• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEK YUMURTA DÖLLENDİ. ŞANSIMIZ NEDİR

mevludeyup60

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
27
19
3
29
Merhaba arkadaşlar

BİLMİYORUM ÇOK STRESLİ BİR SÜREÇ. DAHA ÖNCE BU ŞEKİLDE OLUP SONUÇ ALAN VAR MI ACABA. Amh 1.12.
Başka problem gözükmüyor. 3 yumurta toplandı. Sadece biri döllendi. O da 5 inci güne ulaşacak mı bilmiyorum. Bugün üçüncü gün. Haber verecekler.

Stres yapmayın ve dua edin.. merkez ve laboratuvar a güveniyorsanız onlar en iyi sonucu sizinle paylaşacak.. tek embriyo olunca bazen rahim de tutunma şansı yüksek olur diye transfer edebiliyorlar.. haber bekleyin.. umarım güzel sonuçları paylasirsiniz..

Stres yapmayın ve dua edin.. merkez ve laboratuvar a güveniyorsanız onlar en iyi sonucu sizinle paylaşacak.. tek embriyo olunca bazen rahim de tutunma şansı yüksek olur diye transfer edebiliyorlar.. haber bekleyin.. umarım güzel sonuçları paylasirsiniz..
Şimdi aradılar. Canlılık devam ediyor dediler. Beşinci güne ulaşırsa çarşamba transfer yapacağız dediler ama ulaşmayabilir de dediler. Em azından şimdiye kadar canlılığı olması güzel haber.

Merhaba arkadaşlar

BİLMİYORUM ÇOK STRESLİ BİR SÜREÇ. DAHA ÖNCE BU ŞEKİLDE OLUP SONUÇ ALAN VAR MI ACABA. Amh 1.12.
Başka problem gözükmüyor. 3 yumurta toplandı. Sadece biri döllendi. O da 5 inci güne ulaşacak mı bilmiyorum. Bugün üçüncü gün. Haber verecekler.
Size umut olsun, benimde 1 tane toplanmisti 5.güne getirdiler gelmez diye cok korkmustum. Bende ama geldi sukir 5aa olarak donduruldu.. Insallah sizinde kaliteli. Bi sekilde ilerler

İlk bebeğim tüp bebek AMH: 0.62 ydi 3 yumurta toplandı 1'i döllenmedi diğeri genetikte elendi 1 tane kaldı elimizde 5. güne gitti ama orta kaliteydi, transfer edildi ve tuttu şuan bir oğlum var ve tekrar 11 ay sonra normal hamile kaldım şimdide bir kızım olacak inşaAllah. Umutsuz olmayın Allah isterse olur, ol derse olduramayacağı yoktur yapmanız gereken tek şey dua etmek ve Rabbimin kudretinden ümit kesmemek.

İlk bebeğim tüp bebek AMH: 0.62 ydi 3 yumurta toplandı 1'i öldü diğeri genetikte elendi 1 tane kaldı elimizde 5. güne gitti ama orta kaliteydi, transfer edildi ve tuttu şuan bir oğlum var ve tekrar 11 ay sonra normal hamile kaldım şimdide bir kızım olacak inşaAllah. Umutsuz olmayın Allah isterse olur, ol derse olduramayacağı yoktur yapmanız gereken tek şey dua etmek ve Rabbimin kudretinden ümit kesmemek.
Ne güzel anlattınız. Rabbim sağlık sıhhat versin. Biz elimizden geleni yapıyoruz teknoloji gelişti. İlim de Allahtan. Vesile olanlar ne güzel insanlar

Ne güzel anlattınız. Rabbim sağlık sıhhat versin. Biz elimizden geleni yapıyoruz teknoloji gelişti. İlim de Allahtan. Vesile olanlar ne güzel insanlar

Teknoloji embriyoyu rahme koyana kadar sonrasına kimse bir şey yapamıyor sizin yumurtanız 1 günlükte olsa tutabilir 10 günlükte olsa tutmayabilir ona can verecek olan Allah o yüzden ümitsiz olmayın ama olmayacaksa da olmayacağa da razı olarak dua edin, çünkü olmuyorsa da Allah'ın bir bildiği vardır. Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın.

Teknoloji embriyoyu rahme koyana kadar sonrasına kimse bir şey yapamıyor sizin yumurtanız 1 günlükte olsa tutabilir 10 günlükte olsa tutmayabilir ona can verecek olan Allah o yüzden ümitsiz olmayın ama olmayacaksa da olmayacağa da razı olarak dua edin, çünkü olmuyorsa da Allah'ın bir bildiği vardır. Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın.
Sizin infertilite sebebiniz neydi acaba merak ettim.Bu arada çok güzel yazmışsınız 👌🏻

Merhaba arkadaşlar

Merhaba aynı durumdayız 6 yumurta toplandı 2si olgun dediler 2si işleme alınmış ve biri döllenmiş. Bir tane embriyom var sadece ve benimde yarın 3. Gün arayıp bilgi vericekler. Ama benim hiç umudum yok

Merhaba aynı durumdayız 6 yumurta toplandı 2si olgun dediler 2si işleme alınmış ve biri döllenmiş. Bir tane embriyom var sadece ve benimde yarın 3. Gün arayıp bilgi vericekler. Ama benim hiç umudum yok
Çok geçmiş olsun birebir aynıyız buradan son durumumuzu paylaşabilir miyiz herkes umutlu olun diyor ama gerçekten zor ya. Beşinci gün gidicez bakalım uygunsa transfer yapacaklar değilse yapmayacaklar. Şimdiden yapmazlarsa sonra ne olacak diye düşünmeye başladım

Çok geçmiş olsun birebir aynıyız buradan son durumumuzu paylaşabilir miyiz herkes umutlu olun diyor ama gerçekten zor ya. Beşinci gün gidicez bakalım uygunsa transfer yapacaklar değilse yapmayacaklar. Şimdiden yapmazlarsa sonra ne olacak diye düşünmeye başladım
Benim bu 2. Denemem 1. Denemede 3 embiriyoda 5. Güne gelemedi ve transfer yapılamadı o yüzden pek umudum yok. Sizin ilk denemeniz miydi

Siz daha umutlu olabilirsiniz bence ☺️ sizin ki en azından 3. Güne kadar gelebilmiş 5

Siz daha umutlu olabilirsiniz bence ☺️ sizin ki en azından 3. Güne kadar gelebilmiş 5. Güne de gelir inşallah
Herkes belli süreçten geçiyor. Herkeste farklı hikayeler var. İnşallah sizin de ulaşır 5.güne

Tabi herkesin hikayesi farklı gerçekten neler okuyoruz bu formda benimde bugün beşinci gün bilgi için aradılar 7 tanesi ulaşmış ama başlangıç noktasındalar gebelik vadeder boyutta değiller dediler ve yarına tekrar arayacaklarını söylediler 🥺

Back