• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TEKRARLAYAN DÜŞÜKLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2. Düşükten sonra araştırma Hastanesi'ne gittik bir sürü testler yaptılar sizinde dediğiniz gibi kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı verdiler eğer hamile kalabilirsem iğne vurulmam gerekiyor
kan pıhtılaşması artık çok yaygın nerdeyse sulandırıcı kullanmayan kalmadı, ben de kullanıyorum ablamda 2 düşük sonrası sulandırıcıyla çocuk sahibi olabildi, inşallah hayırlı zamanda kavuşursunuz bebeğinize.

Merhaba,

Insallah testleriniz sorunsuz cikar. Dusukler erken asamadami oldu? Gecen sene bir kimyasal bir dusuk oldu, ikincisini patolojiye gonderdik ve turner sendromu cikti. Kromozom pihti hormon ultrason bakildi sukur temiz cikti. Doktorlarin tek dedigi sansizlik yeniden deneyin.
6 ay gecti ama hala hazir hissetmiyorum hatta gittikce uzaklasiyorum. :KK43:
Evet canım benm hep 3 4 haftalıkken düştü testlerim henüz çıkmadı sonucları bekliyorum ben senin aksine dusuk yaptıkça daha çok istedim hiç bir zaman bu gebeligim de ya düşerse demedim kendimi toplamak zorundaydım 14 tane dusuk yapıp anne olanda var 3 tane dusuk yapip anne olan da korkmana gerek yok dene bu da onun gibi düşecek diye bir şey yok folik asite başla vitamin al yumurta ve spermlerin kalitesini artıracak ilaç var ondan eşin ve sende kullan ne kadar kaliteli olursa embriyo o kadar çok tutunma şansı olur üzülme önceki düşünlerini at ilk defa kalacakmış gibi yoluna devam et böyle devam edersen sana zararı olur

Evet canım benm hep 3 4 haftalıkken düştü testlerim henüz çıkmadı sonucları bekliyorum ben senin aksine dusuk yaptıkça daha çok istedim hiç bir zaman bu gebeligim de ya düşerse demedim kendimi toplamak zorundaydım 14 tane dusuk yapıp anne olanda var 3 tane dusuk yapip anne olan da korkmana gerek yok dene bu da onun gibi düşecek diye bir şey yok folik asite başla vitamin al yumurta ve spermlerin kalitesini artıracak ilaç var ondan eşin ve sende kullan ne kadar kaliteli olursa embriyo o kadar çok tutunma şansı olur üzülme önceki düşünlerini at ilk defa kalacakmış gibi yoluna devam et böyle devam edersen sana zararı olur

Benim bulundugum ulkede multivitamin Elevit bayanlar icin ve Menevit erkekler icin kullaniyoruz. Ben zaten multivitamin kullanmayi hic birakmadadim neredeyse 1.5 senedir. Test sonuclarindan sonra dr bana folik asiti 500 yap demisti yaninda iyodinde kullanmami soyledi ki bu kullandigim multivitamin hepsini iceriyo. Allah hayirlisini versin demekten baska bisey gelmiyo elimden. Sanada bol sans. Sonuclarin cikinca haber verirsen sevinirim.

Benim bulundugum ulkede multivitamin Elevit bayanlar icin ve Menevit erkekler icin kullaniyoruz. Ben zaten multivitamin kullanmayi hic birakmadadim neredeyse 1.5 senedir. Test sonuclarindan sonra dr bana folik asiti 500 yap demisti yaninda iyodinde kullanmami soyledi ki bu kullandigim multivitamin hepsini iceriyo. Allah hayirlisini versin demekten baska bisey gelmiyo elimden. Sanada bol sans. Sonuclarin cikinca haber verirsen sevinirim.
Tamam canım haber veririm

Benim 3 gebelik 2si düşükle sonuçlandı.geçen ay araştırmada genetik bölümünden kan verdik sonuç bekliyoruz.ilk gebeliğimde böyle bi sıkıntı yaşamadım sonradan mı oluyo bu kan pıhtılaşması anlamadım

bende 15 gün önce 2. kürtajımı oldum. bizde genetik test verdik sonuçları bekliyoruz. 2. hamileliğimde her ihitimale karşı düşük doz kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullandım ama maalesef yine düşükle sonuçlandı. 1 adet gör korunmayı bırak dedi doktorum. düşüklerden sonra korkudan daha çok yeniden gebe kalma isteğim fazlasıyla çoğalıyor. Rabbim hepimize yeniden o duyguyu yaşatsın tabiki sağ sağlim kucağımıza almayıda nasip etsin

2. Düşükten sonra araştırma Hastanesi'ne gittik bir sürü testler yaptılar sizinde dediğiniz gibi kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı verdiler eğer hamile kalabilirsem iğne vurulmam gerekiyor

5 yıllık evliyim 1. Hamililiğim ikizdi 6. Ayda suyum geldi ve dogum yaptım maalesef 2 ay sonra kaybettim 2. Hamile kaldım oda gelişmedi kürtaj oldum ondan genetik test yapıldı kromozom bozuklugu cıktı sonra 3. Kez hamile kaldım onuda düşük yaptım😢 hep kayıp hep yıkım bu defa hamile kalmadan önce bütün testleri yaptırıp öyle hamile kalacaktım öylede yaptık bütün testler yapıldı ve kan pıhtılasmam ve bagısıklık sistemimin cok yüksek oldugu ortaya cıktı tamam dedim ve en son olarak 4.hamileliğim ocak ayında hamile kaldım hemen kan sulandırıcıya basladık vitaminler serumlar yedim herseyim cok güzel gidiyordu ne kanamam vardı ne Baska bir sıkıntım ritün kontrole gitmiştim ama o haber bebegimin kalbi durmuştu nasıl dedim ya nasıl 2hafta olmus duralı ve cuma günü kürtaj oldum o kadar zor ki yıkıldım nefes alamaz oldum. Bunu da genetik testine yolladık 1 ay sonra cıkcakmıs bakalım ne cıkcak cok zor arkadaşlar cok zor Allahım sabır versin her kürtaj agrımda daha fazla aglıyorum yüregim yanıyor sabır sabır...

kan pıhtılaşması artık çok yaygın nerdeyse sulandırıcı kullanmayan kalmadı, ben de kullanıyorum ablamda 2 düşük sonrası sulandırıcıyla çocuk sahibi olabildi, inşallah hayırlı zamanda kavuşursunuz bebeğinize.
Merhaba tedavi olarak ne kullanıyorsunuz acaba

Back