İkizden ikize kan çalma başlıyor. Birinin suyu artarken diğerinin azalıyor. İstanbul'da çapa da lazer yapıyorlar. Benimkiler de tek yumurtaydı. Bizde sürekli özel ve ünv hast kontrole gidiyorduk. 33 te doğum yaptım. Şimdi sağlıklılar şükür.Nasıl bi hastalıktı canım. Kaçıncı haftandaydın bende tek yumurta ikizi 11 . Haftamdayım. Korktum simdi
Başınız sağolsun. Allah size sabır versin. O korkuyu yaşadım bende. Cennette şefaatçiniz olurlar inşallah melekleriniz.Malesef Bebeklerimi kaybettim arkadaslar sizlere tavsiyem sik sik kontrole gidin ve mumkunse perinatologada gorunun cunku bebeklerimi doktorlarin transfizyonu anlamamalari yuzunden kaybettim ins allah sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin size
İkizden ikize kan çalma başlıyor. Birinin suyu artarken diğerinin azalıyor. İstanbul'da çapa da lazer yapıyorlar. Benimkiler de tek yumurtaydı. Bizde sürekli özel ve ünv hast kontrole gidiyorduk. 33 te doğum yaptım. Şimdi sağlıklılar şükür.
Anladım canım. Ben elazığda yaşıyorum. Burda öyle bir bolum yok. Cuma günü kontrolüm var doktoruma.bi danışacam.
Başınız sağolsun. Allah size sabır versin. O korkuyu yaşadım bende. Cennette şefaatçiniz olurlar inşallah melekleriniz.
Çapa da doktor önerir misiniz? Ben çok yakınım orda oturuyorum hatta ama Prof.lara falan mesai dışı randevu Nasıl alacam bulamadım perinatoloji vs var heralde bilgi verir misin?İkizden ikize kan çalma başlıyor. Birinin suyu artarken diğerinin azalıyor. İstanbul'da çapa da lazer yapıyorlar. Benimkiler de tek yumurtaydı. Bizde sürekli özel ve ünv hast kontrole gidiyorduk. 33 te doğum yaptım. Şimdi sağlıklılar şükür.
Başınız sağolsun. Allah size sabır versin. O korkuyu yaşadım bende. Cennette şefaatçiniz olurlar inşallah melekleriniz.
Çapada perinatoloji var. Prof. Recep has çok iyi bir dr. Biz özel muayenehanesine gidiyorduk. O bizi orada takip için randevu aldırdı ilk. Sonra hastane bize haftalık takip için randevu veriyordu. Bizde transfüzyon gelişmedi ama şüphelendiklerinden sürekli Anadolu yakasından oraya gittik.Çapa da doktor önerir misiniz? Ben çok yakınım orda oturuyorum hatta ama Prof.lara falan mesai dışı randevu Nasıl alacam bulamadım perinatoloji vs var heralde bilgi verir misin?
Bizde bugün 14+4 günlüguz canım. C.tesi kontrolümüz var. Sabırsızlıkla bekliyorum minnoslari görmeyiBizde 16+1 gunluğuz :) doktor iyiler dedi sizler naslsnz
Masallah kan alısverisleri nasıl ?Bizde bugün 14+4 günlüguz canım. C.tesi kontrolümüz var. Sabırsızlıkla bekliyorum minnoslari görmeyi
Valla onunla ilgili bisey demedi hic. 3 hafta önce gitmiştim.canimmmmMasallah kan alısverisleri nasıl ?
Merhaba ben de monokotyonik diamniyotik 12 haftalık hamileyim. Bebeklerin ikiz olduğunu 3 gün önce öğrendimÇapada perinatoloji var. Prof. Recep has çok iyi bir dr. Biz özel muayenehanesine gidiyorduk. O bizi orada takip için randevu aldırdı ilk. Sonra hastane bize haftalık takip için randevu veriyordu. Bizde transfüzyon gelişmedi ama şüphelendiklerinden sürekli Anadolu yakasından oraya gittik.
Bizimkilerde 1 hafta fark vardı. Konuşurken en kötü senaryoları söylüyorlar. İkizden ikize transfüzyon gelişebilir dendi. Hop oturup hop kalktık. Ama gelişmedi. Fark hep vardı. Birinin suyu fazlaydı birinin azdı, kanamalarım oluyordu sürekli. Kordon yakma, ikizlerden birini vurma gibi şeyler önerdiler. Bilgilendirme kağıdı verdiler falan. Çok stresli günler yaşadım. Sana anca şu tavsiyeyi verebilirim. Recep hocanın Şişli deki muayenanesine git maddi durumunuz kötü değilse. Orda sana yapılması gerekeni açıkça söyleyecektir. Recep hoca bize bekleyeceksiniz dedi işten ayrıldım 33. Hafta doğdular. Çok sağlıklılar. Hakkı'nda hayırlısı.Merhaba ben de monokotyonik diamniyotik 12 haftalık hamileyim. Bebeklerin ikiz olduğunu 3 gün önce öğrendimbebeklerin biri bi hafta geride kalmış ve gelişememiş bebeğin kordonunun lazerle yakılması gibi bi ameliyat tavsiye edildi doktor olarak Recep beyi tavsiye ettiler. Ama buna rağmen diğer bebeği kaybetme ihtimalim de var Bana Önerileriniz var mıdır
Ay inşallah bizde de öyle olur yaBizimkilerde 1 hafta fark vardı. Konuşurken en kötü senaryoları söylüyorlar. İkizden ikize transfüzyon gelişebilir dendi. Hop oturup hop kalktık. Ama gelişmedi. Fark hep vardı. Birinin suyu fazlaydı birinin azdı, kanamalarım oluyordu sürekli. Kordon yakma, ikizlerden birini vurma gibi şeyler önerdiler. Bilgilendirme kağıdı verdiler falan. Çok stresli günler yaşadım. Sana anca şu tavsiyeyi verebilirim. Recep hocanın Şişli deki muayenanesine git maddi durumunuz kötü değilse. Orda sana yapılması gerekeni açıkça söyleyecektir. Recep hoca bize bekleyeceksiniz dedi işten ayrıldım 33. Hafta doğdular. Çok sağlıklılar. Hakkı'nda hayırlısı.
Yok canım bize öyle bir şey denmedi. Ayrıntılı ultrasona da Recep hocaya gitmiştik. Gelişim normal seyrediyordu. Gelişim yoksa gelişen bebeğe zarar gelmesin diye kordon yakabilirler.Ay inşallah bizde de öyle olur yaçünkü şimdiki doktorlar bir bebeğin gelişemediğini söyledi kemikleri iç Organları ve kafatası ultrasonda görünmüyor size öyle bişey dediler mi
bizde maalesef gelişim normal değilYok canım bize öyle bir şey denmedi. Ayrıntılı ultrasona da Recep hocaya gitmiştik. Gelişim normal seyrediyordu. Gelişim yoksa gelişen bebeğe zarar gelmesin diye kordon yakabilirler.
Yaktıktan sonra kordonu bir sorun çıkmıyor diye biliyorum. Ama hiç bir zaman %100 garanti veremezler. Komplikasyon gelişebilir. Bolca dua et canım her şeyin hayırlısını dile. Recep hocanın muayene ücreti en son geçen sene 500-600 TL idi. Telefonu internette vardır. Bize çok iyi yön vermişti kendisi. Hala dua ederim kendisine. Biraz soğuk kanlı, sakin bir adamdır. Avutmaya çalışmaz direkt konuşur. Bizi oradan çapaya yönlendirdi her hafta kontrole gittik sonra çapaya. Orası ücretsiz ve doopler ile bakıyorlar her muayenede. Allah yardımcınız olsun.Bi de Recep bey in muayene ücretini öğrenebilir miyim acaba bütçemi ona göre önceden planlamak istiyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Aradım randevu aldım ayın 20sindengidcem. Şimdiden bi bebeğimi kaybetmişim zaten ameliyatı da göze aldım en azından diğerini kurtarabileyim istiyorumYaktıktan sonra kordonu bir sorun çıkmıyor diye biliyorum. Ama hiç bir zaman %100 garanti veremezler. Komplikasyon gelişebilir. Bolca dua et canım her şeyin hayırlısını dile. Recep hocanın muayene ücreti en son geçen sene 500-600 TL idi. Telefonu internette vardır. Bize çok iyi yön vermişti kendisi. Hala dua ederim kendisine. Biraz soğuk kanlı, sakin bir adamdır. Avutmaya çalışmaz direkt konuşur. Bizi oradan çapaya yönlendirdi her hafta kontrole gittik sonra çapaya. Orası ücretsiz ve doopler ile bakıyorlar her muayenede. Allah yardımcınız olsun.
Çok üzüldümÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Aradım randevu aldım ayın 20sindengidcem. Şimdiden bi bebeğimi kaybetmişim zaten ameliyatı da göze aldım en azından diğerini kurtarabileyim istiyorumçok zor bi durum Allah kimseye böyle bir imtihan yaşatmasın
Allah razı olsun. Yardımcı olduğun için çok çok teşekkür ederim doktora gittiğimde sonucu bildiririmÇok üzüldümAllah yardımcın olsun. Güzel haberler vermen dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?