Tek uykuuu!

14. ay içinde tek uykuya geçti ikizlerim, şuan 18 aylıklar. Çok erken kalkarlarsa ya da yorulurlarsa 2 uyku olabiliyor

4 yaşına kadar 2 uyku uygun diye biliyorum. İhtiyacı da oluyormuş çocukların. Her çocuk farklı tabi istemeyebilir. Ben çocuklarımı 4 yaşına kadar öğle uykusuna da yatırdım

benimki 1 yaş 2 haftalıkken günde 2 uyku istememeye başlamıştı. 1 buçuk ay kan ter içinde 2 uykuda tutmaya çalıştım ama 14 aylıkken tek uykuya geçirdim. akşam 8'de uyur, öğle uykusuna da 12.30-13 arasında geçerdi. tek uykuda sabah kalkış saati çok önemli olmuyordu başlarda. 45 dk uyuyup huysuz şekilde kalktığında yapacak bir şey yok, bir şekilde günü bitirip 19-19.30 arası yatırırdım. tek uykuya tam uyum sağlaması1 ay aldı. kitaplar uzmanlar 15-18 ay arası diyor ama 1 yaştan sonra her an tek uyku olabilir. çocuğa bağlı.

Merhaba canlar 12 aylık bebeğinizin uyku saatleri nasıl ? Tek uyku mu yoksa iki uyku mu yaptırıyorsunuz ?
12 aylık bile değildi tek uykuya kendi kendine geçti resmen ne kadar zorlqsamda iki uyku yapmıyordu sadece çok çok erkenkalkarsa 2 uyku yapıyor 18 Aylik suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…