How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tekrarlayan düşükler için doktor önerilerinize ihtiyacım var!!! :((

zeyzey85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
4
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar yine ben az önce başlığı tamamlamayı unutmuşum kusura bakmayın. Önceki konudaki açıklamam:

Merhaba hanımlar ben 2 defa hamile kaldım ikiside düşükle sonuçlandı :( ilki 12 haftalıktı karnımdayken kalbi durdu diğeri ise 8 haftalıktı onunda kalbi durdu. Şimdi yeniden hamile kalabilmem için tedavi görmem gerekiyor. Kendi doktoruma gitmek istemiyorum güvenim sarsıldı ve bu tedavi için onu yeterli bulmuyorum bu yüzden yeni bir doktor arayışı içindeyim. İstanbul Avrupa yakasındayım bu arada. Bana önerebileceğiniz doktor var mıdır ? Yalnız acil cevap yazarsanız sevinirim çünkü bir an önce gitmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Allah tekrarını yaşatmasın...

benim kuzeniminde iki düşüğü oldu çapaya gitti orada bütün tahlillerini yaptırdı. kan pıhtısı çıktı... ben dr bilmiyorum ama güzel bir devlet , kadın doğum hastanesine gitmeni öneririm. nihayetinde özel hastaneler de son nokta olarak devlete gönderiyorlar. üniversite hastaneleri de mantıklı çünkü gerektiğinde prof. dr hocalar da ilgileniyorlar...

Semt ya da ilçe yazarsan arkadaşlar daha kolay yardımcı olabilirler...

Merhaba kızlar yine ben az önce başlığı tamamlamayı unutmuşum kusura bakmayın. Önceki konudaki açıklamam:

Merhaba hanımlar ben 2 defa hamile kaldım ikiside düşükle sonuçlandı :( ilki 12 haftalıktı karnımdayken kalbi durdu diğeri ise 8 haftalıktı onunda kalbi durdu. Şimdi yeniden hamile kalabilmem için tedavi görmem gerekiyor. Kendi doktoruma gitmek istemiyorum güvenim sarsıldı ve bu tedavi için onu yeterli bulmuyorum bu yüzden yeni bir doktor arayışı içindeyim. İstanbul Avrupa yakasındayım bu arada. Bana önerebileceğiniz doktor var mıdır ? Yalnız acil cevap yazarsanız sevinirim çünkü bir an önce gitmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

öncelikle geçmiş olsun canım..Doktor olarak değilde tedavi şeklin konusunda birazcık yardımcı olabilirim belki.Senin, bütün kan pıhtılaşma ve gen mutasyon testlerinin yapılması gerekiyor.Eğer pıhtılaşma çıkarsa iğne veya aspirin veriyolar.Ama şunu söyleyebilirim artık senin perinatoloji bölümüne yani riskli gebelik bölümü olan bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim.Yada riskli gebelikler üzerinde deneyimli olan bir doktor bulman gerecek bacım.İnşallah en kısa zamanda gönlündekini Allah ım nasip etsin canım.

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar devlet hastanesine gitmeyi bende düşünüyorum Çapa'nın Kadın Doğum bölümü artık iyi değilmiş ilgilenmiyorlarmış Cerrahpaş'yı önerdiler fakat ne bileyim güvenemiyorum işte bu arada Başakşehirde oturuyorum ve burda çalışıyorum yakın bir yer olması tabi çok iyi olur ama ben ondan önce iyi bir doktor istiyorum :(

Back