Onu diyenler neyin ne olduğundan habersiz. Mühendislik fakültesi ihtiyaçları karşılamadığı için teknoloji fakülteleri açıldı. Evet mühendislik fakülteleri teoride iyi olabilir (oda üniversiteye bağlı tabii ki) fakat pratikte hiçbişeyleri yok sadece son sınıfta staj var. Teknoloji fakültesi ise hem pratikte hemde teoride gelişmiş (2. sınıftan itibaren her yaz staj var). Sen iş yeri sahibi olsan hangisini işe alırdın düşün bakalım. Tabi her şey kendini geliştirmene bağlı diline bildiğin programlara ve pratiğine. Bunlar teknoloji fakültelerini karalamak için konuşulmuş şeyler bir arada teknoloji fakültelerinin imza yetkisi yok deniliyordu ama asılsız olduğu ortaya çıktı. Netten araştırırsan daha iyi anlayabilirsin canım bütün bilgilerin hepsi mevcut ama sıradan boş konuşmak yorum yapmak için konuşan insanların yazılarını okumak yerine bu konuda işinin ehli olan insanları oku ve dinle derim. Bu arada bende teknoloji fakültesinde okuyorum. İnsanlar meslek liseleri girebiliyor rahatlıkla teknoloji fakültelerine diye bu tip konuşmalara giriyo ben meslek lisesi değilim ama yani çokta aman aman bir fark yok mühendislik fakültesiyle. Her şey sana bağlı anlayacağın ama bence teknoloji fakülteside iş ortamını öğrenmen adına seni öbürlerinde bir adım öne taşıyacağına inanıyorum.