- 2 Şubat 2008
- 1.115
- 5
- 44
merhaba arkadaşlar...
beni aranızda bilenler vardır ama bi kere daha anlatmak istiyorum hikayemi...
dış gebelik sonucu bi tüpüm alınmıştı 3 yıl içinde hamile kalamadım ve arkadaşımın tavsiyesi
üzerine tüp bebek yaptırmaya karar verdik.geçen sene ağustos ayı idi 3 tane embroyo transfer edildi ve bi tanesi
tuttu,ilk dört ay kanamalar ve benden azıcık da olsa su geliyordu doktor
önemli olmadığını söylüyordu derken 27.haftada doğum yaptım bebeğim kilo alamamış
460 gram bi erkek bebek doğurdum..erken doğumun sebebi plesantada bebeğe giden kan
damarı eksikmiş tıpta çaresi varmıydı bilmiyorum...
o acı ve şokla araştırmadım herneyse bebeğim 4,5 ay yoğun bakımda kaldı
gözümün önünde tırnakları çıktı vs..bi çok şey yaşadık ameliyat,
enfeksiyonlar,bağırsak (NEK) sorunu ve bu temmuzda kaybettim.. bütün dünyam değişti
herkese neşe saçan ben içime kapandım,kimseyi görmek ve konuşmak istemedim..
dün akşam eşime doktora gidelimmi dedim ve çok sevindi hemen doktor sayın
Cem Demireli aradı..(Acıbadem Kadıköy Tüp Bebek Merkezi) tanıyanlarınız vardır..
çok seviyorum kendisini..Bu Cumartesi saat 12 de görüşmeye çağırdı..
Gidip konuşucaz benim dondurulmuş embroyolarım var bu işlem nasıl olucak
az bi bilgim var,bakalım neler olucak...
Sizlerle paylaşmak istedim annem hariç kimseye anlatamıyorum,nasıl olucak neler görücem bilmiyorum
kafamda bi sürü sorular var yine aynısı olur diye çok korkuyorum bi daha kaldıramam yeni yeni kendime geliyorum.
evliliğimi bile tehlikeye atıyordum bu bunalımlı halim yüzünden kolay şeyler yaşamadım ki!! lütfen bi fikir bişi söyleyin
desteğinize ihtiyacım var bilgisi olanlar mutlaka aranızda vardır dondurulmuş embroyo hakkında..fiyatlar vs...
herkese teşekkür ediyorum dualarla ayaktayım,inşallah bu sefer yüzüm güler...senağlama
beni aranızda bilenler vardır ama bi kere daha anlatmak istiyorum hikayemi...
dış gebelik sonucu bi tüpüm alınmıştı 3 yıl içinde hamile kalamadım ve arkadaşımın tavsiyesi
üzerine tüp bebek yaptırmaya karar verdik.geçen sene ağustos ayı idi 3 tane embroyo transfer edildi ve bi tanesi
tuttu,ilk dört ay kanamalar ve benden azıcık da olsa su geliyordu doktor
önemli olmadığını söylüyordu derken 27.haftada doğum yaptım bebeğim kilo alamamış
460 gram bi erkek bebek doğurdum..erken doğumun sebebi plesantada bebeğe giden kan
damarı eksikmiş tıpta çaresi varmıydı bilmiyorum...
o acı ve şokla araştırmadım herneyse bebeğim 4,5 ay yoğun bakımda kaldı
gözümün önünde tırnakları çıktı vs..bi çok şey yaşadık ameliyat,
enfeksiyonlar,bağırsak (NEK) sorunu ve bu temmuzda kaybettim.. bütün dünyam değişti
herkese neşe saçan ben içime kapandım,kimseyi görmek ve konuşmak istemedim..
dün akşam eşime doktora gidelimmi dedim ve çok sevindi hemen doktor sayın
Cem Demireli aradı..(Acıbadem Kadıköy Tüp Bebek Merkezi) tanıyanlarınız vardır..
çok seviyorum kendisini..Bu Cumartesi saat 12 de görüşmeye çağırdı..
Gidip konuşucaz benim dondurulmuş embroyolarım var bu işlem nasıl olucak
az bi bilgim var,bakalım neler olucak...
Sizlerle paylaşmak istedim annem hariç kimseye anlatamıyorum,nasıl olucak neler görücem bilmiyorum
kafamda bi sürü sorular var yine aynısı olur diye çok korkuyorum bi daha kaldıramam yeni yeni kendime geliyorum.
evliliğimi bile tehlikeye atıyordum bu bunalımlı halim yüzünden kolay şeyler yaşamadım ki!! lütfen bi fikir bişi söyleyin
desteğinize ihtiyacım var bilgisi olanlar mutlaka aranızda vardır dondurulmuş embroyo hakkında..fiyatlar vs...
herkese teşekkür ediyorum dualarla ayaktayım,inşallah bu sefer yüzüm güler...senağlama