• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan Düşük

Ya bende 2 yıllık evliyim 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 de kürtajım oldu gerçi şuan Bile dış gebelik geçiriyorum genetik testimde pıhtılaşma çıktı herhangi bir sorun da yok pisiklojim alt üst oldu nasıl geçiçek bu çok yoruldum eşim çocuk istiyor çevredekiler ayrı dert bitik haldeyim
İnanın bende aynı durumdayım hayatım boyunca hiç birşeyi problem etmezdim artık uyandığımda dişlerimi sokmaktan çene ağrısıyla uyanıyorum ve bu konu da kimsenin yardımı olmuyor ne yazık ki.

Ya bende 2 yıllık evliyim 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 de kürtajım oldu gerçi şuan Bile dış gebelik geçiriyorum genetik testimde pıhtılaşma çıktı herhangi bir sorun da yok pisiklojim alt üst oldu nasıl geçiçek bu çok yoruldum eşim çocuk istiyor çevredekiler ayrı dert bitik haldeyim
İnanın bende aynı durumdayım hayatım boyunca hiç birşeyi problem etmezdim artık uyandığımda dişlerimi sokmaktan çene ağrısıyla uyanıyorum ve bu konu da kimsenin yardımı olmuyor ne yazık ki. Bu topluma acile
artırayım mıı
ben varım

4 yıllık evliyim 32 yaşındayım

4 normal gebelik kürtaj bir kimyasal

pıhtılaşmam çıktı 3.de iğne coraspirin hepsini kullandık ilk defa onun kalbini de duyduk ama 9 haftalıkken kürtaj oldum
bebeklerin hepsi 6. 7. haftada gelişimleri durdu

4.de dozları da artırdık yine aynı oldu

genetik test bağışıklık testi rahim filmi hepsini yaptırdık
hepsi doğal gebelikti

ardından bir başarısız tüp bebek denemesi

bitmek üzere bir yumurta rezervi

şuan da 8 aydır tüp aşamasındayım 5 aydır rahim kalınlaşmadığı için transfer olamadım
Rabbim şifamızı versin 🥺

İstanbul’da prof.Dr.Cem Çelik var.Kendim tanımıyorum zaten tüp bebek doktoru ama alanında o kadar iyi ki kendisinin tanıdığı yine kendi gibi iyi doktorlar vardır belki, ya da rahimle ilgili bir sorun varsa bilemiyorum onun alanıyla ilgili belki bir çözüm bulabilir.Fakat gördüğüm kadarıyla pahalı bir doktor.Herkesin hakkında Allah hayırlısını versin geçmiş olsun kızlar.
Çevrende ona tedavi olan hiç birileri olup olumlu sonuç alan oldu mu 🌺

İnanın bende aynı durumdayım hayatım boyunca hiç birşeyi problem etmezdim artık uyandığımda dişlerimi sokmaktan çene ağrısıyla uyanıyorum ve bu konu da kimsenin yardımı olmuyor ne yazık ki.
Evet bütün yük bize biniyor nasıl geçiçek bu süreç düşünmek bile istemiyorum artık

Merhabalar hanımlar sizden fikir almak istiyorum. 2017 yıllı da evlendim ve 2019 yılından itibaren bebek istiyoruz. Fakat bu sürede 3 düşüğün ve 1 dış gebeliğim oldu. Genetik testlerde kan pıthılaşmsı çıktı son düşüğünde oksapar+Coraspirin kullandım, buna rağmen bebeğimin kalbi durdu ve tekrar kürtaj olmak zorunda kaldım. Van'da yaşıyorum ve infertilite alanında iyi bir doktor bulmak istiyorum. Ankara-İstanbul'da önereceğiniz doktor var mı, benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlar neler yaptınız, neler önerir siniz🌺
Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 😊

Size şunu söylemeye geldim, böyle konularda mutlaka araştırma hastanesine yani üniversite hastanesine gidin.

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 😊

Size şunu söylemeye geldim, böyle konularda mutlaka araştırma hastanesine yani üniversite hastanesine g

Size şunu söylemeye geldim, böyle konularda mutlaka araştırma hastanesine yani üniversite hastanesine gidin.
Van YYÜ-hematoloji bölümüne gittim cuma günü. Canım araştırma Hastanesi'nde nasıl bir yol önerirsin

Back