Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 toplanan yumurtayla şuan hamile olan birini tanıyorum umudunuzu kaybetmeyin nasipse olacak inşallahmerhaba arkadaşlar, dün yumurtalarım toplandı 4 adet alabildilerç benim amh düşük. bugün aradılar tek döllenme olmuş diğerleri gelişim sağlayamamış. 1. gün döllenen yumurta ve sadece tek yumurta ile embriyoya kavuşan var mı
ay inşallah şmkansız değil o zaman:)1 toplanan yumurtayla şuan hamile olan birini tanıyorum umudunuzu kaybetmeyin nasipse olacak inşallah
Değil tabii ki zaten kaç yumurta kaç embriyo olursa olsun size gereken sağlıklı 1 tane embriyo olması. O yüzden sayıya takılmayın inşallah sağlıkla gelişir sağlıkla tutunuray inşallah şmkansız değil o zaman:)
amin canım teşekkür ederim :)Değil tabii ki zaten kaç yumurta kaç embriyo olursa olsun size gereken sağlıklı 1 tane embriyo olması. O yüzden sayıya takılmayın inşallah sağlıkla gelişir sağlıkla tutunur
Benim tek yumurta toplandı oda 5 gün emroyp oluştu transferin 2 günümerhaba arkadaşlar, dün yumurtalarım toplandı 4 adet alabildilerç benim amh düşük. bugün aradılar tek döllenme olmuş diğerleri gelişim sağlayamamış. 1. gün döllenen yumurta ve sadece tek yumurta ile embriyoya kavuşan var mı
Ben de Bugün opu oldum 4 yumurta toplandı benden de kaliteleri vs henüz belli değil inşallah ümidimizi yitirmeyelim Allah var imkansızlık yokmerhaba arkadaşlar, dün yumurtalarım toplandı 4 adet alabildilerç benim amh düşük. bugün aradılar tek döllenme olmuş diğerleri gelişim sağlayamamış. 1. gün döllenen yumurta ve sadece tek yumurta ile embriyoya kavuşan var mı
Merhabalar transferiniz nasil sonuçlandi? umarim hayirlisi ile gebelik oluşmuşturBenim tek yumurta toplandı oda 5 gün emroyp oluştu transferin 2 günü
Gebelik oluşmadı malesefMerhabalar transferiniz nasil sonuçlandi? umarim hayirlisi ile gebelik oluşmuştur
Hayirlisi olsun Tez vakitte Allah muradinizi versin insallahGebelik oluşmadı malesef
İnşallah kısmet sız tüp bebek mi yapırdınızHayirlisi olsun Tez vakitte Allah muradinizi versin insallah
Evet transfer edilmisti ama tutmadi maalesefİnşallah kısmet sız tüp bebek mi yapırdınız