drlar sana oluşabilecek olumsuzlukları söyleyecek ki sen de dikkat edesin.gerçekleşecek diye birşey yok.
bu kadar kendini üzme. bebişlerini üzmek ister misin? inan onlar da etkileniyor.
hamileliğin keyfini çıkar. birkaç aya tekmelerini hissedeceksin. onlarla konuş bol bol. güzel şeyler anlat.
onlar sana gelmeye hazırlanıyor annesi. seni çok seviyorlar. sen de onları bağrına basacaksın.
olunlu düşün ki olumlu olsun. herşey iyi gider sağlıkla kucağına alırsın. va be dersin bu yaramazlar benimmi?
insan başta inanamıyor. kendinle gurur duyacaksın. kokularını içine çekeceksin.
harika birşey annelik. sen de anneliğe adım attın. ilk başlarda çok mide bulantın olabilir, kilo verebilirsin, bazı şeylerden tiksinirsin. bunlar olağan şeyler.
benim 28. haftada pembe lekelenmem olmuştu. çokşiddetli bel ağrısı,akıntı,lekelenme vs bunları ciddiye al. kontrollerine düzenli git hiçbirşey olmaz.
vitamin ve folik asit almayı ihmal etme. ve sana tavsiyem ev işleri falan kendini yorma. boşver kalan kalsın. yemeğini yap ye yeter. ve de alışverişi 20-25 haftada tamamla.25. haftadan sonra çok ağırlaşıyorsun. 28. haftadan itibaren de doğum için herşeyin hazır olsun.ne olur ne olmaz.
çapaya gitmek istemiyorum demişsin.durumun nasıl bilmiyorum fakat özeller dünya para istiyor. en azından tahlil, ultrason vs için perinatolojiye gitmeni öneririm. özel için de Hayri Ermiş bir numara. yeri nerede bilmiyorum.
herşey gönlünce olsun. tekrar söylüyorum bu günlerin keyfini çıkar. unutma bizler özel anneleriz. kaç kişiye nasip oluyor ki ikiz anneliği