• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek yumurta ikizi anneleri yardıma ihtiyacım var :(

Gittim Ogün su değilmiş bişey yok dediler bide sancı olursa gel dedi ara ara oluyo önemsemiyorum Haftaya cuma perinatolaji ye gidecem bakalım ne diyecek 32 gibi alırım diyodu 32 olacam ozaman inşallah ikiside büyümüşler dir senin bebisler kaç gün kalacak canım nasıl ilerleme varmı kilo aliyolar mi
Inşallah kalabildikleri kadar kalırlar karnında canım benim kızlar ikisi de 80 gram vermiş ama ilk hafta normal dedi Dr ödem atiyorlarmis tahmini bir ay kalır dedi gelisimlerine de bağlı tabi belki daha az belki daha cok böyle çok zor bebeklerde ayrı karnim boş çok moralim bozuluyor inşallah çabucak gelirler onun için kendine dikkat et son haftaların yat kalkma hiç yerinden çünkü canı aciyacak bi sen varsın ne kocan ne annenler kimse senin kadar Üzülmez

Inşallah kalabildikleri kadar kalırlar karnında canım benim kızlar ikisi de 80 gram vermiş ama ilk hafta normal dedi Dr ödem atiyorlarmis tahmini bir ay kalır dedi gelisimlerine de bağlı tabi belki daha az belki daha cok böyle çok zor bebeklerde ayrı karnim boş çok moralim bozuluyor inşallah çabucak gelirler onun için kendine dikkat et son haftaların yat kalkma hiç yerinden çünkü canı aciyacak bi sen varsın ne kocan ne annenler kimse senin kadar Üzülmez
Canim nerde dinlenme daha şimdi yatıyorum misafir vardı evde yorgunluktan ölüyorum bide çocuklarla uğraş rabbim bi kolaylığı verir inşallah bende durmasını istiyorum dua ediyorum sende bebislerin e bol bol dua et rabbim tez zamanda kucağına almayi nasip etsin

su an kucuk ne durumda canim kucuk olanda mesane boslugu gözleniyor muydu
28 Eylül pazartesi günü küçük olan karnımda vefat etti :( acil sezaryene alındım... Büyük olan da 46 saat dayanabildi kuvöze :( iki gün arayla iki kuzumu da toprağa verdim. :( işin ilginç yanı biri 2060 gr, küçük olan da 2 kiloya yakın doğmuş... Ölçüldüğü gibi küçük değilmiş meleğim :( inşallah sen asla ama asla böyle bir şey yaşamazsın...:( kafamı birraz olsun dağıtmak için girdim nete... Ciğerim yanıyor.... Gecem gündüzüm kalmadı.... Rabbim dayanma gücü versin inşallah :(

28 Eylül pazartesi günü küçük olan karnımda vefat etti :KK43: acil sezaryene alındım... Büyük olan da 46 saat dayanabildi kuvöze :KK43: iki gün arayla iki kuzumu da toprağa verdim. :KK43: işin ilginç yanı biri 2060 gr, küçük olan da 2 kiloya yakın doğmuş... Ölçüldüğü gibi küçük değilmiş meleğim :KK43: inşallah sen asla ama asla böyle bir şey yaşamazsın...:KK43: kafamı birraz olsun dağıtmak için girdim nete... Ciğerim yanıyor.... Gecem gündüzüm kalmadı.... Rabbim dayanma gücü versin inşallah :KK43:
Canım çok üzüldüm. Allah onları yanına Melek olarak aldı. İnşallah cennette kavuşacaksın yavrularına. :KK43: Göz yaşlarımı tutamıyorum. Bazen o kadar uykusuz kalıyorum söyleniyorum. Şimdi o kadar utandımki :( Allah sana sabır versin. Dilerimki en yakın zamanda Bebek sevinci yaşarsın.

Canım çok üzüldüm. Allah onları yanına Melek olarak aldı. İnşallah cennette kavuşacaksın yavrularına. :KK43: Göz yaşlarımı tutamıyorum. Bazen o kadar uykusuz kalıyorum söyleniyorum. Şimdi o kadar utandımki :( Allah sana sabır versin. Dilerimki en yakın zamanda Bebek sevinci yaşarsın.
Amin canım sağ salim inşallah...:( ne karnımdalar ne kucağımda... Çok zormuş çok :(

Hayır canım suyun gelince belli oluyo durduramiyorsun hem ben uykudan uyandım resmen hissediyorsun bi tipa kapağı açılmış gibi oluyo sen sakin erken gelecekler diye düşünme dikkat et kendine sadece beni özel hastane doktorum bile kabul etmedi üniversite hastanesi de korktu izmirde tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım doğumu ama kızlarımı medikal Park hastanesine sevk ettiler bugün gördüm kızlarımı çok küçükler inanamadım ama Inşallah daha da iyi olacaklar
ayy ben uzun zamandır girmedim neler olmuş buralarda ya.hayırlı olsun canım iyilermi bebişlerin.epey erken gelmişler.bende korkuyorum artık çalışmayı bıraktım evde dinleniyorum bolbol.inşallah biran önce
toplar bebişler mis kokularıyla kucağına alırsın

28 Eylül pazartesi günü küçük olan karnımda vefat etti :KK43: acil sezaryene alındım... Büyük olan da 46 saat dayanabildi kuvöze :KK43: iki gün arayla iki kuzumu da toprağa verdim. :KK43: işin ilginç yanı biri 2060 gr, küçük olan da 2 kiloya yakın doğmuş... Ölçüldüğü gibi küçük değilmiş meleğim :KK43: inşallah sen asla ama asla böyle bir şey yaşamazsın...:KK43: kafamı birraz olsun dağıtmak için girdim nete... Ciğerim yanıyor.... Gecem gündüzüm kalmadı.... Rabbim dayanma gücü versin inşallah :KK43:
Rabbim sana sabır versin.okurken gözyaşlarımı tutamadım çok acı bir durum.bebeklerini kaybetme sebebin neymiş bi açıklama yaptımı doktorun haftaları gayet iyiymiş çünkü.Rabbim sana en yakın zamanda yeniden bebiş nasip etsin inşallah.dualarımda olacaksın

oyyyy canimmm yaa cenette sefaatcin olsunlar cokkk cokk uzldum kilolari da iyiymiş baain daolsun canimmm benim :110:

Rabbim sana sabır versin.okurken gözyaşlarımı tutamadım çok acı bir durum.bebeklerini kaybetme sebebin neymiş bi açıklama yaptımı doktorun haftaları gayet iyiymiş çünkü.Rabbim sana en yakın zamanda yeniden bebiş nasip etsin inşallah.dualarımda olacaksın

oyyyy canimmm yaa cenette sefaatcin olsunlar cokkk cokk uzldum kilolari da iyiymiş baain daolsun canimmm benim :110:
Allah razı olsun kızlar... Öyle muhtacım ki dualara... Tek ilacım zaman ve dua... Hamilelik takvimini bile silmeye elim varmıyor :( kuzularım yaşasaydı demek gelişimi böyle olacaktı diyorum :(
Karnımda ölen bebeğimde kan akımı sorunu vardı. Doktorlar 24.haftayı bile göremezsin dediler ama biz 2 bayram geçirdik kuzularımla ve 32+1'e kadar direndik... Ki ultrasonda 1300 gr civarrı ölçülen miniğim iki kiloya yakın doğmuş, beslenmiş güzelce :( diğeri için de minik olan ne yaşadıysa o da aynısını yaşamış dediler :( kilosunun, kan akımının iyi olması hiçbir şey ifade etmedi... Tek yumurta olunca çok etkilenmiş kardeşinden :( kuvözde organ dengesini sağlayamamış yavrum ve tam 46 saat sonra kardeşinin yanına uçtu :( bu arada 2 kere havale geçirmiş 3 kere kalbi durmuş :( 1 kere görmek nasip oldu... Görseniz nur topu gibiydi resmen ve melek oldu :( canımdan can gidiyor şimdi sezaryen izimi gördükçe, göğsümden sütler sızdıkça.... Sütüm geliyor diye ağlayacağım hiç aklıma gelmezdi :(

Allah razı olsun kızlar... Öyle muhtacım ki dualara... Tek ilacım zaman ve dua... Hamilelik takvimini bile silmeye elim varmıyor :KK43: kuzularım yaşasaydı demek gelişimi böyle olacaktı diyorum :KK43:
Karnımda ölen bebeğimde kan akımı sorunu vardı. Doktorlar 24.haftayı bile göremezsin dediler ama biz 2 bayram geçirdik kuzularımla ve 32+1'e kadar direndik... Ki ultrasonda 1300 gr civarrı ölçülen miniğim iki kiloya yakın doğmuş, beslenmiş güzelce :KK43: diğeri için de minik olan ne yaşadıysa o da aynısını yaşamış dediler :KK43: kilosunun, kan akımının iyi olması hiçbir şey ifade etmedi... Tek yumurta olunca çok etkilenmiş kardeşinden :KK43: kuvözde organ dengesini sağlayamamış yavrum ve tam 46 saat sonra kardeşinin yanına uçtu :KK43: bu arada 2 kere havale geçirmiş 3 kere kalbi durmuş :KK43: 1 kere görmek nasip oldu... Görseniz nur topu gibiydi resmen ve melek oldu :KK43: canımdan can gidiyor şimdi sezaryen izimi gördükçe, göğsümden sütler sızdıkça.... Sütüm geliyor diye ağlayacağım hiç aklıma gelmezdi :KK43:
Ikiz olunca Uzuntu de iki kat oluyor Allahin mucizeleri melek olmus ne denir bu durumda bilmiyorum :( Allah sabir versin. Evlat acisi yasatmasin kimseye onlarin omru bundan sonra olacak evlatlarinin olsun. Dmekki Allah oyle yazmış :(

Ikiz olunca Uzuntu de iki kat oluyor Allahin mucizeleri melek olmus ne denir bu durumda bilmiyorum :( Allah sabir versin. Evlat acisi yasatmasin kimseye onlarin omru bundan sonra olacak evlatlarinin olsun. Dmekki Allah oyle yazmış :(
Amiiin canım amin, Allah razı olsun...

Matchless87 ne yapıyorsun canim nasıl bebislerine sütün yetiyomu nasıl gidiyor bebislerini koklayabildinmi kıyafetleri giydirdiler mi yoksa bez mi sadece

Back
X