Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan düşük, boş gebelik, kürtaj, genetik vb testler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik olmadı Bi daha
2 ay 7 ay 14 ay ar
Bende iki kes düşük yaşadım arasında 3 ay var herkes yakın zamanda hamile kaldın rahim toparlamadan ondan oldu diyorda bu yüzden merak ettim sizinkini sizinkilerin arasındada varmış oysaki onunla alakası yok demek ki genetik verdiniz mi peki

Genetik rahim filmi Cd56 lupus sperm
Bütün testleri yaptırdık
Pıhtılaşmam var ama son ikisinde iğne de kullandık bağışıklık baskılayıcı da kullandık olmadı gelişimleri durdu hep
Amh 0.01 di 1 sene önce artık hamile de kalamıyorum
Bi sorun da bulamadılar
Yok zamansız yumurtlama
yok yumurta kalitesi kötü
Yok rahmin ince kalıyo kalınlaşmıyo
Dediler ama net Bi cevap yine yok

Lu
Lupus sperm nedir bizde yaptırsak devlette mi yapılıyor birde cd56 yı devlette mi yaptırdınız onu yaptıracağım daha yaşınız kaç bu Arada bağışıklık baskılayıcı ne kullandınız prednol mu

İğne dozu eksik geliyor olabilir tekrar hamile kaldığınızda antifaktörXa diye bir test var HCG ölçtürürken onu da mutlaka yaptırın hatta haftada 1 yaptırırsanız daha kontrollü olur.. bizim gibi pıhtılaşması olanların gebeliği adet tarihinden önce öğrenmesi gerekiyor ne kadar erken o kadar iyi.. benim Dr bağışıklık baskılayıcı olarak organ nakli ilacı prograf diye bir ilaç veriyor faydasını gören çok var.. bir de pıhtılaşma yapmayan bir beslenme şekli ile hamileliğinizi geçirirseniz hayırlısı ile evladınızı kucağınıza alırsınız inşAllah Dr Sinan Beksaç hocanın metioninden fakir diyetini araştırın lütfen mutlu haberlerinizi bekliyorum inşAllah

Bağışık baskılayıcı tedaviniz neydi prednol müydü neye göre karar verdiler birde lupus sperm nasıl bakılıyor devlette bakılıyor mu cd56 yı bende yaptırmak istiyorum ama devlette oluyor mu bilmiyorum

Lupus üni hast hematoloji bölümünden
Cd56 özelde
Prednol 16 mg
Yaşm 32
Allah razı olsun güzel dileklwriniz için
Ben dr yüzünden epeyce koşturdum derdimi önemseyen derdime derman Bi Dr ne yazikki bulamadm
Prografı tüp bebek tedavisinde kullanmıştım
Sizin pıhtılaşma nız hangi genlerde idi
Benim mthfr c677t heterezigot
Pai 4g 4g homozigot
Açıkcası genetik Dr bize demişti ki
Bakın pıhtılaşma var ama bu düşükleriniz etkileyecek derecede değil ama siz kadın doğumcu ya gideceksiniz diyecek ki Aaa evet sorun pıhtılaşma iğne kullancaz bu defa olacak ama öyle değil demişti
Ki gen Dr dediği gibi 3.gebelikte aynen böyle yaptılar ama sadece kalbini duyduk yine öldü
Bağışık baskılayıcı tedaviniz neydi prednol müydü neye göre karar verdiler birde lupus sperm nasıl bakılıyor devlette bakılıyor mu cd56 yı bende yaptırmak istiyorum ama devlette oluyor mu bilmiyorum
Açıkcası gittiğim Dr o kadar kaygısız Bi şekilde artırdı dozu
Ben 3.de 4000 oksapar 100 mg coraspirin kullandık kalbini duyduk ama gelişimi durdu dediğimizde iyi 4000 dememişsin iz olmamış bu sefer 6000 deneyelim dedi
Onun için ne önemi var ben doğurmuşum doğuemamşm
İster olsun ister olmasın işte

Size tuhaf gelir belki doktor bizden genetik test istemedi sadece kiloma göre kan sulandırıcı iğne verdi fakat bu sefer de bağışıklık problemim çıktı ilacı kullandım ama geç kalmışım daha gebeliği öğrenir öğrenmez kullanmam gerekiyormuş eğer kısmet olursa tekrar kalabilirsem bu sefer erken yakalamaya çalışacağız. Prednol yerine yeni nesil prograf kullansanız kan sulandırıcınızı biraz (doktor kontrolünde tabi) arttırsanız şu söylediğim test kontrolü ile ve beslenmenize dikkat edip gebeliği de çok erken yakalarsanız Ben hayırlısıyla olur diye düşünüyorum çünkü forumda çok fazla bilgi okudum ve bu şekilde sonuca ulaşıldığını görüyorum Ben umutluyum sizi umutlu olun lütfen Allah'ın izniyle evlatlarımıza kavusacağız inşAllah. Ama tedbir ve kontrolü elden bırakmayacağız

İnşallaah canm inşallah ya
Kilonuz kaçtı ki ne kadar doz verdiler size
Aslında o da yanlış pıhtılaşma olup olmadığını bilmeden iğne verilmesi canm
Bu bahsettiğin test ne için canm Bi de

Ben 72 kilo iken 0.4×0.4 verdi o da benim istediğimle yoksa doktora kalsa 06'lık verecekti günde bir kere bacaklarımda varis olduğu için Ben rica ettim ama inanır mısın canım ne iğne yaparken kanama mı oldu ne dişimi fırçalarken diş etim kanadı belki 06 x 06 bile kaldırabilecek durumdayım en ufak bir kanamam bile olmadı.
Doğrusu pıhtılaşma testi yapıldığında da sonucu doktorlar kendilerine göre yorumluyor kimisi iğne gerekli derken kimisi değil diyor ya da dozları konusunda da birbirleriyle çatışıyorlar o yüzden kiloya gôre verilmesi de çok yanlış değil bence kilo başına 0 , 01 miligram ölçüsüyle veriliyor yani 80 kilo bir kişi 0.8 kullanması gerekiyor tabii ekstra pıhtılaşma etkenleri yok isebahsettiğim test antifaktörXa diye bir test iğnenin yeterli gelip gelmediğini ölçüyor buna göre doz ayarlaması yapılıyor gebeliği boyunca hafta yaptıranlar var bu testi

Bende mhfrt heterozigot pai1 4g/4g homozigot bende ikinci gebelikte 0.4 oksapar kullandım ama boş gebelik oldu kilom 60 boy 163
İnşallaah canm inşallah ya
Kilonuz kaçtı ki ne kadar doz verdiler size
Aslında o da yanlış pıhtılaşma olup olmadığını bilmeden iğne verilmesi canm
Bu bahsettiğin test ne için canm Bi de

Merhaba
bağışık baskılandığını nasıl anladız nasıl biliniyor benim bakılmadı ona hiç kullandırmadı da prednol

Merhaba bende ilk gebeliğim kalp atışı durması 2.si 3 ay sonra oldu boş gebelik oldu tekrar kürtaj oldum sizde aynı olmuşsunuz 3. Ye korkuyorum yüne aynı şeyleri yaşamaktan siz ne yaptınız doktorunuz ne dedi

Bende ayni sekilde korkuyorum, ayricada benim ilk 3 ayim her hamilelikte migrenle geciyor. Cok kötü ve doktorlarla konustum hic bir sey yapamazsin, diṣini sık diyorlar. Ne kadar umutsuzca, hastanelik oluyorum bitmeyen kusmalar. Simdi cocugumda var ve dinlenmek imkansiz. Ama yakinda yumurtlama dönemim olacak ve son bir kez denemek istiyorum. Doktoru degistirdim, onada bahs ettim düsükleri ve bana dediki 'senin şanssizligin'. Neyse artik herseyi göze alarak deniyecegiz, insallah saglikla kucagimiza almak nasip olur. Ben takviye aliyorum yaklasik 3 aydir, tüm vitaminleri iceren bir takviye tabi doktora sordum almadan, ve hayit tohumu iceren hap seklinde bir takviye. Bunu kendim aliyorum doktoruma demedim. Sanada cok gecmis olsun. Umarim ve dilerim sende saglikla evladini kucaklarsin canim.

Çok geçmiş olsun sizede genetik yaptırmışmıydınız sonuç ne çıktı sizin ve eşinizin kromozom sonucu

Merhaba

bağışık baskılandığını nasıl anladız nasıl biliniyor benim bakılmadı ona hiç kullandırmadı da prednol
Çok ilginç önce bebek kesenin içinde görüldü fakat sonraki hafta yoktu vücut kanı kesmiş dr bağısıklığın baskılıyor dedi o hafta gitmesek belki içinde bebek yok denilecekti halbuki varmış.. Nasip olur da tekrar olursa prograf adında bir organ nakli ilacını bağışıklık baskılayıcı olarak kullanacağım inşAllah

Merhaba

Çok ilginç önce bebek kesenin içinde görüldü fakat sonraki hafta yoktu vücut kanı kesmiş dr bağısıklığın baskılıyor dedi o hafta gitmesek belki içinde bebek yok denilecekti halbuki varmış.. Nasip olur da tekrar olursa prograf adında bir organ nakli ilacını bağışı baskılayıcı olarak kullanacağım inşAllah

Canım seni çok iyi anlıyorum benim ilk gebeliğim boş gebelikti, ikinci gebeliğimde ise 6 haftalıkken kalp atışı vardı sonra durmuş, iki sefer kürtaj oldum ama ben inanıyorum 3. de sağlıklı bir gebelik yaşayacağım, siz de inşallah sağlıkla bebelerimizi kucaklayacağımız günler gelecek. Kürtaj olunca alınan bebeği genetik teste göndermenizi tavsiye ederim, ben ikinci kürtajımda gönderdim, sonuç bekliyorum şu an bir de pıhtılaşma testleri yaptırdım, onların sonucunu bekliyorum.

Merhaba aynı olmuş gebeliklerimiz ikinciden sonra ne kadar geçti başladınız mı tekrar denemeye

Canım merhaba çok geçmiş olsun benim de iki kimyasal sonucu doktor genetik test yaptır dedi ben şeyi sorcaktim hem eşinizden hem sizden kan alınıyor ya acaba ayrı ayrı mı randevu oluşturmamız gerek yoksa benim adıma randevu oluşturulması yeterli midir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…