Ye genetik test yapılıcak embriyolara şuan tek çare bu malesef
Bana hic demediler olabilecegini bende istedim ama cok apraniz varsa yapalim ama gerek yok diyorlar hepMerhaba benim de 3 dusuk var sebebi yok ama tup hebege basladik anne babada sikinti olmazsa bile embriyo genetik hasarli olabiliyirmus...pgt deneyecegiz nasipse siz de eminim cok yiprandiniz maddi imkaniniz var ise bence siz de deneyin ardindan da progesteron destegiyle rahminizi hazilrayin ve oyle transfer olun
Yani size soyle diyeyim eger bebekte genetik kusur var ise zaten dondurulmus embriyonuz oldugunu dusunun ? Transfer paralarini hesaplayinca pgt ye giden embriyolar icin odenen ucretle ayni oluyor ki ....psikolojik yipranmayi saymiyirum bile...ben 5 tane dollenen embriyomun da 3. Gune devam ettigini dusununce ve ortalama her embriyo 300 dolara yurt disina giderse 11-13bin tl tup bebege ek giderim olacak ama velev ki pgt ye gondermeyip 5 embriyomu dondurdum diyelim ve transfer oldu ama digerleri gbi dustu sonra dondurulmus 5 embriyodan 1 i gene cozdurulup yransfer oldu diyelim ve gene transfer parasi odeyecegim psikolojikmen yiprandigimi saymiyirum bile...her trnasfer 5000 tl civari...yani 2 kere transfer olsam dondurulmuslarimdan ayniparaya geliyor...doktorlar bunj istemiyor cunku ogt ye gidince onlar tek seferlik transfer parasini aliyor pgt ucreti ise genetik tarama merkezine odeniyor....ama pgt yapmayip her seferinde transferi kabul etsen denek gbi oluyorsun ve daha cok paran gidicek....ben aylardir bunu dusunuyorum acikcasi tek seferde ciksin en azindan pgt yi denemedim demeyecegim icimde kalmayacak...Bana hic demediler olabilecegini bende istedim ama cok apraniz varsa yapalim ama gerek yok diyorlar hep![]()
Mantıklı söylüyorsunuz aslinda su anda arama arastırma icindeyim doktordan emin oldugum an yapicam bunu rabbim iyi bi doktor cikartir insallah karsıma hepimizin karsisina yani bilemiyorum yorgunum denemek istemiyorum ama bi o kadar da anne olmak hayali ile yaniyorum karnimın buyuyecegini hic dusunemiyorum hayal bile edemiyorum cok yorgunum nolacak nasil olacak allah yardimcimiz olsunnnYani size soyle diyeyim eger bebekte genetik kusur var ise zaten dondurulmus embriyonuz oldugunu dusunun ? Transfer paralarini hesaplayinca pgt ye giden embriyolar icin odenen ucretle ayni oluyor ki ....psikolojik yipranmayi saymiyirum bile...ben 5 tane dollenen embriyomun da 3. Gune devam ettigini dusununce ve ortalama her embriyo 300 dolara yurt disina giderse 11-13bin tl tup bebege ek giderim olacak ama velev ki pgt ye gondermeyip 5 embriyomu dondurdum diyelim ve transfer oldu ama digerleri gbi dustu sonra dondurulmus 5 embriyodan 1 i gene cozdurulup yransfer oldu diyelim ve gene transfer parasi odeyecegim psikolojikmen yiprandigimi saymiyirum bile...her trnasfer 5000 tl civari...yani 2 kere transfer olsam dondurulmuslarimdan ayniparaya geliyor...doktorlar bunj istemiyor cunku ogt ye gidince onlar tek seferlik transfer parasini aliyor pgt ucreti ise genetik tarama merkezine odeniyor....ama pgt yapmayip her seferinde transferi kabul etsen denek gbi oluyorsun ve daha cok paran gidicek....ben aylardir bunu dusunuyorum acikcasi tek seferde ciksin en azindan pgt yi denemedim demeyecegim icimde kalmayacak...
Merak etmeyin 3 dusukten sonra ben de ayniyim...sanki hic karnim sismeyecek,hamileligi tam yasamauacam,cocugum olmayacak hissi ve korkusu heryerimiMantıklı söylüyorsunuz aslinda su anda arama arastırma icindeyim doktordan emin oldugum an yapicam bunu rabbim iyi bi doktor cikartir insallah karsıma hepimizin karsisina yani bilemiyorum yorgunum denemek istemiyorum ama bi o kadar da anne olmak hayali ile yaniyorum karnimın buyuyecegini hic dusunemiyorum hayal bile edemiyorum cok yorgunum nolacak nasil olacak allah yardimcimiz olsunnn
Merak etmeyin 3 dusukten sonra ben de ayniyim...sanki hic karnim sismeyecek,hamileligi tam yasamauacam,cocugum olmayacak hissi ve korkusu heryerimi dehsetle sarsiyorimkansiz gbi geliyor yani ama biz henuz genv iken savasmaliyiz elimizden gelen herseyi yapmaliyiz.ben mesela bilseydim 3 dusugum olacak em basta tup bebek yapardim.kontrollu ilerlemek en mantiklisi...tip ne kadar ilerlediyse tum imkanlarindan en basta faydalanmaliydim diyirum simdi...belki bu kadar yipranmazdim
Meraba tüp bebeğe gitmeden doğal gebe kaldım zaten kalıyodumda ya düşük ya kimyasal yada boş gebelikti bunuda boş sanıyodum ama değilmiş. Beslenmemi değiştirmiştim avokado arısütü bal karısımı propolis bunları tüp beneğe başlıcam yumurta kalitesi artsın diye kullanıyodum bence etkisi var bide düşüklerden dolayı hocaya gözüktüm üzerimde yazı var oda etkili benceMerhaba gebemisiniz siz ?genetik test yaptirdiniz mi? Ek olarak ne gibi degsiklik yaptiniz bu tup bebek tedavinizde
Saglikla kucaginiza alin insallah..benim de uzerimde yazi vardi 3. Dusugumde ama kismet olmadi gene...beslenme seklimi de duzeltmis kilo da vermistim.....bi de artik gercekten cok yorulmustum...simdi tup bebege basladik Rabbim saglikla bana da nasip etsin insallahMeraba tüp bebeğe gitmeden doğal gebe kaldım zaten kalıyodumda ya düşük ya kimyasal yada boş gebelikti bunuda boş sanıyodum ama değilmiş. Beslenmemi değiştirmiştim avokado arısütü bal karısımı propolis bunları tüp beneğe başlıcam yumurta kalitesi artsın diye kullanıyodum bence etkisi var bide düşüklerden dolayı hocaya gözüktüm üzerimde yazı var oda etkili bence
Valla bende korkmuyo değilim allah korusun. Olmasaydı bende tüp bebeğe başlıcaktım allah kolaylaştırsın bu yolda olan herkesi inşallahSaglikla kucaginiza alin insallah..benim de uzerimde yazi vardi 3. Dusugumde ama kismet olmadi gene...beslenme seklimi de duzeltmis kilo da vermistim.....bi de artik gercekten cok yorulmustum...simdi tup bebege basladik Rabbim saglikla bana da nasip etsin insallah
Kızlae bende 4 kere sebepsiz düşük yasadım butun testler yapıldı sorum yok dıyolar tekrar hamıle Kalmaya korkuyorum artık![]()
Üzerinizde yazı var derken pek anlamadım da açıklayabilir misinizMeraba tüp bebeğe gitmeden doğal gebe kaldım zaten kalıyodumda ya düşük ya kimyasal yada boş gebelikti bunuda boş sanıyodum ama değilmiş. Beslenmemi değiştirmiştim avokado arısütü bal karısımı propolis bunları tüp beneğe başlıcam yumurta kalitesi artsın diye kullanıyodum bence etkisi var bide düşüklerden dolayı hocaya gözüktüm üzerimde yazı var oda etkili bence
Saglikla kucaginiza alin insallah..benim de uzerimde yazi vardi 3. Dusugumde ama kismet olmadi gene...beslenme seklimi de duzeltmis kilo da vermistim.....bi de artik gercekten cok yorulmustum...simdi tup bebege basladik Rabbim saglikla bana da nasip etsin insallah
Bende yazdirdim 3 ayrıbyerde ama nasip degilmis simdi cikarttim hepsini 4. Dusukten beri ugrastim artik onlarıda takmiycam herseyi denedim 9. Yu dusurdukten sonra umudum kalmadı allah verecekse onlarsizda verir diyorum artik umudum sifır hevesim sıfır korkum bi dolu rabbim kucaklarinizi saglikla doldursun insallahMeraba tüp bebeğe gitmeden doğal gebe kaldım zaten kalıyodumda ya düşük ya kimyasal yada boş gebelikti bunuda boş sanıyodum ama değilmiş. Beslenmemi değiştirmiştim avokado arısütü bal karısımı propolis bunları tüp beneğe başlıcam yumurta kalitesi artsın diye kullanıyodum bence etkisi var bide düşüklerden dolayı hocaya gözüktüm üzerimde yazı var oda etkili bence
Merhaba ileri hiz sikintisi bizde de var %2 yani ama ona ragmen 3 kere spontam gebelik oldu...yani umutsuz olmayin lutfen..gerci venim 3 gebeligim de kuretajla bitti ama sonucta bu degerle gebe kalmistimElhamdülillah.
Haklısın ama korkuyorum bi yandan. İleri hız için neler yapabiliriz bilmiyorum. Keçi boynuzu kullanıyoruz zaten ama yetmiyor bence başka ne yapmam lazım bilmiyorum
Merhaba gebelikleriniz arasında kaç ay oldu peki kolay gebe kalabiliyor muydunuz? Benim de 2 kuretajim var, bebekte sıkıntı çıktı bizde yok, pgt konusunda kararsızım.Zaten dogal yolla olmazsa diye de korku başladı bendeMerhaba ileri hiz sikintisi bizde de var %2 yani ama ona ragmen 3 kere spontam gebelik oldu...yani umutsuz olmayin lutfen..gerci venim 3 gebeligim de kuretajla bitti ama sonucta bu degerle gebe kalmistim
Merhaba benim gebelikler arasinda 6-7ay vardi ki 4 er ay kuretajdan sonra ara verdik yani korunuyorduk esimle rahim toparlansin diye...genelde kolay gebe kalidim yani 2-3ay icinde ...pgt yi ilk tup bebek tedavim diye doktorum fazla maliyetli olur dedi ve embriyo sayim azdi yani 2 tane embriyim kalinca ve 2 si de 3. Gun embriyosu olunca pgtden vazgectim...simdilik yani bu transferimde bagisik baskilayici ilaclarla transfer edilecek hani belki dusuk sebeplerim bagisikligimla ilgilidir diye...Rabbim hepimize saglukla nasip etsinMerhaba gebelikleriniz arasında kaç ay oldu peki kolay gebe kalabiliyor muydunuz? Benim de 2 kuretajim var, bebekte sıkıntı çıktı bizde yok, pgt konusunda kararsızım.Zaten dogal yolla olmazsa diye de korku başladı bende
Hayirlisi olsun inşallah sağlıkla tutunur büyürlerMerhaba benim gebelikler arasinda 6-7ay vardi ki 4 er ay kuretajdan sonra ara verdik yani korunuyorduk esimle rahim toparlansin diye...genelde kolay gebe kalidim yani 2-3ay icinde ...pgt yi ilk tup bebek tedavim diye doktorum fazla maliyetli olur dedi ve embriyo sayim azdi yani 2 tane embriyim kalinca ve 2 si de 3. Gun embriyosu olunca pgtden vazgectim...simdilik yani bu transferimde bagisik baskilayici ilaclarla transfer edilecek hani belki dusuk sebeplerim bagisikligimla ilgilidir diye...Rabbim hepimize saglukla nasip etsin![]()
Dini açıklaması var, ama burda yazmam yasak. Dilerseniz özelde yazabilirim size, InşaAllah faydası olacaktır.Bende yazdirdim 3 ayrıbyerde ama nasip degilmis simdi cikarttim hepsini 4. Dusukten beri ugrastim artik onlarıda takmiycam herseyi denedim 9. Yu dusurdukten sonra umudum kalmadı allah verecekse onlarsizda verir diyorum artik umudum sifır hevesim sıfır korkum bi dolu rabbim kucaklarinizi saglikla doldursun insallah
YazabilirsinizDini açıklaması var, ama burda yazmam yasak. Dilerseniz özelde yazabilirim size, InşaAllah faydası olacaktır.
Merhaba gebesiniz sanıyorum hayırlı olsun bu gebelik genetikli embriyoyla mı oluştu?tekrarlayan düşükler mi var sizindeAynen banada öyle dediler 2 kez yaptırdım tutmadı. 3. Ye genetik test yapılıcak embriyolara şuan tek çare bu malesef
Merhaba bana da yzabilirimisiniz?benim de 3 tane sebepsiz duaugum varDini açıklaması var, ama burda yazmam yasak. Dilerseniz özelde yazabilirim size, InşaAllah faydası olacaktır.
Canım boş gebelikle kimyasallarım vardı 2 tüp bebek negatifti sebepsiz infertilireydi cem bey bana genetikli yapıcaktı 3.tüp bebeği ama şükür gerek kalmadı kendiliğinden hamile kaldımMerhaba gebesiniz sanıyorum hayırlı olsun bu gebelik genetikli embriyoyla mı oluştu?tekrarlayan düşükler mi var sizinde