• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEK YUMURTA DÖLLENDİ. ŞANSIMIZ NEDİR

Sizin embiryonuz ne oldu 5. Güne gelebilmiştir inşallah benim bir tane vardı zaten gitmedi maalesef
2 gün önce gittik embriyologlar geldi 1 tane vardı zaten dedi o da çok iyi kalitede dedi ve transfer yaptılar. Çok umutsuzdum ama nasıl oldu bilemedim. Şu anda tutar mi tutmaz mı onun kaygısındayim.

Merhaba aynı durumdayız 6 yumurta toplandı 2si olgun dediler 2si işleme alınmış ve biri döllenmiş. Bir tane embriyom var sadece ve benimde yarın 3. Gün arayıp bilgi vericekler. Ama benim hiç

Sizin embiryonuz ne oldu 5. Güne gelebilmiştir inşallah benim bir tane vardı zaten gitmedi maalesef
Neden gitmediğini söylediler mi acaba sorun nerede ne yapmamız gerekir. Yumurta ve sperm kalitesi artırılacak muhtemelen. Bu da çok zor bir sey değil sanırım

Neden gitmediğini söylediler mi acaba sorun nerede ne yapmamız gerekir. Yumurta ve sperm kalitesi artırılacak muhtemelen. Bu da çok zor bir sey değil sanırım
Benim ki döllenmiş ve bir sonra ki aşamaya hiç geçememiş embriyolog arayıp bu durumu doktorunuzla görüşün dedi ama henüz görüşemedik. Yumurta kalitesizliğinden sanırım ama çaresi ne bilmiyorum bu 2. Denememdi yine aynısı oldu çok umutsuzum artık i. Sizin ki inşallah tutar hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız 🙏🙏

Benim ki döllenmiş ve bir sonra ki aşamaya hiç geçememiş embriyolog arayıp bu durumu doktorunuzla görüşün dedi ama henüz görüşemedik. Yumurta kalitesizliğinden sanırım ama çaresi ne bilmiyorum bu 2. Denememdi yine aynısı oldu çok umutsuzum artık i. Sizin ki inşallah tutar hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız 🙏🙏
Doktor mutlaka bir şey demeli kalitede sıkıntı varsa düzeltiliyor. Görüşüp nedenini sorabilirsin. Umudunu yitirme. Ben transfer oldum ama bu süreç o kadar zor ki olmaz diye çok korkuyorum. İnşallah siz de tekrar deneyin lütfen

Doktor mutlaka bir şey demeli kalitede sıkıntı varsa düzeltiliyor. Görüşüp nedenini sorabilirsin. Umudunu yitirme. Ben transfer oldum ama bu süreç o kadar zor ki olmaz diye çok korkuyorum. İnşallah siz de tekrar deneyin lütfen
Yumurta kalitesizdir dedi 1. Denemede kaliteyi atttırmak için protokol değiştirdi daha da kötü oldu herşey biraz ara verip tekrar denicem inşallah gerçekten zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun

Yumurta kalitesizdir dedi 1. Denemede kaliteyi atttırmak için protokol değiştirdi daha da kötü oldu herşey biraz ara verip tekrar denicem inşallah gerçekten zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsu

Yumurta kalitesizdir dedi 1. Denemede kaliteyi atttırmak için protokol değiştirdi daha da kötü oldu herşey biraz ara verip tekrar denicem inşallah gerçekten zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun
Amin inşallah

Merhaba hangi
Hastanede tedavi görüyordunuz acaba ? Şuanda tekrar başladınız mı.

Merhaba arkadaşlar

BİLMİYORUM ÇOK STRESLİ BİR SÜREÇ. DAHA ÖNCE BU ŞEKİLDE OLUP SONUÇ ALAN VAR MI ACABA. Amh 1.12.
Başka problem gözükmüyor. 3 yumurta toplandı. Sadece biri döllendi. O da 5 inci güne ulaşacak mı bilmiyorum. Bugün üçüncü gün. Haber verecekler.
Benim amh 0,14. 2 sene önce 2 yumurta toplandı ve 1 tanesi döllendi. 3 gün donduruldu. Transfer zamani 5. Güne geldi ve kızım doğdu çok şükür 😊 sizin amh çok iyi ama neden az yumurta toplandı acaba

Benim amh 0,14. 2 sene önce 2 yumurta toplandı ve 1 tanesi döllendi. 3 gün donduruldu. Transfer zamani 5. Güne geldi ve kızım doğdu çok şükür 😊 sizin amh çok iyi ama neden az yumurta toplandı acaba
Dayanamadım idrar testi yaptım. Bugün transferin 6.günü. ikinci çizgi var ama çok silik. Birkaç arkadaşa sordum eczanedeki bayanlar gebelik var dediler. Acaba hamilemiyim bilmiyorum.

Eklentiler

• 20221115_163735.jpg
    20221115_163735.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 20221115_163741.jpg
    20221115_163741.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 43
Dayanamadım idrar testi yaptım. Bugün transferin 6.günü. ikinci çizgi var ama çok silik. Birkaç arkadaşa sordum eczanedeki bayanlar gebelik var dediler. Acaba hamilemiyim bilmiyorum.
maşallaaahh nasl sevındım anlatamam,
nasılsın canım ? bebıs nasıl

Back