Subliminal müzikler hazırlayıp, müzik aletine tabletini vs heryere koyucam. Uyurken dinleticem. Olursa mp3leri seninle paylasirimAhahahaha subliminal message iste buna derler
Saka bir yana, iyi fikir verdin aslinda, ilerde çoçugum oldugunda bende denerim
Subliminal müzikler hazırlayıp, müzik aletine tabletini vs heryere koyucam. Uyurken dinleticem. Olursa mp3leri seninle paylasirim
Herşey gönlünce olsun... ama ben zaten tipi sevdiği için böyle birşey istiyorum. Tamamen kızım mutlu olsun diye tamamen duygusalO mp3ü kendin yarat "sen doktor olacaksiiin" diye fisilda uyudugunda. Sabah kalktiginda "anne niyese birden canim çok tip okumak istiyor" derse sasirma
Saka maka bir yana, eger ilerde evladim olursat tabiki ne meslek yapmak isterse yapsin, yeterki sevdigi bir is yapsin.
Akdeniz tip fakültesi de iyi okuludur. Gidenler haricinde tv lerde yaptıkları organ nakilleriyle ve başarılarıyla dikkat ceker, birçok üniversiteden bir adım öndedir. ga illaki çapa kadar değil. .Benim de Akdeniz Universitesi dikkatimi cekti, tip konusunda pek adi duyulmamis bir universite. Bu kadar basarili cocuklarin ilk tercihi neden Akdeniz Universitesinin Tibbi? Bu konuda ipi gogusleyen Cerrahpasa ve Capa gibi universiteler varken?
Antalya'da yaşadıkları içindir belki... Üçünü birden şehir dışında okutmak maddi olarak çok zorlar... (hoş burs falan alırlar belki ama ne kadar? nereye kadar?)Benim de Akdeniz Universitesi dikkatimi cekti, tip konusunda pek adi duyulmamis bir universite. Bu kadar basarili cocuklarin ilk tercihi neden Akdeniz Universitesinin Tibbi? Bu konuda ipi gogusleyen Cerrahpasa ve Capa gibi universiteler varken?
Benim de Akdeniz Universitesi dikkatimi cekti, tip konusunda pek adi duyulmamis bir universite. Bu kadar basarili cocuklarin ilk tercihi neden Akdeniz Universitesinin Tibbi? Bu konuda ipi gogusleyen Cerrahpasa ve Capa gibi universiteler varken?
Dun bir haberde bu iki hastanenin Araplara satilacagi yaziyordu. Ne de olsa Istanbulun gobeginde kaliyorlar, alan iyi para eder. O yuzden onarmayip curumeye terk edilmislerdir. Yoksa, universiteler ticari muessese midir ki iflas etsin Turkiyede? Boyle seckin universitelerde okuyacak adam mi bulamamislar? Yazik, tarih olacaklar onlar da..Son dönemde Çapa ve Cerrahpaşa hastaneleri için iflas haberleri çıkıyor ve mevcut tıp fakültelerinin de başka bir üniversiteye bağlanacağı söylemleri dolaşıyor forum sitelerinde.
Yüz nakli konusundaki çalışmalarıyla öne çıkan hastanenin akademik kadrosu , mevcut koşullarda Cerrahpaşa ve Çapa Tıp fakültelerinden daha iyi durumda olabilir Saraylım.
Dun bir haberde bu iki hastanenin Araplara satilacagi yaziyordu. Ne de olsa Istanbulun gobeginde kaliyorlar, alan iyi para eder. O yuzden onarmayip curumeye terk edilmislerdir. Yoksa, universiteler ticari muessese midir ki iflas etsin Turkiyede? Boyle seckin universitelerde okuyacak adam mi bulamamislar? Yazik, tarih olacaklar onlar da..
Sonra da kendi devlet universitelerini olduren hukumet egitimde devrim yapmis sayiliyor. Trajikomik. Parasi olan egitim alsin, olmayan ne yapsin? Yavas yavas cuzi universite harclari odemek yerine hakiki parali egitime geciyoruz anlasilan, Amerika gibi. Ama oradaki refah seviyesini yakalayamadigimiz icin zengin ve fakirin arasina ucurumlar giriyor.Maalesef durum iç acıcı değil. Devlet üniversitelerinin genelinde akademik kadrolar gittikçe zayıflıyor. Okulun adı ve tabelası dışında okuyana bir katma değer yaratmaz hale geliyorlar.
Emeğinin karşılığını alamayan ve meslekten soğuma noktasına gelen akademisyenler , özel üniversitelere geçiş yapıyor.
Sonra da kendi devlet universitelerini olduren hukumet egitimde devrim yapmis sayiliyor. Trajikomik. Parasi olan egitim alsin, olmayan ne yapsin? Yavas yavas cuzi universite harclari odemek yerine hakiki parali egitime geciyoruz anlasilan, Amerika gibi. Ama oradaki refah seviyesini yakalayamadigimiz icin zengin ve fakirin arasina ucurumlar giriyor.
Uc senedir gelmiyorum. anladigim kadari ile hizla hersey degisiyor. Bu cocuklar mezun olup is aramaya ciktiginda isyerleri diplomadaki universite ismini dikkate aliyor, ona gore isler bulabiliyorlar ya da issizler ordusuna katiliyorlar. Zamanimiz genclerinin boyle caresiz birakilmasina cok uzuluyorum.Parası olanın iyi eğitim alıp alamadığı da meçhul. Bilmiyorum Türkiye 'ye ne sıklıkta geliyorsun Saraylım , durum gittikçe garip bir hal aldı İstanbul da : artık iş yapmayan bir avm yi satılığa çıkardılar , özel bir üniversite aldı. Çoğu semtte bildiğin 5 katlı apartman üniversite tabelası taktı. Diploma verecekler vermesine de ya bilgi ? O konuda ciddi tereddütlerim var.