• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşükler

Smile_s

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
3.624
3.939
333
5 yıllık evliyim. 2bck sene sonra bebek çalışmasına başladık. 4ay sonunda hamilelik haberini aldım ikili tarama testi normal çıktı. 13+4haftalik kalp atışı durduğu için ilaçla bebeğin doğması sağlanıp kürtaj yapıldı.
Eşim ve bana genetik tahlil yaptirdik sorun yok.

Pıhtılaşma test sonuclarim ekte.

Bu esnada FSH 1.51
Lh 4.26
Prl 20.36
E2 62
Stsh 0.70

Sonraki 1yil sonunda yine hamilelik oluştu fakat 8hafta kürtaj la alındı. Kalp atışı oluşmadığı için.

Pko sendromu varsuan glukofen kullanıyorum

Hsg çekildi uterus bicornis sebebi ile histeroskopiyapıldı.

Eşimin sperm sonucu
ileri hareketli %5
Yerinde hareketli %5
Yavaş hareketli %10
İmmotil %80

Histeroskopi olalı 4 ay oldu.

Yaşım 29 eşimin 31

2hamilelk de geç döllenme sonucu oldu

Hatta 2.hamileligimde regl baş Eylül ayiydi sonrasinda regl olmadım Aralık 7snde hamile olduğum ortaya cikmisti

Benzer olaylar yaşayan yada tavsiye de bulunacak var mı acaba

Eklentiler

• _20170924_161257.JPG
    _20170924_161257.JPG
    33 KB · Görüntüleme: 64
Öncelikle Rabbim sağ salim bi evlat nasip etsin sana
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben 2 hamileliğim de düşük yaşadığım kalp atışı olmadığı için zor günler yaşadım kürtaj oldum. Düşükler için soğan kuru deneseniz belki temizler en son dusugunuzde patolojiye gonderseydiniz belki daha detaylı bilgi alabilirsiniz

Ben 2 hamileliğim de düşük yaşadığım kalp atışı olmadığı için zor günler yaşadım kürtaj oldum. Düşükler için soğan kuru deneseniz belki temizler en son dusugunuzde patolojiye gonderseydiniz belki daha detaylı bilgi alabilirsiniz
Sogan kuru yaptım daha önce ama bende pek işe yaramıyor. Siz de problem neydi

Sogan kuru yaptım daha önce ama bende pek işe yaramıyor. Siz de problem neydi

Düşüklerinin sebebi ne çıktı peki

Back