Tekrar evlenirsem ayrılmış çocuklu kadin

Sevgisaygi11

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
66
33
30
Merhaba kizlar,
Sizce ayrılmış 1 cocuk sahibi kadin tekrar evlenirse nasil bir düğün yapmalı.
Malesef ilk evliliğimde çok içimde kaldi ne nişan ne söz yapıldı. Kına en fazla toplamda 20 kişi vardı hemen yapıp bittiye getirdi ailem malesef. Düğünde hiç bir şey istedim gibi olmadı, karsi taraf hic birsey istedimi yerine getirmedi. Gelinligimi bile kaynanam seçti. Olurda ileride tekrar evlenirsem nasil olmasi gerekir? Malesef bizim turk milleti cok ayipliyorlar buyuk düğün yapıldımı benim gibi durumlarda.

Merhaba kizlar,
Malesef ilk evliliğimde çok içimde kaldi ne nişan ne söz yapıldı. Kına en fazla toplamda 20 kişi vardı hemen yapıp bittiye getirdi ailem malesef. Düğünde hiç bir şey istedim gibi olmadı, karsi taraf hic birsey istedimi yerine getirmedi. Gelinligimi bile kaynanam seçti. Olurda ileride tekrar evlenirsem nasil olmasi gerekir? Malesef bizim turk milleti cok ayipliyorlar buyuk düğün yapıldımı benim gibi durumlarda.
gelin ne istiyorsa yapılır
etraf boş konuşmasın
valla yeni nesil bu geçmiş nesil kadar toplum ne derci değil siz ne istiyorsanız yapın laf yapanlar da anlayacaktır zamanla ne kadar geri kafalı olduğunu

İçinizde ne kaldıysa yapın içinizden geldiği gibi yapın milletin işine geldiği gibi değil..

ne istiyorsa onu yappp..
kına gecesi dugun gelinlk vs vs :)
elalem ne derse desin ? tıka kulağını..
elalem 15-30 gune baska bişiy bulunca unutur sennse ömur boyu içinde kalır unutma..

Merhaba kizlar,

Gönlünüzden ne geçiyorsa, ilkinde ne yapmadıysanız hepsini yapın bence..
Kına gecesinde keza..
İçinizde hiç bir şey kalmasın. .

X