Selam arkadaşlar :) ben dogumumu yaptım bebeğimi kucağıma aldım çok şükür darısı evlat özlemiyle yanan ailere inşallah
Şimdi aklıma hamileligim ve çektiğim sıkıntılar geldi sonra buraya açtığım konuyu hatirladim.
Doktorum ceren ve Sinem hanıma ama en çokta tatlı dilli güler yüzlü ve zekasina hayran olduğum CEREN hanıma ve onların hocaları NİCEL hanıma çok ama çok teşekkür ederim. İşini bilmeyen bazı drlar yüzünden yok yere strese girmisim.bu hastaneye başladığım haftadan itibaren çok iyi ilgi gördüm.
Sezeryana alan ekip öyle samimi öyle içten ki sanki arkadaşlariymisim gibi davrandılar bana sakinlestirdiler onların o doğal ve içten yaklaşımı stresimi de azalttı dogumumu belden uyusturup yaptılar ve çocuğumun doğum anını gördüm sesini duydum ve özel hastane gibi resmini çekip dışarda heyecanla bekleyen babasına gönderdiler daha ben içerden çıkmadan :) iki tane daha doğumum var bu bebegimden önce ama onlarda genel anestezi ile sezeryan oldum hem daha çok ağrım sancim oldu hemde ayilmak cook zordu
Kaldığım oda çok temizdi. Hemşireler de çok ilgiliydi bir tanesi dışında bir ebe vardı maalesef ismini bilmiyorum o çok görgüsüz ve kabaydi onun dışındakiler çok iyiydiler
bu hastane ile ilgili tecrübelerimi sizlerle paylaştım umarım size faydası olur.