• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek uykuuu!

14. ay içinde tek uykuya geçti ikizlerim, şuan 18 aylıklar. Çok erken kalkarlarsa ya da yorulurlarsa 2 uyku olabiliyor

4 yaşına kadar 2 uyku uygun diye biliyorum. İhtiyacı da oluyormuş çocukların. Her çocuk farklı tabi istemeyebilir. Ben çocuklarımı 4 yaşına kadar öğle uykusuna da yatırdım

benimki 1 yaş 2 haftalıkken günde 2 uyku istememeye başlamıştı. 1 buçuk ay kan ter içinde 2 uykuda tutmaya çalıştım ama 14 aylıkken tek uykuya geçirdim. akşam 8'de uyur, öğle uykusuna da 12.30-13 arasında geçerdi. tek uykuda sabah kalkış saati çok önemli olmuyordu başlarda. 45 dk uyuyup huysuz şekilde kalktığında yapacak bir şey yok, bir şekilde günü bitirip 19-19.30 arası yatırırdım. tek uykuya tam uyum sağlaması1 ay aldı. kitaplar uzmanlar 15-18 ay arası diyor ama 1 yaştan sonra her an tek uyku olabilir. çocuğa bağlı.

Merhaba canlar 12 aylık bebeğinizin uyku saatleri nasıl ? Tek uyku mu yoksa iki uyku mu yaptırıyorsunuz ?
12 aylık bile değildi tek uykuya kendi kendine geçti resmen ne kadar zorlqsamda iki uyku yapmıyordu sadece çok çok erkenkalkarsa 2 uyku yapıyor 18 Aylik suanda

Back