Tekrarlayan Düşük

İnanın bende aynı durumdayım hayatım boyunca hiç birşeyi problem etmezdim artık uyandığımda dişlerimi sokmaktan çene ağrısıyla uyanıyorum ve bu konu da kimsenin yardımı olmuyor ne yazık ki.

İnanın bende aynı durumdayım hayatım boyunca hiç birşeyi problem etmezdim artık uyandığımda dişlerimi sokmaktan çene ağrısıyla uyanıyorum ve bu konu da kimsenin yardımı olmuyor ne yazık ki. Bu topluma acile
Rabbim şifamızı versin

Çevrende ona tedavi olan hiç birileri olup olumlu sonuç alan oldu mu

Ankara da aydan biri istanbulda arda lembet... Baska kimseye gerek yok

İnanın bende aynı durumdayım hayatım boyunca hiç birşeyi problem etmezdim artık uyandığımda dişlerimi sokmaktan çene ağrısıyla uyanıyorum ve bu konu da kimsenin yardımı olmuyor ne yazık ki.
Evet bütün yük bize biniyor nasıl geçiçek bu süreç düşünmek bile istemiyorum artık

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Size şunu söylemeye geldim, böyle konularda mutlaka araştırma hastanesine yani üniversite hastanesine gidin.

Van YYÜ-hematoloji bölümüne gittim cuma günü. Canım araştırma Hastanesi'nde nasıl bir yol önerirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…