• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tekrar klomen ve çatlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kiraz54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
19
13
3
29
Merhaba arkadaşlar. Tekrardan klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gorucem. Sizce nelere dikkat etmeliyim bu dönemde yada neler yapmalıyım ekstra olarak umudum hiç kalmadı artık :( Birkez kendiliğinden gebe kaldım 3. Ayında kalbi durdu neredeyse 1 yildir gebe kalamıyorum. Anlamıyorum kendiliğinden kalıp simdi tedaviyle nasıl kalamıyorum.

Nasip nasip nasip. Sakin ol yeterli. Standart zararlı şeylerden uzak dur kâfi.

Merhaba arkadaşlar. Tekrardan klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gorucem. Sizce nelere dikkat etmeliyim bu dönemde yada neler yapmalıyım ekstra olarak umudum hiç kalmadı artık :KK43: Birkez kendiliğinden gebe kaldım 3. Ayında kalbi durdu neredeyse 1 yildir gebe kalamıyorum. Anlamıyorum kendiliğinden kalıp simdi tedaviyle nasıl kalamıyorum.
Bende klomene başladım bu ay canım doktor şuna falan dikkat et diye bir öneride bulunmadı. Çatlatma iğnesi vurdu bekliyoruz bakalım

Bende klomene başladım bu ay canım doktor şuna falan dikkat et diye bir öneride bulunmadı. Çatlatma iğnesi vurdu bekliyoruz bakalım
Merhaba bir sonuç aldınız mı? ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandim ilk kez bu ay bekliyorum

Merhaba bir sonuç aldınız mı? ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandim ilk kez bu ay bekliyorum
Bugün regl günüm ama sabahtan beri kahverengi leke şeklinde az bit şekilde geldi test yaptım o da negatif. Kafam karışık baya ☹️ Umarım sizin ki olumlu sonuçlanır

Bugün regl günüm ama sabahtan beri kahverengi leke şeklinde az bit şekilde geldi test yaptım o da negatif. Kafam karışık baya ☹️ Umarım sizin ki olumlu sonuçlanır
Eğer gelmezse kan verin yarın inşallah hayırlısı ile tutmuştur 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar. Tekrardan klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gorucem. Sizce nelere dikkat etmeliyim bu dönemde yada neler yapmalıyım ekstra olarak umudum hiç kalmadı artık :KK43: Birkez kendiliğinden gebe kaldım 3. Ayında kalbi durdu neredeyse 1 yildir gebe kalamıyorum. Anlamıyorum kendiliğinden kalıp simdi tedaviyle nasıl kalamıyorum.
Merhaba,

Ben de tedavi sürecindeyim. Klomen + geliştirici iğne + çatlatma iğnesi şeklinde. Dr. bana adaçayı ve yeşilçayı asla içmemem gerektiğini, başım ağrısa bile bu dönemde asla ilaç almamamı söyledi. Çayı günde (eşinizde sizde) en fazla 8 küçük bardak içebileceğimizi, kahveyi maksimum 1 hakkımız olduğunu iletti. Sağlıklı beslenin, kg almayın dedi. Ve tabii ki stres. Sakin olun, elinizden geleni yapın, takdiri Allaha bırakın. Hepimize bol şans.

Kızlar bugun iğnenin 12.günü kan verdim 0.3 negatif yani sonradan pozitif olabilir mi ya 😒

Merhaba,

Ben de tedavi sürecindeyim. Klomen + geliştirici iğne + çatlatma iğnesi şeklinde. Dr. bana adaçayı ve yeşilçayı asla içmemem gerektiğini, başım ağrısa bile bu dönemde asla ilaç almamamı söyledi. Çayı günde (eşinizde sizde) en fazla 8 küçük bardak içebileceğimizi, kahveyi maksimum 1 hakkımız olduğunu iletti. Sağlıklı beslenin, kg almayın dedi. Ve tabii ki stres. Sakin olun, elinizden geleni yapın, takdiri Allaha bırakın. Hepimize bol şans.
Bende aynı süreçteyim ama doktorum benim glifor kullanmami söyledi ve kullanıyorum.

Benim doktor da adet geçmesini bekle geç döllenme olabiliyor dedi ama benim de umudum yok 😔

Bende aynı süreçteyim ama doktorum benim glifor kullanmami söyledi ve kullanıyorum.
Ben 78 kg’ydum 2017 yılına kadar. Sonra 1,5 sene kadar glifor kullandım. 10 kg verdim. 10 kg’de kendi çabam ve hareketli yaşam tarzımla verdim. Spor yaptım, hergün yürüdüm. 20 kg’yu verdikten sonra bir daha hiç kg almadım. Çok şükür 3,5 senedir hep 58-60 kg’yum. Gliforu 2,5 senedir kullanmıyorum. İnsülin direncim artık normal. Herşeye çok dikkat ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back
X