- 14 Haziran 2019
- 165
- 577
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan pıhtılaşması artık çok yaygın nerdeyse sulandırıcı kullanmayan kalmadı, ben de kullanıyorum ablamda 2 düşük sonrası sulandırıcıyla çocuk sahibi olabildi, inşallah hayırlı zamanda kavuşursunuz bebeğinize.2. Düşükten sonra araştırma Hastanesi'ne gittik bir sürü testler yaptılar sizinde dediğiniz gibi kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı verdiler eğer hamile kalabilirsem iğne vurulmam gerekiyor
Değil. Bir çok insana göre gayet iyisinizBenim amh 1.96 cikti cok mu dusuk sizce?
Evet canım benm hep 3 4 haftalıkken düştü testlerim henüz çıkmadı sonucları bekliyorum ben senin aksine dusuk yaptıkça daha çok istedim hiç bir zaman bu gebeligim de ya düşerse demedim kendimi toplamak zorundaydım 14 tane dusuk yapıp anne olanda var 3 tane dusuk yapip anne olan da korkmana gerek yok dene bu da onun gibi düşecek diye bir şey yok folik asite başla vitamin al yumurta ve spermlerin kalitesini artıracak ilaç var ondan eşin ve sende kullan ne kadar kaliteli olursa embriyo o kadar çok tutunma şansı olur üzülme önceki düşünlerini at ilk defa kalacakmış gibi yoluna devam et böyle devam edersen sana zararı olurMerhaba,
Insallah testleriniz sorunsuz cikar. Dusukler erken asamadami oldu? Gecen sene bir kimyasal bir dusuk oldu, ikincisini patolojiye gonderdik ve turner sendromu cikti. Kromozom pihti hormon ultrason bakildi sukur temiz cikti. Doktorlarin tek dedigi sansizlik yeniden deneyin.
6 ay gecti ama hala hazir hissetmiyorum hatta gittikce uzaklasiyorum.![]()
Değil. Bir çok insana göre gayet iyisiniz![]()
Evet canım benm hep 3 4 haftalıkken düştü testlerim henüz çıkmadı sonucları bekliyorum ben senin aksine dusuk yaptıkça daha çok istedim hiç bir zaman bu gebeligim de ya düşerse demedim kendimi toplamak zorundaydım 14 tane dusuk yapıp anne olanda var 3 tane dusuk yapip anne olan da korkmana gerek yok dene bu da onun gibi düşecek diye bir şey yok folik asite başla vitamin al yumurta ve spermlerin kalitesini artıracak ilaç var ondan eşin ve sende kullan ne kadar kaliteli olursa embriyo o kadar çok tutunma şansı olur üzülme önceki düşünlerini at ilk defa kalacakmış gibi yoluna devam et böyle devam edersen sana zararı olur
Tamam canım haber veririmBenim bulundugum ulkede multivitamin Elevit bayanlar icin ve Menevit erkekler icin kullaniyoruz. Ben zaten multivitamin kullanmayi hic birakmadadim neredeyse 1.5 senedir. Test sonuclarindan sonra dr bana folik asiti 500 yap demisti yaninda iyodinde kullanmami soyledi ki bu kullandigim multivitamin hepsini iceriyo. Allah hayirlisini versin demekten baska bisey gelmiyo elimden. Sanada bol sans. Sonuclarin cikinca haber verirsen sevinirim.
2. Düşükten sonra araştırma Hastanesi'ne gittik bir sürü testler yaptılar sizinde dediğiniz gibi kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı verdiler eğer hamile kalabilirsem iğne vurulmam gerekiyor
Merhaba tedavi olarak ne kullanıyorsunuz acabakan pıhtılaşması artık çok yaygın nerdeyse sulandırıcı kullanmayan kalmadı, ben de kullanıyorum ablamda 2 düşük sonrası sulandırıcıyla çocuk sahibi olabildi, inşallah hayırlı zamanda kavuşursunuz bebeğinize.
Ben bebek aspirini ablam iğneMerhaba tedavi olarak ne kullanıyorsunuz acaba