Aşılama Tekirdağ'da aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
En son gecen kasik agrisiyla gittigim doktora levente gittim busefer tekrar rahim filmi istedii bende bilemedim sindii
Benim levent bey yaptı ilk seferde ikiz tuttu. Gebelik takibi için de ona gidiyorum her kontrolde en az 20 dakika inceliyor çok memnunum

Araştırdın mi iyice oranın adını hiç duymadım daha bilindik yerler var
Arastirdim canim ailemde orda cunku boyle burda tek olmuyo evet levent bey baya konusuyo benide 15 dk oyaladi icerde konustu baya esimde sasirdi nekonustunuz okadar diye bide iceri almadi esimle konusmak icin ona biraz gerildim sadece

Arastirdim canim ailemde orda cunku boyle burda tek olmuyo evet levent bey baya konusuyo benide 15 dk oyaladi icerde konustu baya esimde sasirdi nekonustunuz okadar diye bide iceri almadi esimle konusmak icin ona biraz gerildim sadece
Allah allah benim eşimi hep aliyor iceri

Benim levent bey yaptı ilk seferde ikiz tuttu. Gebelik takibi için de ona gidiyorum her kontrolde en az 20 dakika inceliyor çok memnunum
Ayyy ne guzell ikiz bide bende cok istiyorum ikimizim olsun ama sizin tedaviniz nasil oldu ben onu anlamadim hic simdi bilmedigim icin levente cok kararsiz kaldim tup bebek orda nasil yapiyolar nerden yaptiriyolar nasil oluyo tam aciklayici goremedigim icin

Almadi istee siz eskisiniz belki diye aldii ben yeniydim esimi cagiriyim dedim yanii ama iste
Buda heryerde yeni uygulama sanirim.Dune kadar esimde giriyodu iceri , simdi almiyorlar.Dillerini cok anlamadigim halde yinede almiyorlar.Muayene sonrasi dr odasinda kapisi acik, esim kapinin onunden konusuyolar.Cok sacma degil mi sizcede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…