Tek yumurtalıkla gebe kalan var mı?

_RapunzeL_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
214
1
Mrb arkadaşlar 5-6 yıl önce sol yumurtalığımda kist çıktı çok ilerlemiş ama ben geç farkına varmıştım ne yaptılarsa kurtaramadılar alındı sol yumurtalığımŞimdi 2 yıllık evliyim hiç korunmadık ama bebeğim olmadı bir türlü bi kaç doktora da gittim sorun yok diyorlar ama olmuyor çevrenizde bu sorunu yaşayıp da tek yumurtalıkla hamile kalan var mı?çok üzgünüm atık anne olmak istiyorum

Benim bir tanıdığımın tek tüpü dış gebelik nedeniyle sorun oluşmuştu ve alınmıştı o doğal yoldan hamile kaldı.İnşallah Allah en yakın zamanda yüzünü güldürsün.Ama iki yıl denemişsiniz doğal yoldan.İstersen yumurta takibi yaptır yada aşılama dene gebe kalma sürecini hızlandırmış şansı arttırmış olursun.Hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen bazen gebe kalma süreci gecikebiliyor ben 3.5 yıllık korunmasız ilişki sonucu doğal yoldan hamile kaldım şuan çok yeni.İnşallah en kısa zamanda gelir mucizen.

İnşallah..ya aslında ben çok stres yapıyorum tek yumurta yetmezmiş gibi düşündüğmden olmuyor sanırım..Geçenlerde rahim filminin hamilelik şansını artırdığını duydum son çarem onu denemek aşılama tüp bebek şu an için zor allah ona bırakmaz inşallah.sen de hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inş.

çok yakın bir arkadaşım da kist yüzünden 2 aylık evliyken sol yumurtalığını aldırmak zorunda kalmıştı ...6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı tek yumurtalıkla ve üstüne gördüğü için bebek 3 aylıkken öğrendi hamile olduğunu şok olmuştuk şimdi dünya tatlısı bir kızı var ...içini ferah tut ..olacak olduktan sonra tek yumurtalıklada olur ....rahat ol vakti zamanı var hepimiz için...inşallah en kısa zamanda mutlu haberini alırsın ....

kuzenim daha 14 yaşındayken karın boşluğundan kist dolayısıyla ameliyat olmuştu ve yanılmıyorsam yumurtalığın birinede bulaştığı için almışlar
18 yaşında evlendi senesine oğlunu aldı kucağına sonra oğlu 3 yaşındayken bir oğlu daha oldu sonra büyük oğlu 10 küçük oğlu 7 yaşındayken sürpriz birde kızı oldu şimdi tüpünü bağlattı hepsi tek yumurtalıkla
verecek olan Rabbim O olderse hiçbirşey engel değil
hayırlı sağlıklı boy boy bebelerin olur inşallah
senin benim ve isteyen herkesin

benim yumurtalıgım tek degil fakat sol yumurtalıgımda fonksiyon bozuklugu var ve yumurtlamıyor,daha dogrusu yumurtladıgı her yumurtayı kiste donusturuyor ve kist oldugu surece de saglıklı olan diger yumurtalıgım da duzgun calısamıyor.Tek yumurtalık oldugu zaman aslında şansın daha az olmuyor,beyin tek yumurta oldugunu algılıyor ve olmayan yumurtalıgın gorevini de olana yukluyor yani,senin de gebe kalma sansın iki yumurtlaıgı olan bir bayan kadar,daha az degil.
Bu arada benim tuplerimden de biri tıkalı ama buna ragmen cok sukur 2 yaşında bir kızım ve karnımda dogmak uzere olan bir kızım daha var.Sakın olmuyor olmayacak diye şartlama kendini,zamanı gelince ve en hayırlı zamanı da Allah´ım biliyor,o zaman olur.Allah butun isteyenlere en hayırlı zamanda ve en guzel ve saglıklı cocukları versin inşallah.

Amin inşallah.belki 10 doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi ama sanki beni teselli için söylüyorlarmış gibi gliyor sizlerden duymak daha rahatlatıcı inanki.maşallah sana allahım hayırlısıyla kucağında görmeyi de nasip eder inşallah.herkes aynı şeyi söylüo duüşünmezseen olacak.ama nasıl bunu başarcam neyle oyalaycam kendimi bilmiyorum.:2:

Hiç üzülme canım
benim arkadaşım var şu an 8 aylık hamile,tek yumurtalığında yapışıklık vardı ve işlevini yitirmişti ameliyat olmuştu o yüzden ama hamile kalmanda sakınca yok demişlerdi..

ayyyy inşallah yaa ne güzel söyledingerçi kendime anlatamıyorum 2 yada tek allah ol deyince olacak bunu da biliyorum ama artık bende anne olmak istiyorum duygusallık mantıktan ağır basıyor bu durumda.

amin canım tüm isteyenlere versin rabbim hayırlısıyla.

Merhaba kızlar benimde sol yumurtalığım bitik halde imiş hamile kalamıyorum çok araştırdım tek yumurtalıkla hamile kalanlar var yanlız tek sorum sigara içen var mı benim sorunum sigara içiyorum ve acilen bırakmam lazım Mıs günlerce savaş verdim aklıma geldikçe içiyorum eskisi kadar içmesemde günde 3dala düşürdüm sizce hamile kalabilir miyim hem takviye ilaçlarım var

Benim de tek yumurtalığım var ameliyatla bayağı küçüldü artık ordan umut yok ama doktorlar Gebe kalırsın diyolar burda okuduğuma göre kalanlar da varmış

Benimde tek kizlar . Baska bir sorun gözükmüyor hamile kalamadim henüz. 1 kaybim var 2018 den bidaha hamile kalamadim.

canım benim 10 yıllık evliliğimin ardından oldu pco olmama rağmen .incir ve havuç kürü ile burdada çok kez paylaştım
o kadar klomen vs kullandım olmadı sonra yumurta rezervini arttırdı sanırım hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…