• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan Düşük

Gul Eymen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar Merhaba geçen yaz iki düşük yaptım . Biraz ara verdikten sonra çocuğa niyetlenince genetik testi yaptırdım.Bu arada 7 yaşında oğlum var ilk hamilelikte hiç sorun yaşamadım.kan pıhtılaşması gibi sorunum olmadi .Anlayan var mı.

Eklentiler

• IMG_20240525_020123.jpg
    IMG_20240525_020123.jpg
    166 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar Merhaba geçen yaz iki düşük yaptım . Biraz ara verdikten sonra çocuğa niyetlenince genetik testi yaptırdım.Bu arada 7 yaşında oğlum var ilk hamilelikte hiç sorun yaşamadım.kan pıhtılaşması gibi sorunum olmadi .Anlayan var mı.
Yani çok anlamam ama pıhtılaşma var gibi bende üç sağlam doğum yaptım dördüncü 3 aylık kalbi durdu bnde sizin gibi test yaptım benimde üç genimde pıhtılaşma cikti şimdi 5 haftalık hamileyim iğne ve aspirin kullaniyorum hergun

Yani çok anlamam ama pıhtılaşma var gibi bende üç sağlam doğum yaptım dördüncü 3 aylık kalbi durdu bnde sizin gibi test yaptım benimde üç genimde pıhtılaşma cikti şimdi 5 haftalık hamileyim iğne ve aspirin kullaniyorum

Back