Hoşgeldin aramıza canım. Bende 8. Haftamda öğrendim. Bir sure atlatamadım ama şuanda alıştık. Çok guel bir duygu ve gittikçe hareketlerini hissettikce dahada özel oluyor gebeliğin. Onlar bi mucize. Benimde doğal yolla bu aradaKızlar bende ikizlerimi bekliyorum 12. Haftam düzenli olarak kontrole devlet hastanesine gidiyodum hep Bebek iyi kalbi atıyo dediler bir gün hiç belirtim olmadığı için (çok fazla midem bulanıyor ve hep halsizim) kendimde bu belirtiyi hissetmediğim için özele gittim 10. Hafta da tek yumurta ikizi dedi dr şok oldum doğal yolla gebe kaldım ikisinin de kalbi atıyo ama ben çok şaşkınım ve psikolojik olarak bu fikire alışamadım
Evet canım. Daha yeni. Bizde çok büyük değiliz ama az az hareket ediyoruz artik :)Teşekkür ederim canm dediğin gibi hareketlerini hissedince kendime gelirim :)
Benimde yeni yeni bitti canım. Halen midemin yanması var. Bitecek onlar. Ama bizler tek bebek hamileliği olan annelerden daha yoğun yaşıyoruz sadece o kadar. Sonrasını düşün. Bol dinlen . Agir sakin kaldırmaÇok şanslısın en azından içinde ki canın olan parçanın hareketlerini hissediyorsun ben bulantıdan başka bir şey hissedemiyorum
Amin inşallah canım. Sormak istediğin bisey olursa yazabilirsin.Zaten Bebek düşündüğüm için işten ayrılmıştım evde de kendimi hiç yormuyorum tek yaptığım dinlenmek ve bol su içerek meyve yemek :) yardımcı olduğun için teşekkür ederim canım umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız da bu günler bu zorluklarda hafızalardan silinir
Her zamanİleri dönemde olduğun için mutlaka sana sormam gereken çok şey olacak canım ...
Belirtilerin neydi canimBen de su fazlalığı yuzunden ikizlerimi 22.haftamda erken doğumla kaybettim.size tavsiyem sık sık doktora gorunun ve mutlaka bebeklerin sularini olcturun.tek yumurta ikizlerinde polihidroamnioz sık gorulebiliyo.bi de karnınızda sertlesmeler ve yumru yumru olursa doktora danışın erken doğum kasılmaları olabilir.
Dediğim gibi karnım sertlesmisti,yumru yumru olmuştu.sularinin fazla olduğunu biliyordum ama 30.haftalari görürsün dedi doktor ama ben 22.haftamda doğum yaptim.hafif sızım vardı sadece meğerse doğum sancısı cekiyormusum.
Amin saol canimTsk ederim Allah sizinkilere sağlık versin,nerde ikiz duysam görsem içim cız ediyor.istiyorum ki tüm hamileler sağlıklı doğum yapsın.
Benimde tek yumurta ikizi. Benimde tek korkum erken doğum .inşallah zamanında ve sağlıklı doğarlar miniklerimHamile bayanlar hayırlı olsun, ,,bebegini,kaybedenlerinde basi sagolsun rabbim bidaha yasatmasin,,benim arkadas iki kiz dogurdu suan yasina grcekler ve tek yumurta ikizi,,plesantalari ortak idi,,maşallah kusma,disinda bisey yaşamadı, bebekler gununde dogdu ,hic,korku gecirmedi dr tarafindan,,dr secimi onemli mutlaka,,allaha emanet edin yavrularinizi korkuyu atin uzerinizden stres bebeklerinizi etkilemesin,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?