• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek umblikal arter ( kordon bağında tek atar damar olması )

korkut_67_nrw

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
58
12
13
39
Arkadaşlar benim Ultrasonografi sonuçlarında kordondaki atar damardan biri eksik diyor , yani iki atar damar olması gerekirken bir tane var. Böyle bir sonuçla karşılaşan varmı . Gebeliğin 12. Haftasındayım ve yaşım 29. Lütfen böyle durumda test yaptıran arkadaşlar yazabilirler mı ?

Merhabalar, 38haftalık gebeyim.bebeğimin göbek kordonunda tek arter tek ven olduğu söyledin! normalde iki arter damarı 1 ven damarı oluyormuş... suana kadar bi sorun yaşamadım ama doktorum normal Doğumu beklersek sıkıntı olabileceğini söyledi sezaryen yapılması gerektigini söyledi!bu tarz problemle karşılaşan veya bilgisi olan var mı ne yapmam gerekir ?

Arkadaşlar tek arter tek ven olanlar.. nasılsınız bende bugün öğrendim biraz bilgilendirirmisiniz

Bana da 20. Haftasında tek arter dendi. Ankarada perinatoloji alanında isim yapmış 2 perinatoloğa muayene oldum 21. Ve 23. Haftalarda. Bu durumu doğruladılar. 24.haftada suyum gelmeye başladı acil hastaneye yatırıldım ve tek arter olmadığı aşikar bi şekilde görüldü. 4 hafta boyunca döktüğüm göz yaşları ve yaşadığım stres boşunaymış şükürler olsun. Asla panik olmayın özellikle erken haftalardaysanız. Bu arada 28.haftadayım ve hala hastanede yatıyorum erken membran rüptürü sebebiyle.

Back
X