tekin acar, sevil, sephora parfümeri

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
arkadaşlar bu parfümerilerin hangisini tercih ediyorsunuz parfüm alırken ? araştırmalarım sonucu parfümler her parfümeride farklı fiyattan satılıyor. bilgisi olan arkadaşlar uygun fiyatlı olan parfümeriyi yazarlarsa sevinirim

Son düzenleme:
Tekin Acar hariç diğer ikisinden de sık sık parfüm-kozmetik alıyorum.Sevilden almamın sebebi özel günlerde çok ii puanlar biriktirilebiliyor olması.Yılbaşı,sevgililer günü gibi günlerde her 100 liralık alışverişe 100 lira para puan hediye oluyor.O da 25 liraya denk geliyordu sanırım.
Sephora'nın da indirim günleri oluyor.Ayrıca sık sık 30 mllik parfümler 49liraya oluyor.
Tekin Acar'ı fiyatlarını pahalı buluyorum.Ayrıca Debenhams,YKM,Boyner gibi mağazalarda da dönem dönem indirim oluyor.
Ama son 2 parfümümü forumda satış yapan Krdi'den aldım.Hepsinden daha uyguna geldi.

bilgin için teşekkürler arkadaşım. sephora da bir kart çıkarmış. sün ordan 30 ml parfüm aldım. o karttanda verdiler

ben sevili tercih ediyorum. sephorada sanki daha az şey varmış gibi geliyor. van cleef & arpels, hermes gibi az bulunan markaları sevil satıyor. ayrıca çalışanları çok tatlı bence. tekin acardakileri sevmiyorum. douglası sormamışsın zaten oradakiler şirret çok kötüler sinir oluyorum. sevilin fiyatları da iyi bence. ben hep karşılaştırma yaparken sevildeki fiyatları baz alırım. brandroom ve harvey nicholstan da alıyorum parfüm. ama genelde sevil ve brandroom

Tekin Acar'ın internet sitesinden satın alabilirsiniz. İnternet satışını arttırmak adına uygun fiyatlarda kaliteli parfüm bulabilirsiniz... Ulaşımda çok hızlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…