Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Merhaba geçen yaz iki düşük yaptım . Biraz ara verdikten sonra çocuğa niyetlenince genetik testi yaptırdım.Bu arada 7 yaşında oğlum var ilk hamilelikte hiç sorun yaşamadım.kan pıhtılaşması gibi sorunum olmadi .Anlayan var mı.
Kızlar Merhaba geçen yaz iki düşük yaptım . Biraz ara verdikten sonra çocuğa niyetlenince genetik testi yaptırdım.Bu arada 7 yaşında oğlum var ilk hamilelikte hiç sorun yaşamadım.kan pıhtılaşması gibi sorunum olmadi .Anlayan var mı.
Yani çok anlamam ama pıhtılaşma var gibi bende üç sağlam doğum yaptım dördüncü 3 aylık kalbi durdu bnde sizin gibi test yaptım benimde üç genimde pıhtılaşma cikti şimdi 5 haftalık hamileyim iğne ve aspirin kullaniyorum hergun
Yani çok anlamam ama pıhtılaşma var gibi bende üç sağlam doğum yaptım dördüncü 3 aylık kalbi durdu bnde sizin gibi test yaptım benimde üç genimde pıhtılaşma cikti şimdi 5 haftalık hamileyim iğne ve aspirin kullaniyorum