• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TEKRARLAYAN DÜŞÜKLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar 40 yaşındayım ve 1 kızım var . Uzun zamandır 2. çocuğu istiyoruz. Kızımdan sonra 2 düşüğüm oldu ve zor hamile kalıyorum. Benim gibi düşüğü olupta daha sonra çocuğu olan var mı? Varsa nasıl bir tedavi sürecinden geçtiniz .tecrübelerinizi paylasirmisiniz

Düşükleriniz için testler yapıldı mı ? Ben de şu anda 2 düşüğümden sonra testlerde sebebini araştırma aşamasındayım.

kan pıhtılaşmasına da bakılmalı, ilk gebelikte sorunsuz olup ikinci de sorun olabiliyor

kan pıhtılaşmasına da bakılmalı, ilk gebelikte sorunsuz olup ikinci de sorun olabiliyor
2. Düşükten sonra araştırma Hastanesi'ne gittik bir sürü testler yaptılar sizinde dediğiniz gibi kan pıhtılaşması var kan sulandırıcı verdiler eğer hamile kalabilirsem iğne vurulmam gerekiyor

Merhaba bende 3 düşük yaptım ve hastaneye sebebini araştırmak icin gittim beni tıbbi genetiğe gönderdiler ve kromozom ve kan pıhtılaşma testleri istediler eşimden de kromozom ve sperm testi istediler 1 ay sürer sonuçlar dediler 1 ay olacak neredeyse kromozom hariç hepsi çıktı bende onu bekliyorum sonucları alıp özel kliniğe gideceğim bi de troid vitamin felan bakıldı hormon testleri

Merhaba bende 3 düşük yaptım ve hastaneye sebebini araştırmak icin gittim beni tıbbi genetiğe gönderdiler ve kromozom ve kan pıhtılaşma testleri istediler eşimden de kromozom ve sperm testi istediler 1 ay sürer sonuçlar dediler 1 ay olacak neredeyse kromozom hariç hepsi çıktı bende onu bekliyorum sonucları alıp özel kliniğe gideceğim bi de troid vitamin felan bakıldı hormon testleri
hiç çocuğunuz var mı bizde aynı süreçten geçtik bizim sonuçlarda problem yok sadece kan pıhtılaşması var

hiç çocuğunuz var mı bizde aynı süreçten geçtik bizim sonuçlarda problem yok sadece kan pıhtılaşması var
Hiç yok 1.5 yıllık evliyim 3 defa gebe kaldım ama kaybettim hep pıhtılaşma testimin sonucunu aldım ama dr göstermedim daha

Benimde bir cocuk 3 kurtaj var, iki doktor olabilir dedi 3. Doktor git arastir dedi,genetik falan yaptirdim

Hiç yok 1.5 yıllık evliyim 3 defa gebe kaldım ama kaybettim hep pıhtılaşma testimin sonucunu aldım ama dr göstermedim daha

Merhaba,

Insallah testleriniz sorunsuz cikar. Dusukler erken asamadami oldu? Gecen sene bir kimyasal bir dusuk oldu, ikincisini patolojiye gonderdik ve turner sendromu cikti. Kromozom pihti hormon ultrason bakildi sukur temiz cikti. Doktorlarin tek dedigi sansizlik yeniden deneyin.
6 ay gecti ama hala hazir hissetmiyorum hatta gittikce uzaklasiyorum. :KK43:

Back