TEk yumurta ikizleri (monokoryonik diamniyotik) gebelik yaşayanlar

zarin gorunmesi cok iyi bir sey canim. zarin varligi ileriki haftalarda bebeklerin kordonlarinin birbirine dolanmasini engelliyor. ama tek plesanta olan tek yumurta ikizlerinde kan transfuzyonu riski her zaman mevcut malesef. duzenli kontrolleri yapildiginda ve boyle bir durum tespit edildiginde lazer ameliyat oneriyor dr lar. yalniz bu risklerin olma ihtimali yuzde 15. yani yuzde 85 saglikla dogar mono mono olanlar da mono di olanlar da. Allaha guvenmek ve morali yuksek tutmak gerek. Nasipleri varsa sapasaglam dogarlar ve yaşarlar insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza.

Kaçıncı haftadasınız

Merhaba kızlar. Benim son haftam. 30 ocak p.tesi ameliyat gibi verildi bana. Alttaki bebek aşağı inmiş. Doktorum daha çok bekleyemeyiz dedi. Sizler nasılsınız

Inşallah sürekli dua ediyorum.

Free cell onu duymadım benden ikili test için kan alındı sadece başka birşey demedi dr
Merhaba kızlar. Benim son haftam. 30 ocak p.tesi ameliyat gibi verildi bana. Alttaki bebek aşağı inmiş. Doktorum daha çok bekleyemeyiz dedi. Sizler nasılsınız

merhabs. benim 13. haftam henuz. ne kadar guzel. Allah saglikla almayi nasip etsin kicaginiza. oglan kiz? hangisi? kacinci haftadasiniz peki? sizin de tek yumurta tek plesanta miydilar? kilolari nasil? kusura bakmayin cok sordum ama umut oluyor☺

Saglikla kucagina al insallah canım. Iyiyiz biz cok şükür 24 haftaya geldik. Sık tuvalete çıkma dışında büyük bir sorun yok

Ay çok heyecanlı :)) bebişlerine kavuşuyorsun inşallah. Darısı bizlerin başına

Benim dün tansiyonum yükseldi çok korktum bugün iyiyim çok şükür.

Benim dün tansiyonum yükseldi çok korktum bugün iyiyim çok şükür.

Yaa gecmis olsun canim cok dikkat et ikiz gebelikte olabiliyormus. Tuz u biraktim ben artik bi kez citir tavuk yemistim de firlamis sonraki gün. Ben kendimde bir sey hissetmedim ama doktorda hemsire olcunce cikti. Sen nasil anladin yukseldigini belirtileri ne oluyor?

Ben doktora gittim o normalde ölçüyor zaten, o zaman çıktı ortaya. İdrarda protein baktırdı pozitif çıktı malesef. Haftaya gene bakacak idrara. bugün düşmüş çok şükür.

merhabs. benim 13. haftam henuz. ne kadar guzel. Allah saglikla almayi nasip etsin kicaginiza. oglan kiz? hangisi? kacinci haftadasiniz peki? sizin de tek yumurta tek plesanta miydilar? kilolari nasil? kusura bakmayin cok sordum ama umut oluyor☺
Sizinkileride insallah.Bende 13.haftadayim tek yumurta tek plesanta benim.sizinkide öyle mi. Dr size herhangi olumsuz birsey söyledi mi

Sizinkileride insallah.Bende 13.haftadayim tek yumurta tek plesanta benim.sizinkide öyle mi. Dr size herhangi olumsuz birsey söyledi mi

Benimkiler öyle.24. Haftadayiz. Doktorum 'olusabilecek' risklerden bahsetti. Ama genel ollarak olumlu konusuyor. Ilk tek yumurta ikiz gebesi degiliz öyle düşünelim bir sürü saglikla doguran anne var biz dr onlardan olacagiz Allahin izniyle. Nasil gidiyor simdiye dek hamilelik, ense kalinligina baktirdiniz mi?

merhaba bennde 13 haftalikim ayni haftalarimiz. hayir olumssuz biseyden bahsetmiyor drum sadece riskler mevcut o kadar. ben de bu riskleri yasayacagima inanmiyorum. moralimi yuksek tutmaya calisiyorum zor olsa da... simdiye dek her sey iyi gitti cok sukur.

canım tek yumurta ama aralarında zar var diye demişti bi ara doktor. Çok ayrıntı bilmiyorum o konuda. Şuanda 35+1 günlük hamileyim. 2200 gr dedi kilolarına canım. Ameliyat olacağım gün 36+2 günlük olacaklar

canım tek yumurta ama aralarında zar var diye demişti bi ara doktor. Çok ayrıntı bilmiyorum o konuda. Şuanda 35+1 günlük hamileyim. 2200 gr dedi kilolarına canım. Ameliyat olacağım gün 36+2 günlük olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…