Tekrardan Aynı Yolda Yürümek...Bakalım Neler Olucak...

angelhope

Minnoşumm
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
1.115
5
44
merhaba arkadaşlar...

beni aranızda bilenler vardır ama bi kere daha anlatmak istiyorum hikayemi...
dış gebelik sonucu bi tüpüm alınmıştı 3 yıl içinde hamile kalamadım ve arkadaşımın tavsiyesi
üzerine tüp bebek yaptırmaya karar verdik.geçen sene ağustos ayı idi 3 tane embroyo transfer edildi ve bi tanesi
tuttu,ilk dört ay kanamalar ve benden azıcık da olsa su geliyordu doktor
önemli olmadığını söylüyordu derken 27.haftada doğum yaptım bebeğim kilo alamamış
460 gram bi erkek bebek doğurdum..erken doğumun sebebi plesantada bebeğe giden kan
damarı eksikmiş tıpta çaresi varmıydı bilmiyorum...
o acı ve şokla araştırmadım herneyse bebeğim 4,5 ay yoğun bakımda kaldı
gözümün önünde tırnakları çıktı vs..bi çok şey yaşadık ameliyat,
enfeksiyonlar,bağırsak (NEK) sorunu ve bu temmuzda kaybettim..:KK43: bütün dünyam değişti
herkese neşe saçan ben içime kapandım,kimseyi görmek ve konuşmak istemedim..
dün akşam eşime doktora gidelimmi dedim ve çok sevindi hemen doktor sayın
Cem Demireli aradı..(Acıbadem Kadıköy Tüp Bebek Merkezi) tanıyanlarınız vardır..
çok seviyorum kendisini..Bu Cumartesi saat 12 de görüşmeye çağırdı..
Gidip konuşucaz benim dondurulmuş embroyolarım var bu işlem nasıl olucak
az bi bilgim var,bakalım neler olucak...

Sizlerle paylaşmak istedim annem hariç kimseye anlatamıyorum,nasıl olucak neler görücem bilmiyorum
kafamda bi sürü sorular var yine aynısı olur diye çok korkuyorum bi daha kaldıramam yeni yeni kendime geliyorum.
evliliğimi bile tehlikeye atıyordum bu bunalımlı halim yüzünden kolay şeyler yaşamadım ki!! lütfen bi fikir bişi söyleyin
desteğinize ihtiyacım var bilgisi olanlar mutlaka aranızda vardır dondurulmuş embroyo hakkında..fiyatlar vs...

herkese teşekkür ediyorum dualarla ayaktayım,inşallah bu sefer yüzüm güler...senağlama

merhaba arkadaşlar...

beni aranızda bilenler vardır ama bi kere daha anlatmak istiyorum hikayemi...
dış gebelik sonucu bi tüpüm alınmıştı 3 yıl içinde hamile kalamadım ve arkadaşımın tavsiyesi
üzerine tüp bebek yaptırmaya karar verdik.geçen sene ağustos ayı idi 3 tane embroyo transfer edildi ve bi tanesi
tuttu,ilk dört ay kanamalar ve benden azıcık da olsa su geliyordu doktor
önemli olmadığını söylüyordu derken 27.haftada doğum yaptım bebeğim kilo alamamış
460 gram bi erkek bebek doğurdum..erken doğumun sebebi plesantada bebeğe giden kan
damarı eksikmiş tıpta çaresi varmıydı bilmiyorum...
o acı ve şokla araştırmadım herneyse bebeğim 4,5 ay yoğun bakımda kaldı
gözümün önünde tırnakları çıktı vs..bi çok şey yaşadık ameliyat,
enfeksiyonlar,bağırsak (NEK) sorunu ve bu temmuzda kaybettim..:KK43: bütün dünyam değişti
herkese neşe saçan ben içime kapandım,kimseyi görmek ve konuşmak istemedim..
dün akşam eşime doktora gidelimmi dedim ve çok sevindi hemen doktor sayın
Cem Demireli aradı..(Acıbadem Kadıköy Tüp Bebek Merkezi) tanıyanlarınız vardır..
çok seviyorum kendisini..Bu Cumartesi saat 12 de görüşmeye çağırdı..
Gidip konuşucaz benim dondurulmuş embroyolarım var bu işlem nasıl olucak
az bi bilgim var,bakalım neler olucak...

Sizlerle paylaşmak istedim annem hariç kimseye anlatamıyorum,nasıl olucak neler görücem bilmiyorum
kafamda bi sürü sorular var yine aynısı olur diye çok korkuyorum bi daha kaldıramam yeni yeni kendime geliyorum.
evliliğimi bile tehlikeye atıyordum bu bunalımlı halim yüzünden kolay şeyler yaşamadım ki!! lütfen bi fikir bişi söyleyin
desteğinize ihtiyacım var bilgisi olanlar mutlaka aranızda vardır dondurulmuş embroyo hakkında..fiyatlar vs...

herkese teşekkür ediyorum dualarla ayaktayım,inşallah bu sefer yüzüm güler...senağlama

öncelikle başın sağolsun be sana çok geçmiş olsun gerçekten yaşadıkların çok üzücü Allah sabrını versin sana umarım bu sefer herşey yolunda gider ve istediğin bebeğe sahip olursun sana bol bol şanslar diliyorum bence pes etme bebeğini kucağına alana kadar savaş sonunda zafer senin olsun bol şanslar canım :nazar:

canım çokkkk üzüldüm ama bundada bir hayır vardır diye düşünmek lazım. rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşallah...

teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için...

çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye maddi manevi çok yıprandık, bakalım neler olacak cumartesi doktoruma gidiorum inşallah güzel şeyler söyler güzel bi söze hasretim...

Öncelikle yaşadıkların için gerçekten çok üzüldüm canım ama umudunu yitirme bi kapıyı kapatan rabbim emin ol başka bi kapıyı açar..inşallah bu tedavin seniin için çok daha hayırlı olur...Dualarım herzaman seninle canım.. burada dondurulmuş emriyolarla hamile kalan çok fazla arkadaşımız var inşallh sende onlardan biri olursun ..güzel haberlerini bekliyoruz canım ..sevgiler...

şerifecim senden gelecek haberleri anbe an beklemiştik bebeğininin iyileşip seninle olacağı günlerin gerçekleşmesi için çokkkkkkkk dualar etmiştik

bence 3 tane bebeğini kaybetmiş biri olarak senin acını çok iyi anlıyorum
yaşanılan günler acı ama SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK HAYATA TUTUNMAK GEREK BAZEN

diye şarkı sözünü hatırlatmıştı bir arkadaş kk de bana

cnm bende senin affına sığınarak sana hatırlatıyorum hayattaki acılar zordur ama oluveriyor işte

serifecim

hem başın sağolsun hemde geçmiş olsun.İlk tavsiyem hamilelik dönemindeki dr değiştirmen nasıl olurda bebeğin kilo almadığını vs diğer durumları fark etmez ki 27 .haftadan bahsediyorsun.
Neyse bu şanssızlık değil , senin kaderin de değil bu tamamı ile dr hatası.

Bu yüzden sana tavsiyem bir kere bu senin başına gelmiş ama ikinci kez gelecek diye birşey yok verdiğin bunca maddi manevi fedekarlık sonuçsuz kalmayacak.Bebeğine giden yola devam edecksin.

Fakat sana ikinci tavsiyem dondurulmuş embriyoların kalite durumlarını ve kaçıncı gün dondurulduklarını ,şansının bunun boyutunda ne kadar olduğunu öğren.Rahmin bunca dururmdan sonra bebeği besleye bilecek mi, aynı durumu yaşama şansın ne ?Damar gelişimi için gerekli ilaç,test ve operasyon var mı.?.Kendine ayrıca riskli gebelik uzmanı bulmanıda öneririm.Normal bir gebelik yaşamadığın göz önünde olursa seni takip edecek dr konusu içinde uzman olmalı.

canım şerıfe sana adım attığın bu yolda başarılar.................rabbım en guzelini versın mahcup etmesın inş...............acılarını untturacak tatlı bi bebiş yada bebişler versın..................

Haklısın tekrar aynı yolu yürümek biraz sıkacak belki sarsacak çünkü korkacağız yine yolda başımıza birşey gelip geri dönersek diye, bende yaşıyorum bu duyguları. Ama ömrümüzün sonuna kadar bu yola başkoymalıyız, güçlü olmalıyızki tekrar sağlıklı kavuşalım bebişlerimizle.
Bak ne güzel senin dondurulmuşn var şimdi o kadar pişmanım ki ben de imha ettirdiğim için. 6 aylık sürecimde doldu bu ay... Malesef tüp bebeğe hem maddi hemde manevi açıdan yapacak gücüm yok.... Korkuyorum bir yandan umutluyum , kendimle tezatlar içinde boğuşuyorum. Zaman herşeyin ilacıdır derler öyle birazda Rabbimin bize gönderek bebeişler ilacı olcak sancımızın...

Yolun açık olsun...... Yeni bir sayfaya merhaba cnm arkdaşım senin adına çooooookk sevindim inşallah güzel haberlerini alıcam...

sevgiyle kal........

teşekkür ederim arkadaşlar ....

yarın doktora herşeyi sorucam tekrardan riskli bi gebelik yaşarmıyım diye ve hamile olursam eğer ki ben umutluyum olacağıma !!! kesinlikle ciddi bi doktor arayışına giricem ..zaten bebeğimin durumunu riskli gebelik uzmanı doktor anlamıştı belki ona giderim bilmiyorum...

kafamdaki soruları atamıyorum çok zor bilenler ve yaşayanlar anlar postacı iki kere aynı kapıyı çalmaz herhalde ben çok acı çektim herkes gibi ama Allah bu sefer yüzüme güler inşallah ....

Yağmurcum seni çok iyi biliyorum içimemi doğmuştu yada gördüğüm rüyamı ben kalan embroyları dondurmalarını istemiştim ve doktor hiç bi ücret almadan ben halledicem dedi..keşke demenin hiç faydası yok artık sen bi an önce maddi manevi kendini toparlayıp zaman geçmeden tekrardan yürümeni istiyorum biliyorum ki sende çok istiyorsun işte hayat şartları. zor demeyimde biraz bebeğim hastanede yattığı sürece maddi analamda çok yıprandık ama eski hayatıma dönmek pahasına denicem yaşım ilerliyor ve engel olamıyoruz geç kalmak istemiyorum...

yarın sadece görüşücem bakalım ne dicek sanırım adeti beklicez bu sırada bende istanbul dışına çıkıyorum 1 hafta dışarıda olucam gelir gelmez sizleri bilgilendiricem hepinize teşekkür ederim..Allah herkesin yolunu açık etsin ve gönlündeki isteği versin..sevgiler..

şerifecim canım çok üzülmüşsün ALLAH bida aynı şeyleri yaşatmasın canım sana ve hiç birimize inşşş..cem bey çok iyi bir seçim..aktüelin dediği gibi biraz dr un ihmali gibi geldi bana tabii yaşanıcaksa engellenemiyor ..ALLAH beterinden sakalsın cümlemizi..bundan sonraki yaşamında ALLAH yardımcın olsun en kısa zamanda meleğine kavuşmanı diliyorum..

Şerifecim hayırlı güzel haberlerini bekliyorum cnm arkdaşım ...
Hayırlı yolculuklar...

merhaba arkadaşlar

cem beyle görüştüm dondurulmuş embryom 7 tane imiş ama önce seni araştıralım dedi transfer ondan sonraymış genetik araştırmalar yapıldı 8 tüp kan verdim bu hafta sonuçlar çıkacak..doktor belki sende bilinmeyen hastalık olabilir dedi önce araştıralımki bi daha ölümle sonuçlanmasın dedi bakalım inşallah bişi çıkmaz...:KK43:

çok üzüldüm canım ALLAH SABIR VERSİN sen metanetini kaybetme eşinle birbirinize desteğinizi eksik etmeyin dilerim en yakın zamanda sağlıklı bir bebiş dünyaya getirirsin Allahım hiç kimsenin umutlarını ve çabalarını boşa çıkarmasın.amin

haydi iyi haberlerinle inşallah canım..
o 4.5 ay süresince her hastaneye gidişini filan dört gözle beklemiştim kötü haberi alıncada çok ağlamıştım.
Allahım bu yeni yolda yar ve yardımcın olsun dualarım seninle canım

inşallah şerifecim bir soru çıkmaz başka bir bölümde şerife hamile diye bir başlık okumuştum ben aslında arama yaptım ama bulamadım ama çok sevinmiştim
belkide benim yanlış anlamam gerçekleşeceğine dair bir işarettir
allah yardımcın olsun

Şerifecim inşallah testlerinde güzel çöıkar ve bir dahali hamişliğinde aynı üzüntüleri sıkıntıları yaşamazsın ?? Sen hangi dr gidiyordun nerenin dr? Anadolu yakasında falan mı bayağa iyi birine benziyo anlattığın kadarıyla genelde ilk kayıplarda araştırma yapılmazda ?

X