Tek yumurtaya aşılama

Artikgelmelegim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2024
197
70
Merhaba kızlar aşılama yaptırmayı düşünüyordum doktora gittim klomen vs kullanmadan aşılama yapacakmış o ay olgunlaşan yumurtaya dediğine göre klomen tarzı ilaçlar rahmi inceltiyormuş ve embriyonun tutunmasını önlüyormuş yumurtlama düzenim normal olduğu için gerek yokmuş... Doktor aşılama başarısını umursamiyor mu haklı mı bilemedim. Çok yumurta olgunlaşınca aşılama başarısı artmaz mı yani ?

Yani eğer yumurtlama sorununuz yoksa yumurtalarınız sağlıklı büyüyorsa ilacı kullanmak zorunda değil tabiki ama sizin aşılama yaptırma sebebiniz nedir? Yani gebelik neden oluşmuyor bu konuda ne diyor dr?

Yani eğer yumurtlama sorununuz yoksa yumurtalarınız sağlıklı büyüyorsa ilacı kullanmak zorunda değil tabiki ama sizin aşılama yaptırma sebebiniz nedir? Yani gebelik neden oluşmuyor bu konuda ne diyor dr?
Ben bir düşük yaptım düşük sonucu bir tüpümde sıvı birikmesi oluştu ve o tüp ameliyat ile iptal edildi şu an tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum doktor 6 ay bekleyelim bı bakalım dedi 3. Ay dolmak üzere ama gebelik oluşmadı gittim aşılama yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…