- 22 Mayıs 2012
- 214
- 1
-
- Konu Sahibi _RapunzeL_
Benim bir tanıdığımın tek tüpü dış gebelik nedeniyle sorun oluşmuştu ve alınmıştı o doğal yoldan hamile kaldı.İnşallah Allah en yakın zamanda yüzünü güldürsün.Ama iki yıl denemişsiniz doğal yoldan.İstersen yumurta takibi yaptır yada aşılama dene gebe kalma sürecini hızlandırmış şansı arttırmış olursun.Hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen bazen gebe kalma süreci gecikebiliyor ben 3.5 yıllık korunmasız ilişki sonucu doğal yoldan hamile kaldım şuan çok yeni.İnşallah en kısa zamanda gelir mucizen.
biraz kafanı rahatlat canım, olacak inşallah.
benim yumurtalıgım tek degil fakat sol yumurtalıgımda fonksiyon bozuklugu var ve yumurtlamıyor,daha dogrusu yumurtladıgı her yumurtayı kiste donusturuyor ve kist oldugu surece de saglıklı olan diger yumurtalıgım da duzgun calısamıyor.Tek yumurtalık oldugu zaman aslında şansın daha az olmuyor,beyin tek yumurta oldugunu algılıyor ve olmayan yumurtalıgın gorevini de olana yukluyor yani,senin de gebe kalma sansın iki yumurtlaıgı olan bir bayan kadar,daha az degil.
Bu arada benim tuplerimden de biri tıkalı ama buna ragmen cok sukur 2 yaşında bir kızımve karnımda dogmak uzere olan bir kızım daha var.Sakın olmuyor olmayacak diye şartlama kendini,zamanı gelince ve en hayırlı zamanı da Allah´ım biliyor,o zaman olur.Allah butun isteyenlere en hayırlı zamanda ve en guzel ve saglıklı cocukları versin inşallah.
kuzenim daha 14 yaşındayken karın boşluğundan kist dolayısıyla ameliyat olmuştu ve yanılmıyorsam yumurtalığın birinede bulaştığı için almışlar
18 yaşında evlendi senesine oğlunu aldı kucağına sonra oğlu 3 yaşındayken bir oğlu daha oldu sonra büyük oğlu 10 küçük oğlu 7 yaşındayken sürpriz birde kızı oldu şimdi tüpünü bağlattı hepsi tek yumurtalıkla
verecek olan Rabbim O olderse hiçbirşey engel değil
hayırlı sağlıklı boy boy bebelerin olur inşallah
senin benim ve isteyen herkesin
çok yakın bir arkadaşım da kist yüzünden 2 aylık evliyken sol yumurtalığını aldırmak zorunda kalmıştı ...6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldı tek yumurtalıkla ve üstüne gördüğü için bebek 3 aylıkken öğrendi hamile olduğunu şok olmuştukşimdi dünya tatlısı bir kızı var ...içini ferah tut ..olacak olduktan sonra tek yumurtalıklada olur ....rahat ol vakti zamanı var hepimiz için...inşallah en kısa zamanda mutlu haberini alırsın ....
benim yumurtalıgım tek degil fakat sol yumurtalıgımda fonksiyon bozuklugu var ve yumurtlamıyor,daha dogrusu yumurtladıgı her yumurtayı kiste donusturuyor ve kist oldugu surece de saglıklı olan diger yumurtalıgım da duzgun calısamıyor.Tek yumurtalık oldugu zaman aslında şansın daha az olmuyor,beyin tek yumurta oldugunu algılıyor ve olmayan yumurtalıgın gorevini de olana yukluyor yani,senin de gebe kalma sansın iki yumurtlaıgı olan bir bayan kadar,daha az degil.
Bu arada benim tuplerimden de biri tıkalı ama buna ragmen cok sukur 2 yaşında bir kızımve karnımda dogmak uzere olan bir kızım daha var.Sakın olmuyor olmayacak diye şartlama kendini,zamanı gelince ve en hayırlı zamanı da Allah´ım biliyor,o zaman olur.Allah butun isteyenlere en hayırlı zamanda ve en guzel ve saglıklı cocukları versin inşallah.
Benim de tek yumurtalığım var ameliyatla bayağı küçüldü artık ordan umut yok ama doktorlar Gebe kalırsın diyolar burda okuduğuma göre kalanlar da varmışMerhaba kızlar benimde sol yumurtalığım bitik halde imiş hamile kalamıyorum çok araştırdım tek yumurtalıkla hamile kalanlar var yanlız tek sorum sigara içen var mı benim sorunum sigara içiyorum ve acilen bırakmam lazım Mıs günlerce savaş verdim aklıma geldikçe içiyorum eskisi kadar içmesemde günde 3dala düşürdüm sizce hamile kalabilir miyim hem takviye ilaçlarım var