Rüya Yorumları Tekrarlanan rüya..

LoveM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
640
791
Kızlar artık o kadar merak ettim ki buraya yazmak zorunda kaldım.
Ben ilk okuldayken hoşlandığım bir çocuk vardı. Küçüktüm o zamanlar ama oluyor işte böyle şeyler :)
Hep tartışırdık, o bana yaklaşsa iyi davransa ben kavga çıkarırdım. Beni beğenmiyordu o sevmiyordu o dönem.
Başka kızları seviyordu, bana karşı olumlu değildi yani.
Bunları belki bir faydası olur yorumunuzda diye anlattım.
Neyse kızlar, ben yaklaşık 6-7 yıldır onu görüyorum rüyamda hep.
Ayda veya en az 2 ayda bir görüyorum.
Okul bittikten sonra hiç ama hiç görmedim onu.
Onu hiç düşünmüyorumda , yani çocukluk zamanı işte ne kadar düşünebilirim ki?
Şu an nişanlıyım. Ama dediğim gibi bu çocuk hep rüyamda ve onu gördüğümde inanılmaz heyecanlanıyorum rüyamda.
O zamanlarki gibi. Bazen sevgili oluyoruz, bazen aynı ortamda bulunuyoruz ama hep görüyorum.
Sizce sebebi ne olabilir?

Son düzenleme:
Lütfen içinizden ne geçiyorsa yazın kızlar..

ona karşı birşeyler hissetmişsin birşeyler yapmak istemişsin ama hiç adım atmamışsın zaman öylece geçmiş bitmiş.. çocukluk dönemi olduğu için seni çok etkilemiş içinde kalmış böyle içine atılan durumlar rüyada insanın karşısına çok çıkıyor benim de bunun gibi sürekli gördüğüm bir rüyam var onun için saçma sapan olsa bile ne kadar sarstığını biliyorum... ya o kişinin karşısına çıkacaksın, ya oturup başından sonuna kadar bu konuyu düşünüp kafanda bitireceksin. içinde hiçbirşey kalmayacak yoksa bu rüyalar son bulmayacak sanırım... başka birine aşık olsan bile onu hep görürsün içinde birşeyler kalmış çünkü..

Canım çok teşekkürler cevap için, çocukluk zamanıdır diye önemsememiştim ama aslında çocukluk döneminde yaşananlar daha çok iz bırakıyor sanırım. Sonrasında aşık oldum tekrar, lise çağında. Ama onları bile görmüyorum bu kadar.

iz bırakmış ve bu duyguyu bastırmışsın bence bu konuyu bir gün bilinçli olarak düşün, sonlandır, kabusa dönüşmüş rüyalardan kurtul:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…