• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tekrar yumurtluyor olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Barmisca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
119
32
28
30
Merhaba kızlar soldaki fotoğrafta 24 Nisan'da pik gördüm 25 Nisan'da siliklesti çatlama oldu ben 2 gün sonra yani bugün yeniden test yaptım acaba noldu hala silik mi diye bugün koyulaşmaya başladı tekrar yeniden yumurtlayacak olabilir miyim adetime 10 gün var bu arada da

Eklentiler

• IMG_20220427_121300.jpg
    IMG_20220427_121300.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220424_161949.jpg
    IMG_20220424_161949.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba kızlar soldaki fotoğrafta 24 Nisan'da pik gördüm 25 Nisan'da siliklesti çatlama oldu ben 2 gün sonra yani bugün yeniden test yaptım acaba noldu hala silik mi diye bugün koyulaşmaya başladı tekrar yeniden yumurtlayacak olabilir miyim adetime 10 gün var bu arada da
Fotoğrafları yükleyince sağ tarafta kalmış pik gördüğüm test 10 dk içinde çekilmiştir sonra testler soluyor ilk 10 dk içinde fotoğraf çekip o hallerini saklıyorum

Bir de adet olacak gibi hissediyorum karın kısmını ama daha 10 gün var

LH hormonu vücuttan tam atılmadıysa hafif koyuluk devam edebilir. Bide sıvı oranı da testi çok etkiler.

LH hormonu vücuttan tam atılmadıysa hafif koyuluk devam edebilir. Bide sıvı oranı da testi çok etkiler.
İki gün önce yok denecek kadar silik test çıkmıştı şimdi yine nerdeyse koyulasacak kadar çıktı ikisini de orucken gündüz yaptım testi 🙏

İki gün önce yok denecek kadar silik test çıkmıştı şimdi yine nerdeyse koyulasacak kadar çıktı ikisini de orucken gündüz yaptım testi 🙏
Ozaman ya gebeliktir ya da 2.yumurtlama bildiğim kadarıyla her kadın yılda 1 kez de olsa çift ovulasyon yaşarmış.

Ozaman ya gebeliktir ya da 2.yumurtlama bildiğim kadarıyla her kadın yılda 1 kez de olsa çift ovulasyon yaşarmış.
Bir ebeye sordum daha yapmanıza gerek yok değerlendirilecek bir konu değil demişti valla herkes farklı bir şey söylüyor teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙁

Back