Tekrarlayan bronsit

Incredible incredible

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
7.208
19.836
348
Herkese merhaba sevgili kk kadinlari. 2. Sınıfa giden bir oğlum var. Alerjik bir çocuk. Ayda bir bronşit oluyor,eskiden her seferinde doktora götürüyordum ventolin veriyordu , şimdi 2 seferdir hafta sonuna denk geldiği için evde ilaçları var diye bronşit olduğu an evde hava veriyoruz. Doktorun normalde önerdiği şekilde. Ayda bir hava vermek zorunda olmak canımı sıkmaya başladı .

Doktorundan randevu almaya çalıştım ancak Perşembe gününe kadar dolu.

Benim sormak istediğim ayda bir ventolin vermek çocuğa sıkıntı verir mi ileride. Bu şekilde kullanan var mı ?

Instagram da bir sayfa var
Alerjik cocuklar için paket şeklinde doğal ürünler satılıyor. Oğlumun atopik dermatiti vardi yüzü çok fenaydı kaniyordu. İnternet'e araştırırken bulmuştum. Sayfa da alerjileri geçen kişilerin yorumları var. İnceleyin isterseniz

Bizim de tekrarlayan orta kulak iltihabı ve bronşitimiz vardı. 17 aylık bebeğim. Burada bir arkadaş doktor Ömer Saltan ı önerdi bana. Araştırdım aklıma yattı gittim. Homeopatik tedavi uyguluyor şu an. Ona gittiğimizden beri tekrarlamadı. Tesadüf mü bilmiyorum ama ilaç vermiyor oluşu benim içime sindi.

Teşekkürler, evet Ömer beyi takip ediyorum bende. Ama şehir olarak çok uzağız. Şu anda oğlumun doktoru da hemoterapi eğitimi alıyor. Umarım ilerleyen zamanlarda bize bu konuda önerisi olur

Kış girdiğinden beri üşütme kaynaklı bronşit oluyor. Yani öyle olduğunu düşünüyorum, hassas bir çocuk hemen hasta oluyor malesef. Öneriniz için teşekkür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…