Ben de aynı durumdaymMerhabalar hanımlar sizden fikir almak istiyorum. 2017 yıllı da evlendim ve 2019 yılından itibaren bebek istiyoruz. Fakat bu sürede 3 düşüğün ve 1 dış gebeliğim oldu. Genetik testlerde kan pıthılaşmsı çıktı son düşüğünde oksapar+Coraspirin kullandım, buna rağmen bebeğimin kalbi durdu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. Van'da yaşıyorum ve infertilite alanında iyi bir doktor bulmak istiyorum. Ankara-İstanbul'da önereceğiniz doktor var mı, benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar neler yaptınız, neler önerir siniz
Rabbim ikimize de şifa versinBen de aynı durumdaym
Amin canım aminRabbim ikimize de şifa versin
Sarılalım ağlayalımal benden de o kadar ,3 düşük oldu
Herkesin sınavı ayrı olur bu da bizim sınavımız keşke bir çözümü olsa
Ya bende 2 yıllık evliyim 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 de kürtajım oldu gerçi şuan Bile dış gebelik geçiriyorum genetik testimde pıhtılaşma çıktı herhangi bir sorun da yok pisiklojim alt üst oldu nasıl geçiçek bu çok yoruldum eşim çocuk istiyor çevredekiler ayrı dert bitik haldeyimMerhabalar hanımlar sizden fikir almak istiyorum. 2017 yıllı da evlendim ve 2019 yılından itibaren bebek istiyoruz. Fakat bu sürede 3 düşüğün ve 1 dış gebeliğim oldu. Genetik testlerde kan pıthılaşmsı çıktı son düşüğünde oksapar+Coraspirin kullandım, buna rağmen bebeğimin kalbi durdu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. Van'da yaşıyorum ve infertilite alanında iyi bir doktor bulmak istiyorum. Ankara-İstanbul'da önereceğiniz doktor var mı, benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar neler yaptınız, neler önerir siniz
HADİ GELİN:)Sarılalım ağlayalım
Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin bu son olsun inşallah canlarımHADİ GELİN:)
amin canım inşallah diyelimRabbim bize de anne olmayı nasip etsin bu son olsun inşallah canlarım
İstanbul’da prof.Dr.Cem Çelik var.Kendim tanımıyorum zaten tüp bebek doktoru ama alanında o kadar iyi ki kendisinin tanıdığı yine kendi gibi iyi doktorlar vardır belki, ya da rahimle ilgili bir sorun varsa bilemiyorum onun alanıyla ilgili belki bir çözüm bulabilir.Fakat gördüğüm kadarıyla pahalı bir doktor.Herkesin hakkında Allah hayırlısını versin geçmiş olsun kızlar.Merhabalar hanımlar sizden fikir almak istiyorum. 2017 yıllı da evlendim ve 2019 yılından itibaren bebek istiyoruz. Fakat bu sürede 3 düşüğün ve 1 dış gebeliğim oldu. Genetik testlerde kan pıthılaşmsı çıktı son düşüğünde oksapar+Coraspirin kullandım, buna rağmen bebeğimin kalbi durdu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. Van'da yaşıyorum ve infertilite alanında iyi bir doktor bulmak istiyorum. Ankara-İstanbul'da önereceğiniz doktor var mı, benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar neler yaptınız, neler önerir siniz
Çektirdim rahim perdesi vardı histeroskopi ile alındıRahim filmi çektirdiniz mi?
Rahim filmi çektirdiniz mi?
Rabbim bize de anne olmayı nasip etsin bu son olsun inşallah canlarım
Ya bende 2 yıllık evliyim 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 de kürtajım oldu gerçi şuan Bile dış gebelik geçiriyorum genetik testimde pıhtılaşma çıktı herhangi bir sorun da yok pisiklojim alt üst oldu nasıl geçiçek bu çok yoruldum eşim çocuk istiyor çevredekiler ayrı dert bitik haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?