Canım ben iki kürtaj bir düşük birde kimyasal yaşadım ve genetik test yaptırdım kan pıhtılaşmasi çıktı bidaha gebelik düşünürsem doktor kontrolünde olucak gebe kalmadan ilaçlara başlıyacazTekrarlayan düşük yaşayanlar nasıl çözüm bulduklarını paylaşabilir mi?
Uç dusugum var henüz bulamadıkTekrarlayan düşük yaşayanlar nasıl çözüm bulduklarını paylaşabilir mi?
2 kürtaj sonrasi genetik testler yapıldı pihtilasma çıktı. 3. Gebeligimde kan sulandirici ve asprin kullandim gerçi ikincidede kullanmıştım ama bir noktada nasip olmayinca olmuyorTekrarlayan düşük yaşayanlar nasıl çözüm bulduklarını paylaşabilir mi?
Ben de 3 kez düşük yaşadım. Son iki gebeliğimde oksapar ve coraspin kullandım. Bu konuda oldukça uğraştıkTekrarlayan düşük yaşayanlar nasıl çözüm bulduklarını paylaşabilir mi?
Tekrarlayan düşük yaşayanlar nasıl çözüm bulduklarını paylaşabilir mi
Sonra sağlıklı gebelik yaşadınız mıBen de 3 kez düşük yaşadım. Son iki gebeliğimde oksapar ve coraspin kullandım. Bu konuda oldukça uğraştık
Cd56 testi yaptırdınız mı?Bende de tutunuyor fakat gelişmiyor, 7 düşüğüm oldu hala çare bulamadık. Belirsizlik çok can sıkıcı üstelik düşüklerin biri tüp bebek diğerleri doğal gebelikti, yani tüp bebekte çare olmadı
Tekrarlayan düşük yaşayanlar nasıl çözüm bulduklarını paylaşabilir mi
Merhaba nasıl bir tedavi uyguladınız acaba benin de tekrarlayan düşüklerim varCanım ben iki kürtaj bir düşük birde kimyasal yaşadım ve genetik test yaptırdım kan pıhtılaşmasi çıktı bidaha gebelik düşünürsem doktor kontrolünde olucak gebe kalmadan ilaçlara başlıyacaz