tekrarlayan düşük/ tekrarlayan kimyasal gebelik

meczupsak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
145
40
27
arkadaşlar üç kere düşük yaşadım. dün Ali acara muayeneye gittim. düşüklerim hep beşinci haftanın sonunda ultrasonda görmeden oluyor. ilk düşük de beta 4000lerde, ikinci ve üçüncü de 1500lerde. sağlıklı bir şekilde yükseliyor. daha önce gittim doktorlar düşük olarak değerlendirdi. fakat Ali acar düşüklerimi kimyasal olarak değerlendirdi. kimyasal da beta o kadar yükselir mi? dediğim gibi başka doktora da gittim onlar düşük olarak değerlendirdi. genetik, pıhtılaşma, hormon, bazı fosfolipid, bağışıklık testleri.. hepsi temiz çıktı. yani ben çareyi düşük diye mi, yoksa kimyasal gebelik diye mi arıyacagim bilmiyorum kafam çok karıştı. benzer durumu yaşayan var mı? bir kere de dış gebelik yaşadım şükür o tekrarlamadı. hsg de çekildim doktor rahmin çok sağlıklı, ne dışında ne içinde enfeksiyon bile yok dedi. Ali acar da yapılması gereken bütün testleri neredeyse yapmışsın zaten dedi. yani ortada görünürde bir sorun da yok.. ne düşüneyim bilmiyorum çok yoruldum..

Cnm bende aynı sorunu yaşadım ama benimki 7 haftaya kadar gelişiyordu pıhtılaşma sorunum var ecopirin ve folik asit içiyorum hamile kalmadan basliyorum

Cnm bende aynı sorunu yaşadım ama benimki 7 haftaya kadar gelişiyordu pıhtılaşma sorunum var ecopirin ve folik asit içiyorum hamile kalmadan basliyorum
ben yaklaşık iki aydır coraspirin içiyorum. pıhtılaşmaya meyil var ama çok önemli değil yine de kullan dedi doktor. folik asitte kullanıyorum. benimki hiç o kadar yaşamadı inşaallah sağlıklıca kucağımıza alırız birisi düşük birisi kimyasal deyince kafam karıştı. nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum

Bana özelden yaz aynı yollardan geçiyoruz

Şuan yine hamileyim 4 hafta 6gunluguz inşallah sağ salim kucağıma alırım inşallah seninde kucağını boş bırakmasın rabim

kullandım ama gerek duymuyorum ki, yumurtlama tarihim belli adetim düzenli. elhamdülillah planlayıp denediğim ayda hamile kalıyorum zaten. benim için önemli olan devamının gelmesi
Bende senin gibiyim planlı hamile olmadan folik içmeye başladım yumurtanın geliştiğini öğrendikten sonra ecopirin icmeye başladım pıhtılaşma olmasın diye inşallah bu sefer sağlıklı bebislerimiz olur

ben iki aydır içiyorum. öncesinden içmeye baslayabilirsin doktor bu şey olmaz, zaten önerilen bi şey dedi. amin Allah'ın izniyle

hamileydim diyince o yüzden sordum çok sevindim gereken her şeyi yapacağız takdir allahtan. hayırlısıyla sağlıkla doğsun gelsin bebiş Allah'ın izniyle
İnşallah canım bakalım cuma gidecem 5hafta 5gunluk oluyor en azından kalp atışını duyayım diye geç gidecem bakalım

Merhaba benim de ilk gebeliğimde kalp atışını duyduk 12 haftalıkkrn kalbi durdu kürtaj oldum ikincide oksapar iğne kullandım kese oluştu bebek oluşmadan kendi düşük oldu. Tüm genetik testleri vs yaptık rahim filmi. Şimdi de hamileyim ama betam yükselmiyor kimyasal olacak gibi ya da dış gebelik

çok geçmiş olsun iki güne bir beta bakıldı mı? kaç oldu? regl tarihi öncesi lekelenme oldu mu, yani yerleşme kanaması gibi l.. olmadıysa dış gebelik olmaz. yani keşke sağlıklı olsun da hiçbiri olmasın

Evet 2 günde bir bakıyoruz. Yerleşme kanaması gibi bir şey olmadı. Artış oranı istenilen gibi değil az artıyor. Kontrol ediyoruz işte. Teşekkür ederim Allah razı olsun bu 3. Olduğu için umutsuzluğa kapıldım eskiden daha umutlu bakardım

o zaman kimyasal olma olasılığı yüksek öyle demeyin insan her daim içinde umut taşıyor, istediğimizden en ufak güzel habere ihtiyacımız var. benim beşinci oldu. her defasında umudumu diri tutmaya çalışıyorum. rabbimin vardır bildiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…