Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genetik testi istediler eşim den ve benden ikimizde de düşüğü gerektirecek problem yok dedilerDüşükleriniz için testler yapıldı mı ? Ben de şu anda 2 düşüğümden sonra testlerde sebebini araştırma aşamasındayım.
2. Düşükten sonra araştırma Hastanesi'ne gittik bir sürü testler yaptılar sizinde dediğiniz gibi kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı verdiler eğer hamile kalabilirsem iğne vurulmam gerekiyorkan pıhtılaşmasına da bakılmalı, ilk gebelikte sorunsuz olup ikinci de sorun olabiliyor
Bendeeee,genetik trombofili verdimDüşükleriniz için testler yapıldı mı ? Ben de şu anda 2 düşüğümden sonra testlerde sebebini araştırma aşamasındayım.
hiç çocuğunuz var mı bizde aynı süreçten geçtik bizim sonuçlarda problem yok sadece kan pıhtılaşması varMerhaba bende 3 düşük yaptım ve hastaneye sebebini araştırmak icin gittim beni tıbbi genetiğe gönderdiler ve kromozom ve kan pıhtılaşma testleri istediler eşimden de kromozom ve sperm testi istediler 1 ay sürer sonuçlar dediler 1 ay olacak neredeyse kromozom hariç hepsi çıktı bende onu bekliyorum sonucları alıp özel kliniğe gideceğim bi de troid vitamin felan bakıldı hormon testleri
Hiç yok 1.5 yıllık evliyim 3 defa gebe kaldım ama kaybettim hep pıhtılaşma testimin sonucunu aldım ama dr göstermedim dahahiç çocuğunuz var mı bizde aynı süreçten geçtik bizim sonuçlarda problem yok sadece kan pıhtılaşması var
Rabbim hayırlı evlat Hasip etsin isteyen herkeseHiç yok 1.5 yıllık evliyim 3 defa gebe kaldım ama kaybettim hep pıhtılaşma testimin sonucunu aldım ama dr göstermedim daha
Amin inşallah rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin güzel sonuçlarınızolsunRabbim hayırlı evlat Hasip etsin isteyen herkese
Yaşınız kaç ve genetik sonuclariniz nadilBenimde bir cocuk 3 kurtaj var, iki doktor olabilir dedi 3. Doktor git arastir dedi,genetik falan yaptirdim
28 yasindayim yeni verdim daha cok var cikmasina,bence istiyorsaniz biran once sizde bisiler yaptirin ne gerekiosa,özel hastanede cok kisa surede cikiyrmusYaşınız kaç ve genetik sonuclariniz nadil
Ben hepsini yaptırdım testlerin ,sadece pıhtılaşma var o da aşırı degilmis28 yasindayim yeni verdim daha cok var cikmasina,bence istiyorsaniz biran once sizde bisiler yaptirin ne gerekiosa,özel hastanede cok kisa surede cikiyrmus
Himm iyi ne guzel temizmis, acaba baska bisi mi varBen hepsini yaptırdım testlerin ,sadece pıhtılaşma var o da aşırı degilmis
İnşallah sonuçlarınız güzel çıkarBendeeee,genetik trombofili verdim
Ayy insallahhhhİnşallah sonuçlarınız güzel çıkar![]()
Hiç yok 1.5 yıllık evliyim 3 defa gebe kaldım ama kaybettim hep pıhtılaşma testimin sonucunu aldım ama dr göstermedim daha