Tekrar konu açtım ama bişeyler ters gidiyor sağlık

remeye

olumlu düşünmeli
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
33
7
Sabahda bir konu açtım fakat iyice ters olan bır durum olustu 1 haftadır felan olur olmadık yerde uyuya kalıyordum... Halada oyle uyku konusu fakat
Adet döngüm geçen hafta sonlanmasına rağmen bugün kanama başladı ne kanaması anlıyadım ve kendime bunu büyük bir problem haline getirdim bileniniz varmı bilmiyorum ama bu ne ya ne oluyor bana aşırı stress altındamıyım hayır kendımı gayet mutlu hissediyorum geçtiğimiz mayıs-temmuzza kadar aşırı bir kilo vermem gerçekleşti yaklaşık 16 kg hiçbişey anlayamaz duruma geldim şu 1 haftadır neler olduğunu anlayamaz hale geldim bu durumu yaşayan vs varmı şuandada verdiğim kiloları tekrar almaya başladım.

ani ve çok miktarda kilo vermeler tehlikeli diye biliyorum.
bir dr.a görünseniz?

Diyet yapipta o kadar kilo verdiyseniz eger,vücut neye ugradigini sasirmistir.Hormon dengesi ve
Vücudunuzun mineral- vitamin dengesi bozulmuştur.
bir daha ki ay tekrarlanırsa önce jinekolojik muyaneden geçin.
Ama bir kan tahlili yaptırsanız en sağlıklısı.

Acilen doktora görünmeniz gerekiyor.
Sebepsiz yere birden bire uyuyakalmak çok ciddi bir nörolojik sorundur.
Aynı zamanda başka hastalıkların da habercisidir.
Hemen gidip önlem almakta fayda var.

Insanda bu kadar sağlık sorunu varken niye doktora gitmez ki acep?

Hızlı kilo kaybı hormonal dengenizi bozmuş olabilir. Ama tabi bu sadece bir ihtimal. Kist miyom gibi birçok hastalıkta ara kanamaya neden oluyor. Endokrinoloji veya jinekolojiye bir görünün bence. Geçmiş olsun.

Kusura bakmayın ama bu kadar sorun varken ve bu kadar aklınıza takıyorken neden doktora gitmiyorsunuz?

Hamile kalmis olma ihtimaliniz var mi?
Cünkü olur olmadik her yerde bende uyuya kaliyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…