Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arastirdim canim ailemde orda cunku boyle burda tek olmuyo evet levent bey baya konusuyo benide 15 dk oyaladi icerde konustu baya esimde sasirdi nekonustunuz okadar diye bide iceri almadi esimle konusmak icin ona biraz gerildim sadece
Arastirdim canim ailemde orda cunku boyle burda tek olmuyo evet levent bey baya konusuyo benide 15 dk oyaladi icerde konustu baya esimde sasirdi nekonustunuz okadar diye bide iceri almadi esimle konusmak icin ona biraz gerildim sadece
Ayyy ne guzell ikiz bide bende cok istiyorum ikimizim olsun ama sizin tedaviniz nasil oldu ben onu anlamadim hic simdi bilmedigim icin levente cok kararsiz kaldim tup bebek orda nasil yapiyolar nerden yaptiriyolar nasil oluyo tam aciklayici goremedigim icin
Buda heryerde yeni uygulama sanirim.Dune kadar esimde giriyodu iceri , simdi almiyorlar.Dillerini cok anlamadigim halde yinede almiyorlar.Muayene sonrasi dr odasinda kapisi acik, esim kapinin onunden konusuyolar.Cok sacma degil mi sizcede?