- 30 Aralık 2022
- 46
- 5
- 6
- 31
- Konu Sahibi elvanbuyuksari
-
Azılar geliyordur yeğenim 1 yaşında oda iki uyku yapıyor dayanamıyor tek uykuyla annesi denedi ama sonuç olumlu olmadı. Sizde deneyin istiyorsanız ama bence daha erken.Benim bebeğim gece çok sık uyanmaya başladı. Acaba tek uykuya mı geçirsem diye düşünüyorum
4 yaşına kadar 2 gündüz uykusu mu öneriliyor?4 yaşına kadar 2 uyku uygun diye biliyorum. İhtiyacı da oluyormuş çocukların. Her çocuk farklı tabi istemeyebilir. Ben çocuklarımı 4 yaşına kadar öğle uykusuna da yatırdım
aa4 yaşına kadar 2 uyku uygun diye biliyorum. İhtiyacı da oluyormuş çocukların. Her çocuk farklı tabi istemeyebilir. Ben çocuklarımı 4 yaşına kadar öğle uykusuna da yatırdım
Dayanamıyor benimki de ama dişten olabilir evet. Sürekli kaşıyor dişleriniAzılar geliyordur yeğenim 1 yaşında oda iki uyku yapıyor dayanamıyor tek uykuyla annesi denedi ama sonuç olumlu olmadı. Sizde deneyin istiyorsanız ama bence daha erken.
Havalar ısındı eğer sıcak basıyorsa da kalkıyor olabilir ama diş daha yüksek ihtimalDayanamıyor benimki de ama dişten olabilir evet. Sürekli kaşıyor dişlerini
Direk uyanıyor bazı geceler ve hiç bir şekilde uykuya geri döndüremiyorumHavalar ısındı eğer sıcak basıyorsa da kalkıyor olabilir ama diş daha yüksek ihtimal
Benim oğlum 18 aylık olunca tek uykuya geçti gibi hatırlıyorumMerhaba canlar 12 aylık bebeğinizin uyku saatleri nasıl ? Tek uyku mu yoksa iki uyku mu yaptırıyorsunuz ?
Pedagog Gözde Erdoğanın kitabında okumuştum. Tabii çocuktan çocuğa değişiyor. Çocuk istemiyorsa zorlamamak gerekiraabenim bildiğim 3 yaşında gündüz uykusuna ihtiyacı olmuyor artık çocukların
Tek uyku icin cok erken. 12. Ay uyku gerilemesi yasiyor olabilirsinizMerhaba canlar 12 aylık bebeğinizin uyku saatleri nasıl ? Tek uyku mu yoksa iki uyku mu yaptırıyorsunuz ?
12 aylık bile değildi tek uykuya kendi kendine geçti resmen ne kadar zorlqsamda iki uyku yapmıyordu sadece çok çok erkenkalkarsa 2 uyku yapıyor 18 Aylik suandaMerhaba canlar 12 aylık bebeğinizin uyku saatleri nasıl ? Tek uyku mu yoksa iki uyku mu yaptırıyorsunuz ?
Nasıl yaaabenim bildiğim 3 yaşında gündüz uykusuna ihtiyacı olmuyor artık çocukların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?